Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim benim. Oğlani okula verince bu yil hastalik pesimizi birakmadi .en azindan 12.güne kadar bekliyim bari.
Aynen bizimki de bu sene başladı kreşe
Hem o hasta hem de bizi hasta etti
Benim ciğerlerime inmiş hırıl hırıl edip duruyor
Dün serum yedim bugün raporluyum evdeyim
Çarşambaya kadar toparlanırım inşallah

Ben de onu sorayım bi doktora
Miyositol diye bişey verdi ama bulamadım
İnofolic de buna benzer bir şeyse ondan kullanayım

Aynen bizimki de bu sene başladı kreşe
Hem o hasta hem de bizi hasta etti
Benim ciğerlerime inmiş hırıl hırıl edip duruyor
Dün serum yedim bugün raporluyum evdeyim
Çarşambaya kadar toparlanırım inşallah

Ayni canim ayni sanki buz üstünde yatmisiz.

Ben de onu sorayım bi doktora
Miyositol diye bişey verdi ama bulamadım
İnofolic de buna benzer bir şeyse ondan kullanayım

Canim infolic combi hem folic asit iceriyor hem pko lulara cok iyi geliyor.diyetle birlikte kiloda verdiriyor insülin direncini kiriyor

Hayır olsun inşallah canım, inşallah en yakın zamanda gerçekten o güzel haberi alacağının habercisidir

Çok geçmiş olsun canım. Arkadaşların önerdiği bal zencefil liminlu sıcak su çok iyi geliyor bi dene istersen. En azından çarşambaya kadar idare etmeye çalış, olmadı çarşamba bir test yapıp ona göre doktora görünürsün

Kızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Demiştik sanaa :) ay nasıl sevindim anlatamam kuzum, artık için rahat etsin çok şükür bebeğin seninle. Rabbim bizlere de nasip etsin, çok dua et bizim için. Bak gördün mü belki dualarımın payı da vardır isim isim dua ettim valla :))

Oyle yapicaz artik canim. Simdi hazirladim zencefil bal limon iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…