Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkıntı biraz esimdede var çok stres yapiyo anlam veremediğim yapmış olmak için yapmak kötü ama herşey bebişler icin

Benimde asılamanin ertesi gunü ayni sey oldu eşim strese girdi olmadi o günde sehir disina cikti 3 gün yoktu.birazda ümitsiz olmamin nedeni bu normalde aşilama sonrasi 4 5 gün ilişki veriyorlar benim olmadi

Benimde asılamanin ertesi gunü ayni sey oldu eşim strese girdi olmadi o günde sehir disina cikti 3 gün yoktu.birazda ümitsiz olmamin nedeni bu normalde aşilama sonrasi 4 5 gün ilişki veriyorlar benim olmadi
Cnm asilama yapilan gündemi doktorun iliski önermisti?yoksa 2.günden sonrami?

Cnm asilama yapilan gündemi doktorun iliski önermisti?yoksa 2.günden sonrami?

Aslinda benim doktirum iliski sart degil ana asilamanin ertesi gunü olmasinda sakinca yok dedi. Ama burda bazi arkadaslarin doktorlari asilama günunede iliski veriyormus.internette bazi doktorlar iliskiyi onermiyor ve gereksiz diyor.bazilarinada asilama gününden sonraki 4 gün veriyormus.sen doktorunu dinle bence her doktor farkli birsey söylüyor.benim hic olmadi tutarsa sadece asilama ile olucak .

Benimkisi 2.asilamamin tuttugunda yani yarin iliski olsun demisti bu sefer birsey demedi. Bende sormayi unuttum cnm.ins tutar Sen icini ferah tut

Yani onalarada hak veriyorum napayım rabbim.nasip ederse olur zaten biz elimizden geleni yapiyoruz

Canim benim Allah razi olsun insallah.
Rabbim en kisa zamanda seninde butun butun isteyenlerinde kucaklqrini saglikli hayiri evlat ile doldursun insallah 2018 de cok gusel kapanis yaptik 2019 dada bir suru hamile cikaricaz bu gruptan

Tatlım benim anneminde rahmi ters, ama beş tane çocuğu var, engel değil yani,

Canım sende pko var mı ınfolik bende hapı olanı aldım herkes pko yarıyor gibi söylemiş

Amiin kuzum hepimize bebişlerimizi getirsin inşallah bu yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…