Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim valla şu gölge gibi cizgiyi gormek bile yetti.

Kizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Canım git kan testi yaptır, ikinci çizgin silik çıkmış hamile de olabilirsin..inşallah hamilesindir git kan ver aklında kalacağına öğrenmiş olursun

Evet canım gördüm çizgiyi. Bence kan ver , inşallah vardır canım :)))))

Bugun igne gününü saymazsak 13.gün canim .simdi gitsem 2gun sonra yine gel dicekler. Daha öncede 2 kere böyle erkenden farkettim en sonuncusunda 220 40 82 157 oldu sonra düsmeye basladi 3ay bunalima girdim.o yüzden ayni strese girmek istemiyorum.cuma günü randevum var o zamana kadar hergun evde test yaparim zaten cuma kanda varsa cikar yoksada yine düsüş olmustur.simdilik esimede soylemedim

Kendimi bu listede görmek bile değişik geldi darısı bütün isteyenlere tek tek alacağız haberleri inanıyorum ben güzel dileklerin için teşekkürler canım

Canım testin benim perşembe günü yaptığım teste çok benziyo, 15 çıkmıştı değerim, senin kimyasal mı oldu bilmiyodum bak , inşallah tutmuştur aşılama test umut verici

Bence yarın kan ver, ikinci çizgi belli belirsiz var yani, rabbim inş yüzünü güldürsün bu ay

Sagol canim 10dakika sonra cikti yarin sabah tekrarlicam bu sabahtir regli olacakmisim gibi agrilar basladi daha oncede böyle beta hcg m önce yükseldi sonra düstü regli oldum. Ya sevinmeye korkuyorum

Haklısın kuzum aslında şimdi benim ödüm kopuyor değerim düşecek diye. Yani inanır mısın tam sevinemiyorum, en iyisini yapıyosun sen

Çok iyi yapmışsın söylememek le, bat ı bekle bencede, en sağlıklısı, cumaydı zaten demi?

Canım testin benim perşembe günü yaptığım teste çok benziyo, 15 çıkmıştı değerim, senin kimyasal mı oldu bilmiyodum bak , inşallah tutmuştur aşılama test umut verici

Evet canim 2 kez oldu yüksrldi düstü. Ayni sey olmaz insallah. En son test yaptigimda 157 den 25 e düstügünu görünce hastanede bacaklarim boşalmisti.en iyisi cumayi beklemek nasipte varsa olur

Kizlar hanginizdi hatirlayamadim bal zencefil limon iç demisti ay Allah razi olsun ne muradi varsa versin bu gece azda olsa uyudum

Evet canim 2 kez oldu yüksrldi düstü. Ayni sey olmaz insallah. En son test yaptigimda 157 den 25 e düstügünu görünce hastanede bacaklarim boşalmisti.en iyisi cumayi beklemek nasipte varsa olur
O zaman temkinli olmakta fayda var, cumayı beklemek en doğrusu, ben de hastaydım aile hekimi demişti böyle zAmanları sever bebişler gelmek için diye, içimden gülmüştüm ama meğer öyleymiş

O zaman temkinli olmakta fayda var, cumayı beklemek en doğrusu, ben de hastaydım aile hekimi demişti böyle zAmanları sever bebişler gelmek için diye, içimden gülmüştüm ama meğer öyleymiş

Dogru canim sende bebis gelince hastaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…