Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim doktorda daha önce kimyasalim oldugunu bildiginden 15gün sonra dedi
Az sabır bitanem ya, çok dua ediyorum sana, sanki yıllardır tanıyo gibiyim, sanki orada kızkardeşim varda onunla yazışıyo gibi, abdest alıp birazdan yine okuycam bişeyler, tek tek isimlerinize gönderiyorum duaları, sizde dualarınızda beni unutmayın, içini ferah tut, çok iyi şeyler hissediyorum senin için bu ay

Sagol canim benim valla benimde kiz kardesim niye yokki özlemim bitti sayenizde. Bende cok dua ediyorum surekli

Haklısın kuzum aslında şimdi benim ödüm kopuyor değerim düşecek diye. Yani inanır mısın tam sevinemiyorum, en iyisini yapıyosun sen
Kızlar benim de ödüm kopuyo ya cumartesi kontrolm var ama bı haftadır önceki olaylar rüyama giriyor aynı olmasın diye dua ediyorum korkuyorum hep

Ediyorum hep insallah cumartesi olmuşuz bişey duymam her gün iğne yapıyorum kendime hafta da bir ayrı ignem var progestani falan kullanıyorum riskli yine yani:-(

Olmaz birseycik insallah benimde kimyasallar oldu.ikincu cizgiyi gorünce once mutlu oldum sonra tedirginlik kapladi

Sagol kuzum bende dun gece yasin okudum sizleride icimden gecirdim.
Canım inşallah bu sefer oldu
Kimyasal falan da olmayacak allahın izniyle
Cumaya kadar her sabah test yap sen koyulaşacak kesin
Ben de birazdan kontrole gidicem yine 10 mm olan yumoş büyüdü mü bakalım
Bu ay geçti gibi geliyo ama bakalım adet olacak mıyım
Olursam klomenle mi devam edicez iğneye mi geçicez
Kafamda deli sorular

Simdi 7 tane ayetel kürsi okucam sana.büyümedilersede üzülme vardir bubda da bir hayir canim.

Allah razı olsun canım
Aynen büyümesini beklemiyorum zaten bu ay çok yumurta büyümeye çalıştı sonuçta hiç biri büyüyemedi :))

Bendecaynisini asadin gecen aylarda heryer yumurta doluydu büyümediler 1 ay ara verdim tekrar klomen kullandim.herhalde vucut bagisiklij kazaniyor klomene.hadi güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…