- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.641
Amin canim Allah razi olsun,Gönlümüze göre versin Rabbim.birbirimize durumumuzdan haberdar edelim.Beninde ilk gunler oldu sadece ama oyle batma falan olmadi canim simdi dua ettim hepimize rabbim kabul etsin.
inşallah canım Allah razı olsun. Bak ne güzel söylemişsin her gebelikte belirtiler aynı olmayabiliyor. Hatta gebeliği geçtim benim geçen ay klomen kullanırken çok fazla ağrım olmuştu. Bu ay varla yok arası. Belirtilere çok takılma bence inşallah senin de hepimizin bekleyişleri hayırla sonuçlanır
Amin canim Allah razi olsun,Gönlümüze göre versin Rabbim.birbirimize durumumuzdan haberdar edelim.
İnşallah dediğin gibi olur canım. Geçen sefer ilk kez diyemi bilmiyorum çok sitresliydim. Acaba yumurta büyüdümü acaba çatladımı, tuttumu diye hindi gibi düşünüp duruyodum. Bu ay garip bir rahatlık var üzerimde. Olmayacağı için mi yoksa olacak da o yüzden mi bilmiyorum :)) Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ocak ayında şenlenir yine buralarCanim agriya takilma onceki aylarda hep agrilarim oldu cogunlukla kaliteli yumurtan olmadi sadece 1kere oldu.bu ayki klomen kullanimimda hic ama hic agrim olmadi 2si kaliteli 3 yumurtam oldu.
İnşallah dediğin gibi olur canım. Geçen sefer ilk kez diyemi bilmiyorum çok sitresliydim. Acaba yumurta büyüdümü acaba çatladımı, tuttumu diye hindi gibi düşünüp duruyodum. Bu ay garip bir rahatlık var üzerimde. Olmayacağı için mi yoksa olacak da o yüzden mi bilmiyorum :)) Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ocak ayında şenlenir yine buralar
Aglamayalim artik.insallah ocak ayinda hepberaber gülecegizBen hep buralardayim canim demirbasıyım..gülsemmi aglasammi bilemedim valla.
Aglamayalim artik.insallah ocak ayinda hepberaber gülecegiz
Hafif yumurta tembelliği vardı canım bi de prolaktinim yüksekti. Eşimde sorun yoktu canımSende bir sıkıntı varmıydı canım yada eşinde yoksa sebepsizmiydi Allahım benimle beraber tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hahaha ben de ondan çalışıyorumInternette antremanlarla matematik diye kitap var üniversiteye hazirlanirken almistim yine alip çözücem acayip kafa dagitiyor
Hahaha ben de ondan çalışıyorum
Tabiki gül insanlara destek olup sevap oluyosun hamile olunca bırakacakmışım yoksa bizi canimBen hep buralardayim canim demirbasıyım..gülsemmi aglasammi bilemedim valla.
Inşallah herkes hamile kalırsa grubun kurarız tekrarTabiki gül insanlara destek olup sevap oluyosun hamile olunca bırakacakmışım yoksa bizi canim
Tabiki gül insanlara destek olup sevap oluyosun hamile olunca bırakacakmışım yoksa bizi canim
Ocak 14 gibi Test yaparsin dedi doktorum,Ama Ben gecen sefer asilamanin 10.günü anlamistim gögüslerim fln cok agirlasmisti,hassaslasmisti.bakalim hayirlisi canim.senin Test günün ne zaman?Sen nezaman test yapicaksin
Ocak 14 gibi Test yaparsin dedi doktorum,Ama Ben gecen sefer asilamanin 10.günü anlamistim gögüslerim fln cok agirlasmisti,hassaslasmisti.bakalim hayirlisi canim.senin Test günün ne zaman?
Hadi Hayirlisi olsun cok az kalmis sana,son 4-5 gün. Benimde insallah 2 hafta sonra belli olacak,cok heyecanlaniyorum:)))Benim reglim 5ocak.doktor asilamadan 15gün sonra dedi ama ben cuma günü giderim hastaneye 14.gün oluyor
Hadi Hayirlisi olsun cok az kalmis sana,son 4-5 gün. Benimde insallah 2 hafta sonra belli olacak,cok heyecanlaniyorum:)))
Kan tahlilimi yaptirdin Sen canim?sen ilaclami yoksa igneylemi tedavi gördün?Ben bu aksam negatifi gorünce heyecanim kesildi hatta 2.asilama için hesap kitap yaptim. hiç belirtim yok sürekli gögüslerimi mincikliyorum tik yok
Kan tahlilimi yaptirdin Sen canim?sen ilaclami yoksa igneylemi tedavi gördün?
Kan tahlilimi yaptirdin Sen canim?sen ilaclami yoksa igneylemi tedavi gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?