Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bozma şu an moralini, daha erken

Aslinda cok rahattim.bugün bir arkadasla konuştum onunda 1 oğlu var 10yasinda. 2.yi istemiyorum hamilelikte bulantilarim oluyor diyordu.cok rahatina düşkün cok cani tatli rahat bir kiz..bugün msj laştik hamile kalmis morali bozuktu sanirim yanlislikla olmuş. onunla konustuktan sonra moralim bozuldu ben aylardir hamile kalabilmek icin hesap kitap yapiyorum para döküyorum dua ediyorum olmadi. Rabbime isyan etmem şükür 1 tane var ...asilama yapildigi günden beri sabah aksam elimi karnima koyup defalarca ayetel kürsi okuyorum saglikli sihatli 1tane evlat icin.sonrada böyle istemeyipte hamile kalanlari duyunca yikiliyorum.

Canimcim ben aylardir burdayim demirbaşı oldum artik sonradan gelen atkadaslarin gebelik haberlerine sevinmekten baska birsey olmuyor.galiba hepte öyle kalicak

Burası her zaman çok sıcak ve samimi yani bütün üyeler
2014 te ilk gebeliğimde de çok güzel sohbet ortamımız vardı
Herkes sırayla gebe kaldı doğurdu
Duana kocaman aminnn
Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin

Haklısın öyle olunca bende sinir oluyorum
Yanlışlıkla olmuş vb 4. Olan bile var bu aralar o kadar çok kişinin haberini aldım ki bi yandan üzülüyorum o kadar uğraşıyoruz ama sonuç yok . Kimisi yanlışlıkla istemeden kalıyor ben bi arkadaşımın adetine 1 gün kala korunmayıp( nasıl olsa yarın adet olucam demiş ) hamile olduğunu biliyorum biz aylardır korunmuyoruz...neyse vardır zamanı diyerek rabbime sığınıyorum

Bu aralar hassas oldugumdan mi bilmiyorum çevremde öyle insanlar doldu.öncedende vardida benmi farketmiyordum acaba.

Heralde canım ya bende öyle tahmin ediyorumda ama doktora gittiğimde zaten yumurta takibi oluyodu çatlama iğnesi oluyodu son ra bakmıyordu ama doktor catladimi diye

Canimcim ben aylardir burdayim demirbaşı oldum artik sonradan gelen atkadaslarin gebelik haberlerine sevinmekten baska birsey olmuyor.galiba hepte öyle kalicak
Ben senin azmine hayranım valla kuzum sen ne dersen de, yaptığın kürler, zayıflamak için olan çaban, duaların.. Ben hep sizlerin yazdıklarınızı okuyarak güç buldum. Bu kadar azimli bir annesi olacakken bebişinde daha fazla bekletmeyecek inşallah seni

Ne güzel bak daha öncede tutmuş. İnşallah tutar yeni sene sağlıklı evlatlar getirir bize. Benimde klomen ve iğne tedavisinde ikinci ayım. Çok şükür herhangi bir problem çıkmadı tahlillerde, rahim filminde. Eşimde sperm hareketi azlığı sorunu olduğunu öğrendik. Doktorun verdiği ilaçları ve yanında kürler uyguluyoruz. Bugün son klomeni içicem. Çarşamba ya da perşembe kontrolüm var yumurtalara bakılacak sonra kısmet olursa ikinci iğnemi olucam

Merhaba Arkadaslar,
Bende catlatma ignesi yaptirdim 2 gün önce ve bugün asilama oldum.insallah tutunur,Rabbim hepimize nasip etsin insallah!!!

Hayirli olsun canim bende19 haziranda catlatma ignesi 21 haziranda asilama oldum. Bugun ignenin 12 asilamanin 10günü...insallah tutunur bebegin

Hayirlisi olsun canim bu ay gelsin bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…