- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.681
Sıkıntı biraz esimdede var çok stres yapiyo anlam veremediğim yapmış olmak için yapmak kötü ama herşey bebişler icin
Cnm asilama yapilan gündemi doktorun iliski önermisti?yoksa 2.günden sonrami?Benimde asılamanin ertesi gunü ayni sey oldu eşim strese girdi olmadi o günde sehir disina cikti 3 gün yoktu.birazda ümitsiz olmamin nedeni bu normalde aşilama sonrasi 4 5 gün ilişki veriyorlar benim olmadi
Cnm asilama yapilan gündemi doktorun iliski önermisti?yoksa 2.günden sonrami?
Benimkisi 2.asilamamin tuttugunda yani yarin iliski olsun demisti bu sefer birsey demedi. Bende sormayi unuttum cnm.ins tutar Sen icini ferah tutAslinda benim doktirum iliski sart degil ana asilamanin ertesi gunü olmasinda sakinca yok dedi. Ama burda bazi arkadaslarin doktorlari asilama günunede iliski veriyormus.internette bazi doktorlar iliskiyi onermiyor ve gereksiz diyor.bazilarinada asilama gününden sonraki 4 gün veriyormus.sen doktorunu dinle bence her doktor farkli birsey söylüyor.benim hic olmadi tutarsa sadece asilama ile olucak .
Benimkisi 2.asilamamin tuttugunda yani yarin iliski olsun demisti bu sefer birsey demedi. Bende sormayi unuttum cnm.ins tutar Sen icini ferah tut
Aminnn :)))Insallah hepimizin yüzu güler
Yani onalarada hak veriyorum napayım rabbim.nasip ederse olur zaten biz elimizden geleni yapiyoruzBenimde asılamanin ertesi gunü ayni sey oldu eşim strese girdi olmadi o günde sehir disina cikti 3 gün yoktu.birazda ümitsiz olmamin nedeni bu normalde aşilama sonrasi 4 5 gün ilişki veriyorlar benim olmadi
Kızlar ya maşallah diyelim şu ana kadar baya bi hamile çıkardık. Benim aklımda olanlarEsrasvn @Morasigi @Asiltutku @betiboop ve son olarak @naz_0192 :)) unuttuklarım varsa söyleyin. Hepsine sağlıkla yavrularını kucaklarına almalarını diliyorum. Geriye kalan bekleyen arkadaşlarım da inşallah yeni bir yılın işk günlerinde ilk aylarında daha fazla beklemeden sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah. Hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı, gerçekten kendi en yakın arkadaşlarım gibisiniz Allah razı olsun sizlerden ve Allah yüzümüzü tez vakitte güldürsün ❤
Üzülme canım benimde negatif hayalet çizgi bile yok günümüz seninle aynı inşallah birşeyler değişir inşallahhKizlar sabahtan beri su icmeden test yaptim biraz önce dayanamadim yine negatif .
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın canımSelam bayanlar. Ben de bu aksam catlatma ignemi oldum. Carsamba asilama olacagim Allahin izni ile. 3. Asilamam.
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın yeni yıl hepimize beklediğimiz mucizemizi getirirSelam bayanlar. Ben de bu aksam catlatma ignemi oldum. Carsamba asilama olacagim Allahin izni ile. 3. Asilamam.
Insallah canim tesekkürlerİnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın canım
Tatlım benim anneminde rahmi ters, ama beş tane çocuğu var, engel değil yani,Evt canim bende evlendikten sonra ögrendim rahmimin ters oldugunu,normalinde öne dogru egikmis yani sperm direk rahim icine gidiyorken.benimkisi arkaya dogru egikmis,dolayisiyla daha uzun ve zor bir yol katetmeli. Hamile kalmanin bu kadar zorlayici olabilecegininhux düsünmezdim,yasayarak ögreniyoruz.
Tsk ederim canim icimi rahatlattin Vallahi,Allah razi olsun sendenTatlım benim anneminde rahmi ters, ama beş tane çocuğu var, engel değil yani,
Üzülme canım benimde negatif hayalet çizgi bile yok günümüz seninle aynı inşallah birşeyler değişir inşallahh
Selam bayanlar. Ben de bu aksam catlatma ignemi oldum. Carsamba asilama olacagim Allahin izni ile. 3. Asilamam.
Canım sende pko var mı ınfolik bende hapı olanı aldım herkes pko yarıyor gibi söylemişÇok teşekkü ederim canım. Ben 6 kez klomen , 5 kez ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 5.de tuttu. Hafif yumurta tembelliğim vardı, onun için doktorum inofolic verdi, sabah akşam aç karnına içtim. Hiç umudum yoktu ama 13.gün test yaptım pozitif cıktı. 14.gün kanda pozitifi gördüm. 16.gün yani bugünde değerim yükseldi. 3 günden beri kasıklarım çok agrıdı, tek belirtim buydu. Umarım sen de güzel sonuçlar alırsın canım. Sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin
Amiin kuzum hepimize bebişlerimizi getirsin inşallah bu yılÇok güzel bir yürekten dökülen çok güzel dilekler, sözler. İnşallah yeni yılda ilk olarakUmutumut82 ve senin haberlerini alıp diğer arkadaşlarım ve bende sırayla arkanızdan gelicez :) Rabbim evlatlarını bekleyen arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlerin de en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşallah
Allah razı olsun canım senin duaların kabul olur şu an Allah kabul etsin inşallahİnşallah canım hergun dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun isteyenlerde hamile kalsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?