- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.501
Kızlar biz de termal otele geldik dünden beri burdayız çarşambaya kadar, psikolojik olarak bari iyiyiz çok şükürHaydi hepbirlikte agvaya gidelim
Canım çok teşekkür ederim . Etmem mi hep ediyorum. En kısa sürede sizler de bu mutluluğu yaşayın inşallahMaşallah bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah canım bizlere se dua et hamislerin duası kabul olur derler
Kızlar biz de termal otele geldik dünden beri burdayız çarşambaya kadar, psikolojik olarak bari iyiyiz çok şükür
Aynen kuzum. Darısı sizlere inşallah .İşte bu kadar oldu bu iş demiştik canım
En güzel yeni yıl hediyen geldi :))
Sırayla hepimizin mucizeleri gelecek inşallah
Amin canım benim Rabbim sizlere de nasip etsinGözün aydın bitanem,darısı başımıza
Amin canım benim inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorumGözün aydın çok sevindimdarısı bizlere inşallah
Sağ ol kuzum. Darısı sizlere olsun inşallahGünaydin canim hadi gozün aydin.dikkat et kendine en önemli zamanlari.milletede kapak olsun
Canım ya 10. Gün çok kritik.Kizlar catlicak sekilde öksürüyorum cigerlerim agzina gelcek gibi.ne yaptiysam geçmedi.bugün 10.gün tahlillerde cikarmi acaba.en azindan yoksada antibiyotik icmeyince gecmicek . A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim Ocean ve diger kizlar
Canım aşılama da doktor beni 1. Gunu yapmıştık 12. Gunu tahlile çağırmıştı yani 11 gün sonra döllenme olduktan sonra bence az çok belli olur küçük de olsa değer artar ama yinede bi kaç gün daha bekle ılık su veya sütle bal iç boğazına iyi gelirKizlar catlicak sekilde öksürüyorum cigerlerim agzina gelcek gibi.ne yaptiysam geçmedi.bugün 10.gün tahlillerde cikarmi acaba.en azindan yoksada antibiyotik icmeyince gecmicek . Zaten hicbir belirtimde yok. A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim Ocean ve diger kizlar
Aminnnn canım benim inşallahCanım çok teşekkür ederim . Etmem mi hep ediyorum. En kısa sürede sizler de bu mutluluğu yaşayın inşallah
Canım bal zencefil limon ılık su karıştır iç, mahfoldum öksürükten nefes almıyordum, inat ettim gitmedim bu ay doktora. Denemediysen muhakkak tavsiye ediyorum çözüyor yumuşatıyorKizlar catlicak sekilde öksürüyorum cigerlerim agzina gelcek gibi.ne yaptiysam geçmedi.bugün 10.gün tahlillerde cikarmi acaba.en azindan yoksada antibiyotik icmeyince gecmicek . Zaten hicbir belirtimde yok. A AloeeVeraaMorasigi I Ilkmelegim Ocean ve diger kizlar
Canım ya 10. Gün çok kritik.
Kanda baktırsan az da olsa çıkar ama 2 gün sonra tekrarlaman gerekir
Hiç çıkmazsa da yine gebe değilsin diyemem belki yeni yeni yerleşip bhcg salgılayacak
Bence 4 gün daha bekle 14. Gün kan ver
Çok sağ ol canım benim. Allahım sizlere de nasip eder inşallahBir süre girmedim buralaranaz_0192 tebrik ederim, çok mutlu oldum. Sağlıkla devam etsin inşallah. Darısı tüm bekleyenlere
Canım bal zencefil limon ılık su karıştır iç, mahfoldum öksürükten nefes almıyordum, inat ettim gitmedim bu ay doktora. Denemediysen muhakkak tavsiye ediyorum çözüyor yumuşatıyor
Canım aşılama da doktor beni 1. Gunu yapmıştık 12. Gunu tahlile çağırmıştı yani 11 gün sonra döllenme olduktan sonra bence az çok belli olur küçük de olsa değer artar ama yinede bi kaç gün daha bekle ılık su veya sütle bal iç boğazına iyi gelir
Yaa çok güzel çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım bizlerede umut oluyorsun hikayeni de anlatırmısın kısaca bende yarın klomene başlıyorum bugün adetin dördüncü günü muane etti çok güzel yumurtaların var dedi pazartesi tekrar çağırdı ilacı kullanıp gidicem ne olur bizede dua edinKızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Çok teşekkü ederim canım. Ben 6 kez klomen , 5 kez ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 5.de tuttu. Hafif yumurta tembelliğim vardı, onun için doktorum inofolic verdi, sabah akşam aç karnına içtim. Hiç umudum yoktu ama 13.gün test yaptım pozitif cıktı. 14.gün kanda pozitifi gördüm. 16.gün yani bugünde değerim yükseldi. 3 günden beri kasıklarım çok agrıdı, tek belirtim buydu. Umarım sen de güzel sonuçlar alırsın canım. Sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsinYaa çok güzel çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım bizlerede umut oluyorsun hikayeni de anlatırmısın kısaca bende yarın klomene başlıyorum bugün adetin dördüncü günü muane etti çok güzel yumurtaların var dedi pazartesi tekrar çağırdı ilacı kullanıp gidicem ne olur bizede dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?