- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.561
İç canım iç, inan iyi gelecek. Ya senin yarın 14 mü
ne çabuk geçmiş canım az kalmış inşallah güzel haber için, sen test yaptığını silik çıktığını yazmıştın sanki o silikliğin üstüne şuan çıkar gibi geldi banaBenimde yarin ignenin 13.günü hevesleniyorum senin gibi test yapsammi diye sonra negatiften cok korkuyorum .o yüzden 14.sabah yapicam kismet artik
belirti arama cidden bende de olmadı hiç, sadece karnımda şişlik oldu hala da öyle, batma ağrı falan pek yok hatta bugün regl olacak gbiiyim bel ağrım çok oldu oğlumda hiç olmamıştı meselaYok canim yarin ignenin 13.günü asilamanin 11.günü belirti falan yok.carsamba sabahi test yapicam
Ay güldürdün beni yaO da iyiymiş bizde ancak yandaki odaya gideriz. Ma aile hastayiz ne yeni bebek düsüncesi kaldi ne de tatil
Hayırlısı olsun ya artık düşünmek istemiyorum ciddi anlamda bunaldım . Doktora da gitmicem bu ay. İğne olunca daha çok stres yapıyorum oldu mu olmadı mı diye biraz kafa dinliycemHayır olsun inşallah canım, inşallah en yakın zamanda gerçekten o güzel haberi alacağının habercisidir
Daha erkanmiş o zaman :) benim de klomenler bitti, çarşamba kontrolYok canim yarin ignenin 13.günü asilamanin 11.günü belirti falan yok.carsamba sabahi test yapicam
ne çabuk geçmiş canım az kalmış inşallah güzel haber için, sen test yaptığını silik çıktığını yazmıştın sanki o silikliğin üstüne şuan çıkar gibi geldi bana
belirti arama cidden bende de olmadı hiç, sadece karnımda şişlik oldu hala da öyle, batma ağrı falan pek yok hatta bugün regl olacak gbiiyim bel ağrım çok oldu oğlumda hiç olmamıştı mesela
Daha erkanmiş o zaman :) benim de klomenler bitti, çarşamba kontrol
Ay güldürdün beni yakafayı dağıtacak birşey ler bulalım da illa tatil şart değil
Önce senden bekliyorum 2019 un haberini :)Ay hadi canim hayirlisi insallah güzel haberler verirsin
Önce senden bekliyorum 2019 un haberini :)
Ben de öyle çok alıştım buraya. Hepimizin her şey gönlünce olsun kuzumOlmaz mı canım ya. Ben sizi çok benimsedim gerçekten. Haber almadan duramıyorum sizden. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Kaçıncı gün bugün?Kizlar sabahtan beri su icmeden test yaptim biraz önce dayanamadim yine negatif .
Canım erken bence şimdiden moralini bozup sitres yapma kendineKizlar sabahtan beri su icmeden test yaptim biraz önce dayanamadim yine negatif .
Bugün 10. Gün doktora gittim progesteron testi sonucumu gösterdim çok güzel dedi şimdi regl olmamanı bekliyeceğiz dedi. Dedim ki evde gebelik testi yaptım gelmeden negatif çıktı güldü dedi ki idrarda olsa bile çıkmaz boşu boşuna kendini strese sokma.. regl olsan da olmazsan da gel nasıl ılerlleyecegımıze bakalım dedı 6'sında tekrar çağırdı..
Canım erken bence şimdiden moralini bozup sitres yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?