- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.701
O konuya ben de çok üzülüyorum canım. İstemeyip hamile kalıp üzülüyolar ve biz burda evlat hasreti çekiyoruz. Tabi ki asla isyan etmiyorum vardır Rabbimin bi bildiği, bi zamanı var elbetAslinda cok rahattim.bugün bir arkadasla konuştum onunda 1 oğlu var 10yasinda. 2.yi istemiyorum hamilelikte bulantilarim oluyor diyordu.cok rahatina düşkün cok cani tatli rahat bir kiz..bugün msj laştik hamile kalmis morali bozuktu sanirim yanlislikla olmuş. onunla konustuktan sonra moralim bozuldu ben aylardir hamile kalabilmek icin hesap kitap yapiyorum para döküyorum dua ediyorum olmadi. Rabbime isyan etmem şükür 1 tane var ...asilama yapildigi günden beri sabah aksam elimi karnima koyup defalarca ayetel kürsi okuyorum saglikli sihatli 1tane evlat icin.sonrada böyle istemeyipte hamile kalanlari duyunca yikiliyorum.
Ben de burayı çok seviyorum herkes çok içten. İnşallah biz de öyle oluruz canım. AmiinBurası her zaman çok sıcak ve samimi yani bütün üyeler
2014 te ilk gebeliğimde de çok güzel sohbet ortamımız vardı
Herkes sırayla gebe kaldı doğurdu
Duana kocaman aminnn
Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Düzenli adet gören birinde bile yumurtlama her ay aynı olmayabiliyo canım, bazen bi kaç gün şaşıyo günüHeralde canım ya bende öyle tahmin ediyorumda ama doktora gittiğimde zaten yumurta takibi oluyodu çatlama iğnesi oluyodu son ra bakmıyordu ama doktor catladimi diye
Tatildeyiz kuzum inşallah faydası olur. Gerçi eşimi çok fazla sıcağa sokmuyorum spermlere çok iyi gelmiyo sıcak. Bizimki bi yılbaşı klasiği sadece, tabi işe yararsa da çok güzel olur :)Canım tatildemisiniz sıcak suyun çok faydası olur inşallah
Canım karştırıyo da olabilirim ama daha önce bu grupta hamile kalmıştın galiba dimi? Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun canım, hemen gelsin bebişinAmin insallah canim Allah razi olsun.daha öncede tutmustu insallah bu seferde tutar.sende durum nedir arkadasim?
İyi tatiller ben o korkudan sıcak yaramaz diye gidemiyorumTatildeyiz kuzum inşallah faydası olur. Gerçi eşimi çok fazla sıcağa sokmuyorum spermlere çok iyi gelmiyo sıcak. Bizimki bi yılbaşı klasiği sadece, tabi işe yararsa da çok güzel olur :)
Amiin balım inşallahh, tek temennim o şu an ❤Canim benim Allah razi olsun insallah.
Rabbim en kisa zamanda seninde butun butun isteyenlerinde kucaklqrini saglikli hayiri evlat ile doldursun insallah 2018 de cok gusel kapanis yaptik 2019 dada bir suru hamile cikaricaz bu gruptan
Hayırlı olsun canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişinSelam bayanlar. Ben de bu aksam catlatma ignemi oldum. Carsamba asilama olacagim Allahin izni ile. 3. Asilamam.
Bizim yumurtlama dönemi zaten geçti canım, eşimi de havuza falan en fazla baldırlarına kadar sokuyorum spermlere falan zarar gelmesin diye. Benim için bi zararı yokmuş canım, zaten daha önce okumuştum kadınlara daha iyi bile geliyomuş böyle termallerİyi tatiller ben o korkudan sıcak yaramaz diye gidemiyorumsen doktora sordun. Mu canım
Bende ovulasyon testinde çiftçizgi bekliyorum yer ayırmak için
Yazın gitmiştim termalden sonraki adetim çok sancılı geçmişti korktum benBizim yumurtlama dönemi zaten geçti canım, eşimi de havuza falan en fazla baldırlarına kadar sokuyorum spermlere falan zarar gelmesin diye. Benim için bi zararı yokmuş canım, zaten daha önce okumuştum kadınlara daha iyi bile geliyomuş böyle termaller
Canım bence senin adetini iyice söktürmüş rahmini temizlemiş olabilir.Yazın gitmiştim termalden sonraki adetim çok sancılı geçmişti korktum ben
Ne güzel moral olur tatilin kötüsü olmaz :)
Yok kuzum hafif yumurta tembelliği vardı . Ben inofolic şase kullandım, toz şeklinde olanını. Combiyi pkolulara veriyolar sanırım genelde... Doktorum kesinlikle her gün içeceksin dedi. Genelde 2.ayında hamile kalıyolarmış benimki de öyle oldu. İnofolic yumurta kalitesini arttırıyor canım.Canım sende pko var mı ınfolik bende hapı olanı aldım herkes pko yarıyor gibi söylemiş
Canım hastaysan kan versene, daha fazla üzerine geçmesin hastalık bari önlemini alırsın hem de aklında kalmazKizlar ignenin 13.günü bende ümit yok yine negatif... üzülmüyorum ama. Gece cok oksürdüm oyüzden test yaptim.varsa zarari olmasin diye
Yok canim karistirmiyorsun.evt daha önce hamile kalmistim ve sizinle paylasmistim,malesef düsük yaptim. Kismet degilmis.insallah bu asilanamda tutar ve Hayirli olur allahin izniyle.Canım karştırıyo da olabilirim ama daha önce bu grupta hamile kalmıştın galiba dimi? Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun canım, hemen gelsin bebişin
Günaydin canim, 5 dk icinde cikan sonuclar dogru diye biliyorum.ve ikinci cizgiyi bende görebiliyorum. Hadi ins canim yaaaa cok sevinirim ins hamilesindirKizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Günaydin canim, 5 dk icinde cikan sonuclar dogru diye biliyorum.ve ikinci cizgiyi bende görebiliyorum. Hadi ins canim yaaaa cok sevinirim ins hamilesindir
Ignenin etkisi bu kadar kalmazdi diye düsünüyorum. Sonucta yoksa bir saatde beklese ikinci cizgi silikte olsa cikmaz.Canim yaklasik 10dakika sonra cikti .oyuzden bende pek guvenemedim daha öncede sonradan cikan 2.cizgi yüzünden test yaptim negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?