- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.521
Aynen bizimki de bu sene başladı kreşeSagol canim benim. Oğlani okula verince bu yil hastalik pesimizi birakmadi .en azindan 12.güne kadar bekliyim bari.
Ben de onu sorayım bi doktoraKızlar siz sürecimi biliyorsunuz ama ben yine de yazayım, çatlatma iğnesinin 13.gününde test yaptım silik pozitif cıktı, 14.gün kan verdim 70 çıktı. 16.günde 219’a yükseldi. Belirti olarak 14. Günden itibaren çok kasık ağrım oldu. Şu an yine var ara geliyor. Belirtiniz yoksa canınızı sıkmayın sonradan çıkabiliyor. Ben bu ay aşılama yaptırcaktım aklımdan öyle geçiyodu ama sürpriz oldu. Eğer pko ya da yumurta tembelliği varsa İNOFOLİC diye bi toz var onu öneririm. Benim doktorum şiddetle tavsiye etmişti. Siz de doktorunuza danışıp alabilirsiniz. İnşallah hepinizden güzel haberler bekliyorum. Dua edicem size
Aynen bizimki de bu sene başladı kreşe
Hem o hasta hem de bizi hasta etti
Benim ciğerlerime inmiş hırıl hırıl edip duruyor
Dün serum yedim bugün raporluyum evdeyim
Çarşambaya kadar toparlanırım inşallah
Ben de onu sorayım bi doktora
Miyositol diye bişey verdi ama bulamadım
İnofolic de buna benzer bir şeyse ondan kullanayım
Çok sevindim canım tebrik ederimCanım çok teşekkür ederim . Etmem mi hep ediyorum. En kısa sürede sizler de bu mutluluğu yaşayın inşallah
Hayır olsun inşallah canım, inşallah en yakın zamanda gerçekten o güzel haberi alacağının habercisidirBu gece rüyamda hamileydim doğuma gitmiştim. Karnım büyümüştü okşuyordum onu Allahım o kadar harika bir şeydi ki hala etkisindeyim.. Eşim de dün rüyasında beni görmüş hamileyiiiim diyormuşum. Onun hissi bile çok güzeldi dedi ne kadar kötü oldum yaa
Amin inşallah canımm ne güzel dilemişsin hepimiz için ağzına sağlıkGünaydin güzel bayanlar 2018 yilinin son günü ilk yeni yil dilegi benden gelsin.
İnsallah 2019 yilinda herkes saglikli sihatli bebişlerine kavuşsun.
Çok iyi yapmışsınız kuzum iyi tatiller, şifa sularınız olsunKızlar biz de termal otele geldik dünden beri burdayız çarşambaya kadar, psikolojik olarak bari iyiyiz çok şükür
Çok geçmiş olsun canım. Arkadaşların önerdiği bal zencefil liminlu sıcak su çok iyi geliyor bi dene istersen. En azından çarşambaya kadar idare etmeye çalış, olmadı çarşamba bir test yapıp ona göre doktora görünürsünKizlar catlicak sekilde öksürüyorum cigerlerim agzina gelcek gibi.ne yaptiysam geçmedi.bugün 10.gün tahlillerde cikarmi acaba.en azindan yoksada antibiyotik icmeyince gecmicek . Zaten hicbir belirtimde yok. A AloeeVeraa @Morasigi @IlkmelegimOcean ve diger kizlar
Demiştik sanaa :) ay nasıl sevindim anlatamam kuzum, artık için rahat etsin çok şükür bebeğin seninle. Rabbim bizlere de nasip etsin, çok dua et bizim için. Bak gördün mü belki dualarımın payı da vardır isim isim dua ettim valla :))Kızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Sor canım doktor verdiğine göre bi bildiği vardır tabiDoktor söyleyinca araştırdım da 2016 da konu açılmış buraya kullanıp memnun kalanlar var.
Yarın kontrole gidicem sorucam hiç bir eczanede bulamadım diycem
Çok geçmiş olsun canım. Arkadaşların önerdiği bal zencefil liminlu sıcak su çok iyi geliyor bi dene istersen. En azından çarşambaya kadar idare etmeye çalış, olmadı çarşamba bir test yapıp ona göre doktora görünürsün
Şifa olur inşallahOyle yapicaz artik canim. Simdi hazirladim zencefil bal limon iciyorum.
Çok geçmiş olsun canım, şifa olsun inşallahOyle yapicaz artik canim. Simdi hazirladim zencefil bal limon iciyorum.
Çok geçmiş olsun canım, şifa olsun inşallah
Geçmiş olsun canımOyle yapicaz artik canim. Simdi hazirladim zencefil bal limon iciyorum.
Hayırlı olsun canım çok sevindimÇok sağ ol canım benim. Allahım sizlere de nasip eder inşallah
Amin inşallahGünaydin güzel bayanlar 2018 yilinin son günü ilk yeni yil dilegi benden gelsin.
İnsallah 2019 yilinda herkes saglikli sihatli bebişlerine kavuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?