- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.661
Anladim canim,Hayirlisi olsun ins. Benim asilamam igne (fostimon 75 ünite)+catlatma ignesiyle oldu.3 yumurtam gelismeye baslamisti,son bakildiginda ise 2 yumurtam olusmustu 17.4 ve 17 mm di. 2-3 gün sonrada asilama Yapildi.Canim ben klomen ve catlama ignesi kullandim 3 yumurtam oldu 18mm ve 20mm 10mm... senin durum neydi. Benim esimin degerleri iyi bende pko var
Inşallah herkes hamile kalırsa grubun kurarız tekrar
Insallah olmazsin ve bebegin sana sürpriz yapar. Bu arada benim idrarda 100 lere geldiginde cikmisti,silik bir cizgi.Ben dun sabah ve bu aksam idrar testi yaptim.cumaya kadar regli olmazsam kanda baktiririm cuma günü
Anladim canim,Hayirlisi olsun ins. Benim asilamam igne (fostimon 75 ünite)+catlatma ignesiyle oldu.3 yumurtam gelismeye baslamisti,son bakildiginda ise 2 yumurtam olusmustu 17.4 ve 17 mm di. 2-3 gün sonrada asilama Yapildi.
Bendede esimdede bir Problem yok. 115 milyon spermden 55 milyon sperm enjekte edildi bugün.biririnden birisi ins tutacaktir rabbimin izniyle.
Bu arada benim rahim retrovert,doktorlar bu hamile kalmayi engel degil bu göz rengine benzer diyorlar.mavi göz de var yesilde ve ikiside görebiliyor,fonksyonlari ayni diyorlar. Ama muhtemelen sperm rahime gec ulasiyir olabilir bu yüzden asilama yaptirdim bende.Canim ben klomen ve catlama ignesi kullandim 3 yumurtam oldu 18mm ve 20mm 10mm... senin durum neydi. Benim esimin degerleri iyi bende pko var
Bu arada benim rahim retrovert,doktorlar bu hamile kalmayi engel degil bu göz rengine benzer diyorlar.mavi göz de var yesilde ve ikiside görebiliyor,fonksyonlari ayni diyorlar. Ama muhtemelen sperm rahime gec ulasiyir olabilir bu yüzden asilama yaptirdim bende.
Hizli dogrusal hareket (A diye geciyor sanirim) yikandiktan sonra 34% oldu. Motilite sperm yikanmasindan sonra %92 Oldu.Insallah canin hızli ileri sperm yüzdesi kacti
Evt canim bende evlendikten sonra ögrendim rahmimin ters oldugunu,normalinde öne dogru egikmis yani sperm direk rahim icine gidiyorken.benimkisi arkaya dogru egikmis,dolayisiyla daha uzun ve zor bir yol katetmeli. Hamile kalmanin bu kadar zorlayici olabilecegininhux düsünmezdim,yasayarak ögreniyoruz.Onuda ilk defa duydum daha neler duyup ogrenicez .bu eskiler nasil gebe kaliyordu acaba bir kadin 7 8 dogum yapiyordu
Hizli dogrusal hareket (A diye geciyor sanirim) yikandiktan sonra 34% oldu. Motilite sperm yikanmasindan sonra %92 Oldu.
Sizin degerler nasildi canim?
Inşallah canım adetim pazartesi bakalım nolcakOlur tabi canim sen bugünleri iyi degerlendir ocakta güzel haberlerini alalim
Sanirim A olan en belirleyici faktör degilmi canim?Bizim A olan hizli yani yikandiktan sonra %52 ..motilite yikama oncesi yaziyor %66 ama yikama sonrasini yazmamislar .
Ins Adet olmazsin ve bebisin gelir:))Inşallah canım adetim pazartesi bakalım nolcak
Inşallah canım adetim pazartesi bakalım nolcak
Sanirim A olan en belirleyici faktör degilmi canim?
Evt Hayirlisi Rabbim ol dediginde olacaktir,hepsi bahane oluyor, Rabbim isteyince olacaktir insÖyle diye biliyorum canim.sonucta 1 sperm 1 yumurta lazim bize
Evt Hayirlisi Rabbim ol dediginde olacaktir,hepsi bahane oluyor, Rabbim isteyince olacaktir ins
Inşallah hepimize canım açıkçası çok ümitli değilim nedense için bomboş çok umitsizimInsallah yeni yil hediyen gelir
Insallah canim sagolasinIns Adet olmazsin ve bebisin gelir:))
Inşallah hepimize canım açıkçası çok ümitli değilim nedense için bomboş çok umitsizim
Sıkıntı biraz esimdede var çok stres yapiyo anlam veremediğim yapmış olmak için yapmak kötü ama herşey bebişler icinValla o kipkirmizi cizgi boş degildi biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allah tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?