Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim seninde guzel düşünen kalbine göre rabbim versin insallah

Hayirli olsun canim bende19 haziranda catlatma ignesi 21 haziranda asilama oldum. Bugun ignenin 12 asilamanin 10günü...insallah tutunur bebegin
Aminnn insallah canim,Allah razi olsun.
19 aralik demek istedin herhalde cnm?sendemi asilama yaptirmiatin?ben ilk gebelik yasadigimda asilamanin 10.günü anlayip kanda baktirmistim.sende varmi bir degisiklik?

Aminnn insallah canim,Allah razi olsun.
19 aralik demek istedin herhalde cnm?sendemi asilama yaptirmiatin?ben ilk gebelik yasadigimda asilamanin 10.günü anlayip kanda baktirmistim.sende varmi bir degisiklik?

Evet canim 21 aralikta asilama oldum.bende hic belirti yok.sadece dün koyu kivamli koyu sari yapiskan bir akinti geldi. Birde bugün cok öksurdüğumden olabilir karnimin sol tarafinda gozde segirme olurya öyle segirme oldu oksürdukce. Baska hic belirti yok.biraz önce idrarda negatif cikti.senin ne gibi belirtiler olmustu

Ben gün gün yazmistim cnm Dur kopyalayim sana.
1.gün: Ara Ara kasik agrisi, gece karin ve kasik agrisi
2.gün: sabah hafif kahverengi lekelenme, sag kasikta agri, aksam 17.00 peceteye baya cikacak sekilde kahverengi lekelenme,progestana baslama
3.gün: aksam 18. de cok az kahverengi lekelenme, kasiklarda Ara Ara hafif agri
4.gün: Sol kasikta ara ara batma,
5.,6.ve 7.gün: yan etki yasanmadi
8.gün: sabah kalkarken sag yumurtalikta bicak saplanir gibi agri (cok kisa)
9.gün: gögüslerde dolgunluk,hafif agri, sabah önce sag kasikta,sonra Sol kasikta siddetli bir batma(2-3 s)
10.gün: birden kalkinca sabah Sol kasikta batma,gögüslerde dolgunluk (beta hcg 8.01)
11.gün: gögüslerde dolgunluk hissi,cok cok hafif kasik batmasi
12.gün 38
14.gün 107
16.gün 178 sonra düsmeye basladi

Asagida yazdim cnm Ama bu sefer hic bir belirtim yok.ne kasik agrim ne Karin agrim.rabbim hayirlisini versin insallah seninkiside benimkiside tutar!

Kizlar bizde yilbasi kutlamasi olmaz belki tuhaf gelicek ama aile gelenegi olarak taaa ananemin annesi zamanindan kabak tatlisi yapilir .bende birazdan yasin okucam hepimize saglikli sihatli ömür ve evlatlar diliyorum.
Aynen canım bizim içinde normal birgün ALLAH SENDEN RAZI OLSUN GÖNLÜN E GÖRE VERSIN HAYIRLISINDAN

Amin canim Allah razi olsun.hepimiz icin Hayirlisi olur ins.daha önce kasik agrilarim olmustu tuttugu ay Ama bu sefer ne Karin ne kasik agrim var.kismet bakalim Ama her gebelik ayni olmazmis bekleyip görecegim artik.
Senin icinde hayirlisi olsun arkadasim.insallah saglikli bebislerimiz olur:))

Benimde son gebeligimde kimyasal oldu 157 den dusmeye basladi.ozaman kendiliginden tedavisiz olmustu. Bu belirtilerin hicbiri bende cok canim. Sadece dedigim gibi insanin gozü seyirderye atar onun gibi arada oldu bugün.batma derken bundan 5 gun önce mutfaktayken bildigin igne batti karnima 2 3 kez hattaa üstumu cikarttim birsey varmi diye sonra internette baktim catlama ignesinin yapildigi kisimda bu tip etkiler olurmus...onun disinda hatta göguslerim sisecegine bugunlerde söndü gibi. Bu ay olmadi galiba

Illa böyle olacak diye birsey yok canim.her gebelik ayni olmazmis derler.
Benimde bu sefer agrim felan yok,Hayirlisi ins.
Peki senin kimyasal gebelik yasadigin Ay kasik agrin vs olmusmuydu cnm?

Illa böyle olacak diye birsey yok canim.her gebelik ayni olmazmis derler.
Benimde bu sefer agrim felan yok,Hayirlisi ins.
Peki senin kimyasal gebelik yasadigin Ay kasik agrin vs olmusmuydu cnm?

Evet canim daha ilk hamileligi ögrendigimden düsük yapana kadar regli agrisi cektim .zaten normsal bir gebelik olmadigini anlamistim.oglumdada kasik agrim olmustu ama sadece regli donemlerinde

Evet canim daha ilk hamileligi ögrendigimden düsük yapana kadar regli agrisi cektim .zaten normsal bir gebelik olmadigini anlamistim.oglumdada kasik agrim olmustu ama sadece regli donemlerinde
Demekki Hep farkli oluyor cnm.daha önce asilamam olur olmaz kasik agrilarim baslamisti. Ve gebelik olusmustu. Bu sefer kasik agrim olmayinca aceba tutmadimi diyorum.hayirlisi rabbimden

inşallah canım Allah razı olsun. Bak ne güzel söylemişsin her gebelikte belirtiler aynı olmayabiliyor. Hatta gebeliği geçtim benim geçen ay klomen kullanırken çok fazla ağrım olmuştu. Bu ay varla yok arası. Belirtilere çok takılma bence inşallah senin de hepimizin bekleyişleri hayırla sonuçlanır

Kizlar bizde yilbasi kutlamasi olmaz belki tuhaf gelicek ama aile gelenegi olarak taaa ananemin annesi zamanindan kabak tatlisi yapilir .bende birazdan yasin okucam hepimize saglikli sihatli ömür ve evlatlar diliyorum.
Allah kabul etsin canım. Bizde de aynı kutlama olmaz, sıradan her gün gibi geçer. Rabbim inşallah hepimizin gönlünün muradını versin yeni yılda

Amin canim cümlemiz icin hayirlisini diliyorum.vardir elbet bir zamani Rabbim ol dediginde olacaktir insallah:))) 2019 da hepimiz ins hayirla evlatlarimizi kucagimiza aliriz

Demekki Hep farkli oluyor cnm.daha önce asilamam olur olmaz kasik agrilarim baslamisti. Ve gebelik olusmustu. Bu sefer kasik agrim olmayinca aceba tutmadimi diyorum.hayirlisi rabbimden

Beninde ilk gunler oldu sadece ama oyle batma falan olmadi canim simdi dua ettim hepimize rabbim kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…