Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben klomen ve catlama ignesi kullandim 3 yumurtam oldu 18mm ve 20mm 10mm... senin durum neydi. Benim esimin degerleri iyi bende pko var
Anladim canim,Hayirlisi olsun ins. Benim asilamam igne (fostimon 75 ünite)+catlatma ignesiyle oldu.3 yumurtam gelismeye baslamisti,son bakildiginda ise 2 yumurtam olusmustu 17.4 ve 17 mm di. 2-3 gün sonrada asilama Yapildi.
Bendede esimdede bir Problem yok. 115 milyon spermden 55 milyon sperm enjekte edildi bugün.biririnden birisi ins tutacaktir rabbimin izniyle.

Insallah canin hızli ileri sperm yüzdesi kacti

Canim ben klomen ve catlama ignesi kullandim 3 yumurtam oldu 18mm ve 20mm 10mm... senin durum neydi. Benim esimin degerleri iyi bende pko var
Bu arada benim rahim retrovert,doktorlar bu hamile kalmayi engel degil bu göz rengine benzer diyorlar.mavi göz de var yesilde ve ikiside görebiliyor,fonksyonlari ayni diyorlar. Ama muhtemelen sperm rahime gec ulasiyir olabilir bu yüzden asilama yaptirdim bende.

Onuda ilk defa duydum daha neler duyup ogrenicez .bu eskiler nasil gebe kaliyordu acaba bir kadin 7 8 dogum yapiyordu

Onuda ilk defa duydum daha neler duyup ogrenicez .bu eskiler nasil gebe kaliyordu acaba bir kadin 7 8 dogum yapiyordu
Evt canim bende evlendikten sonra ögrendim rahmimin ters oldugunu,normalinde öne dogru egikmis yani sperm direk rahim icine gidiyorken.benimkisi arkaya dogru egikmis,dolayisiyla daha uzun ve zor bir yol katetmeli. Hamile kalmanin bu kadar zorlayici olabilecegininhux düsünmezdim,yasayarak ögreniyoruz.

Hizli dogrusal hareket (A diye geciyor sanirim) yikandiktan sonra 34% oldu. Motilite sperm yikanmasindan sonra %92 Oldu.
Sizin degerler nasildi canim?

Bizim A olan hizli yani yikandiktan sonra %52 ..motilite yikama oncesi yaziyor %66 ama yikama sonrasini yazmamislar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…