Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O konuya ben de çok üzülüyorum canım. İstemeyip hamile kalıp üzülüyolar ve biz burda evlat hasreti çekiyoruz. Tabi ki asla isyan etmiyorum vardır Rabbimin bi bildiği, bi zamanı var elbet

Ben de burayı çok seviyorum herkes çok içten. İnşallah biz de öyle oluruz canım. Amiin

Heralde canım ya bende öyle tahmin ediyorumda ama doktora gittiğimde zaten yumurta takibi oluyodu çatlama iğnesi oluyodu son ra bakmıyordu ama doktor catladimi diye
Düzenli adet gören birinde bile yumurtlama her ay aynı olmayabiliyo canım, bazen bi kaç gün şaşıyo günü

Canım tatildemisiniz sıcak suyun çok faydası olur inşallah
Tatildeyiz kuzum inşallah faydası olur. Gerçi eşimi çok fazla sıcağa sokmuyorum spermlere çok iyi gelmiyo sıcak. Bizimki bi yılbaşı klasiği sadece, tabi işe yararsa da çok güzel olur :)

Amin insallah canim Allah razi olsun.daha öncede tutmustu insallah bu seferde tutar.sende durum nedir arkadasim?
Canım karştırıyo da olabilirim ama daha önce bu grupta hamile kalmıştın galiba dimi? Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun canım, hemen gelsin bebişin

Tatildeyiz kuzum inşallah faydası olur. Gerçi eşimi çok fazla sıcağa sokmuyorum spermlere çok iyi gelmiyo sıcak. Bizimki bi yılbaşı klasiği sadece, tabi işe yararsa da çok güzel olur :)
İyi tatiller ben o korkudan sıcak yaramaz diye gidemiyorum sen doktora sordun. Mu canım
Bende ovulasyon testinde çiftçizgi bekliyorum yer ayırmak için

Canim benim Allah razi olsun insallah.
Rabbim en kisa zamanda seninde butun butun isteyenlerinde kucaklqrini saglikli hayiri evlat ile doldursun insallah 2018 de cok gusel kapanis yaptik 2019 dada bir suru hamile cikaricaz bu gruptan
Amiin balım inşallahh, tek temennim o şu an ❤

İyi tatiller ben o korkudan sıcak yaramaz diye gidemiyorum sen doktora sordun. Mu canım
Bende ovulasyon testinde çiftçizgi bekliyorum yer ayırmak için
Bizim yumurtlama dönemi zaten geçti canım, eşimi de havuza falan en fazla baldırlarına kadar sokuyorum spermlere falan zarar gelmesin diye. Benim için bi zararı yokmuş canım, zaten daha önce okumuştum kadınlara daha iyi bile geliyomuş böyle termaller

Yazın gitmiştim termalden sonraki adetim çok sancılı geçmişti korktum ben
Ne güzel moral olur tatilin kötüsü olmaz :)

Yazın gitmiştim termalden sonraki adetim çok sancılı geçmişti korktum ben
Ne güzel moral olur tatilin kötüsü olmaz :)
Canım bence senin adetini iyice söktürmüş rahmini temizlemiş olabilir.
Aynen en azından moral motivasyon yüksek şu an :)

Canım sende pko var mı ınfolik bende hapı olanı aldım herkes pko yarıyor gibi söylemiş
Yok kuzum hafif yumurta tembelliği vardı . Ben inofolic şase kullandım, toz şeklinde olanını. Combiyi pkolulara veriyolar sanırım genelde... Doktorum kesinlikle her gün içeceksin dedi. Genelde 2.ayında hamile kalıyolarmış benimki de öyle oldu. İnofolic yumurta kalitesini arttırıyor canım.

Kizlar ignenin 13.günü bende ümit yok yine negatif... üzülmüyorum ama. Gece cok oksürdüm oyüzden test yaptim.varsa zarari olmasin diye

Belli olmuyor pek gerci nerdeyse 10dakika sonra cikti.laboquikin pek güvenilir gelmedi beni daha öncede yaniltmisti

Canım karştırıyo da olabilirim ama daha önce bu grupta hamile kalmıştın galiba dimi? Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun canım, hemen gelsin bebişin
Yok canim karistirmiyorsun.evt daha önce hamile kalmistim ve sizinle paylasmistim,malesef düsük yaptim. Kismet degilmis.insallah bu asilanamda tutar ve Hayirli olur allahin izniyle.

Kizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Günaydin canim, 5 dk icinde cikan sonuclar dogru diye biliyorum.ve ikinci cizgiyi bende görebiliyorum. Hadi ins canim yaaaa cok sevinirim ins hamilesindir

Günaydin canim, 5 dk icinde cikan sonuclar dogru diye biliyorum.ve ikinci cizgiyi bende görebiliyorum. Hadi ins canim yaaaa cok sevinirim ins hamilesindir

Canim yaklasik 10dakika sonra cikti .oyuzden bende pek guvenemedim daha öncede sonradan cikan 2.cizgi yüzünden test yaptim negatif cikti

Canim yaklasik 10dakika sonra cikti .oyuzden bende pek guvenemedim daha öncede sonradan cikan 2.cizgi yüzünden test yaptim negatif cikti
Ignenin etkisi bu kadar kalmazdi diye düsünüyorum. Sonucta yoksa bir saatde beklese ikinci cizgi silikte olsa cikmaz.
Bende daha önce bir Test yüzünden yanilma yasadim Ama erken gebelik testiydi,onlar biraz daha hassas oluyormus yani Sacma sapan sonuclar gösterebiliyormus.rabbim ins gönlüne göre verir canim,ve hamilesindir.benim icime öyle doguyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…