Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar catlicak sekilde öksürüyorum cigerlerim agzina gelcek gibi.ne yaptiysam geçmedi.bugün 10.gün tahlillerde cikarmi acaba.en azindan yoksada antibiyotik icmeyince gecmicek . Zaten hicbir belirtimde yok. A AloeeVeraa Morasigi I Ilkmelegim Ocean ve diger kizlar

Canım ya 10. Gün çok kritik.
Kanda baktırsan az da olsa çıkar ama 2 gün sonra tekrarlaman gerekir
Hiç çıkmazsa da yine gebe değilsin diyemem belki yeni yeni yerleşip bhcg salgılayacak
Bence 4 gün daha bekle 14. Gün kan ver

Canım aşılama da doktor beni 1. Gunu yapmıştık 12. Gunu tahlile çağırmıştı yani 11 gün sonra döllenme olduktan sonra bence az çok belli olur küçük de olsa değer artar ama yinede bi kaç gün daha bekle ılık su veya sütle bal iç boğazına iyi gelir

Canım bal zencefil limon ılık su karıştır iç, mahfoldum öksürükten nefes almıyordum, inat ettim gitmedim bu ay doktora. Denemediysen muhakkak tavsiye ediyorum çözüyor yumuşatıyor

Sagol canim benim. Oğlani okula verince bu yil hastalik pesimizi birakmadi .en azindan 12.güne kadar bekliyim bari.

Canım bal zencefil limon ılık su karıştır iç, mahfoldum öksürükten nefes almıyordum, inat ettim gitmedim bu ay doktora. Denemediysen muhakkak tavsiye ediyorum çözüyor yumuşatıyor

Hepdini ictim aslindada ayri ayri birde onu deniyim canim.

Dayanicaz mecbur desene carsambaya kadar dayanabilsem asilama günüyle 13.gün oluyor

Kızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Yaa çok güzel çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım bizlerede umut oluyorsun hikayeni de anlatırmısın kısaca bende yarın klomene başlıyorum bugün adetin dördüncü günü muane etti çok güzel yumurtaların var dedi pazartesi tekrar çağırdı ilacı kullanıp gidicem ne olur bizede dua edin

Kızlar siz sürecimi biliyorsunuz ama ben yine de yazayım, çatlatma iğnesinin 13.gününde test yaptım silik pozitif cıktı, 14.gün kan verdim 70 çıktı. 16.günde 219’a yükseldi. Belirti olarak 14. Günden itibaren çok kasık ağrım oldu. Şu an yine var ara geliyor. Belirtiniz yoksa canınızı sıkmayın sonradan çıkabiliyor. Ben bu ay aşılama yaptırcaktım aklımdan öyle geçiyodu ama sürpriz oldu. Eğer pko ya da yumurta tembelliği varsa İNOFOLİC diye bi toz var onu öneririm. Benim doktorum şiddetle tavsiye etmişti. Siz de doktorunuza danışıp alabilirsiniz. İnşallah hepinizden güzel haberler bekliyorum. Dua edicem size

Çok teşekkü ederim canım. Ben 6 kez klomen , 5 kez ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 5.de tuttu. Hafif yumurta tembelliğim vardı, onun için doktorum inofolic verdi, sabah akşam aç karnına içtim. Hiç umudum yoktu ama 13.gün test yaptım pozitif cıktı. 14.gün kanda pozitifi gördüm. 16.gün yani bugünde değerim yükseldi. 3 günden beri kasıklarım çok agrıdı, tek belirtim buydu. Umarım sen de güzel sonuçlar alırsın canım. Sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…