Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacak inşallah ben senden ve A AloeeVeraa dan senenin ilk güzel haberlerini alacağımızı hissediyorum
Ağzından bal damlıyo canım benim keşke öyle olsa da arkamızdan da sizler gelseniz. Ben de inanıyorum ama yakında bi çoğumuz müjdeyi vericez gibi hissediyorum

Bu daha köyü biraz önce yaptım.Eki Görüntüle 2220628
Canım nerdeyse pik yapmış test, bugün yarın ondan sonraki gün arka arkaya ilişki olsun bence. Kaçırma diye diyorum. Belki de sen hep böyle geç yumurtlayıp kaçırıyodun. Hadi inşallah gelsin bebişin bu kez canım

Kızlar ya maşallah diyelim şu ana kadar baya bi hamile çıkardık. Benim aklımda olanlar Esrasvn Morasigi Asiltutku @betiboop ve son olarak naz_0192 :)) unuttuklarım varsa söyleyin. Hepsine sağlıkla yavrularını kucaklarına almalarını diliyorum. Geriye kalan bekleyen arkadaşlarım da inşallah yeni bir yılın işk günlerinde ilk aylarında daha fazla beklemeden sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah. Hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı, gerçekten kendi en yakın arkadaşlarım gibisiniz Allah razı olsun sizlerden ve Allah yüzümüzü tez vakitte güldürsün ❤

Allah senin kalbinin güzelliğinin mukafatını evlat sevgisiyle mukafatlandırsın inşallah.. en az kendim kadar güzel haberini duymak istiyorum senin ve buradaki diğer arkadaşların.. umarım çok bekletmeden sırasıyla müjdeleyeceğiz haberlerimizi 2019 hepimize uğurlu gelsin sevinç gözyaşları ile şurada yazışalım inşallah

Amin canım insallin Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah yeni yılda herşey gönlünce olsun

Amiin amiin canım benim, çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah. 2019 da bol bol sevinç gözyaşı dökelim hep birlikte inşallah

Amin canım insallin Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah yeni yılda herşey gönlünce olsun
Amiin kuzum çok teşekkür ederim. Allahım isteyen bütün kardeşlerime yaşatsın o sevinci

İğnenin 10. Günü canım seninde 12 ama doktora söyledim 2 gün sonra çıkar mı vs diye çıkmama ihtimali %70 dedi regl'den 1 gün önce kan testi istedi ya da erken gebelik testi dedi

Bende carsamba direk kan testi vericem en azindan regli söktürucü birseyler icerim

Çok güzel bir yürekten dökülen çok güzel dilekler, sözler. İnşallah yeni yılda ilk olarak Umutumut82 ve senin haberlerini alıp diğer arkadaşlarım ve bende sırayla arkanızdan gelicez :) Rabbim evlatlarını bekleyen arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlerin de en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…