Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım çok sevindim çook güzel bir hamilelik dilerim sana 13. Gün silik demişsim canım 12 de 11 de neydi durum 2. Çizgi yok olup gerimi çıktı hepmi vardı silik olarak
Çok sağ ol canım benim darısı sana olsun inşallah. Ben 13.gün akşam yaptım ilk defa. Silik çıktı ama belliydi. Bi de ertesi sabah yaptım, sonra kan verdim. Çizgiler anında belirdi

Canımsın senden Allah razı olsun, çok inanıyorum senin duanın payı olduguna zaten. Alalhım bu duyguyu en kısa sürede sizlere de nasip ettirsin inşallah

Çok sağ ol canım benim darısı sana olsun inşallah. Ben 13.gün akşam yaptım ilk defa. Silik çıktı ama belliydi. Bi de ertesi sabah yaptım, sonra kan verdim. Çizgiler anında belirdi

Benimde yarin ignenin 13.günü hevesleniyorum senin gibi test yapsammi diye sonra negatiften cok korkuyorum .o yüzden 14.sabah yapicam kismet artik

Hepdini ictim aslindada ayri ayri birde onu deniyim canim.
Canım inan ben çok faydasını gördüm nefes almıyordum, uyku uyuyamıyordum. İalç gibi düşün yarım limon sık, tatlı kaşığı ile toz zencefil normal olsun dolu dolu değil, 1 tatlı kaşığı bal üzerine ılık su.kupaya yaptım ben günde 2 kere.sana da şifa olsun canım.

Kuzum ya bence 10.gün kan için bile erken. Çünkü şu an kana bile yeni karışır beta. Sen sabret 2 gün daha sonra bi kan verirsin olmazsa canım

Yok
yok canım teşekkür ederim ben daha yolun başındayım takıldığım yerde sorarım inşallah bende yumurta tembelliği felan olsaydı söylerdi doktorum bugün baktı çok güzel dedi

Ictim canimcim gece yatarkende icicem.belki yatarken icmek daha faydali olur

Canımsın senden Allah razı olsun, çok inanıyorum senin duanın payı olduguna zaten. Alalhım bu duyguyu en kısa sürede sizlere de nasip ettirsin inşallah
Ayy kuzum benim ya bebişli kuzu :) Allah hepimizden razı olsun canım, keşke dualarımın bi payı olmuş olsa benden mutlusu olmaz. Amiin canım benim ❤

Ayy kuzum benim ya bebişli kuzu :) Allah hepimizden razı olsun canım, keşke dualarımın bi payı olmuş olsa benden mutlusu olmaz. Amiin canım benim ❤
Olmaz mı canım ya. Ben sizi çok benimsedim gerçekten. Haber almadan duramıyorum sizden. Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Yok

yok canım teşekkür ederim ben daha yolun başındayım takıldığım yerde sorarım inşallah bende yumurta tembelliği felan olsaydı söylerdi doktorum bugün baktı çok güzel dedi
İçini ferah tut canım o zaman, bak benim bile oldu geç olsa da. Sen daha kısa sürede sonuç alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…