- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.741
Az sabır bitanem ya, çok dua ediyorum sana, sanki yıllardır tanıyo gibiyim, sanki orada kızkardeşim varda onunla yazışıyo gibi, abdest alıp birazdan yine okuycam bişeyler, tek tek isimlerinize gönderiyorum duaları, sizde dualarınızda beni unutmayın, içini ferah tut, çok iyi şeyler hissediyorum senin için bu ayEvet canim doktorda daha önce kimyasalim oldugunu bildiginden 15gün sonra dedi
Canım imkanın var mı bilmiyorum ama köy tavugu birebir gribe, ben suyunu içiyorum kase kase hemen geçiriyor.Birde kötü grip oldum 5 6 yildir grip olmuyordum denk geldi.
Az sabır bitanem ya, çok dua ediyorum sana, sanki yıllardır tanıyo gibiyim, sanki orada kızkardeşim varda onunla yazışıyo gibi, abdest alıp birazdan yine okuycam bişeyler, tek tek isimlerinize gönderiyorum duaları, sizde dualarınızda beni unutmayın, içini ferah tut, çok iyi şeyler hissediyorum senin için bu ay
Canım imkanın var mı bilmiyorum ama köy tavugu birebir gribe, ben suyunu içiyorum kase kase hemen geçiriyor.
Kızlar benim de ödüm kopuyo ya cumartesi kontrolm var ama bı haftadır önceki olaylar rüyama giriyor aynı olmasın diye dua ediyorum korkuyorum hepHaklısın kuzum aslında şimdi benim ödüm kopuyor değerim düşecek diye. Yani inanır mısın tam sevinemiyorum, en iyisini yapıyosun sen
Kuzum inşallah bişe olmaz dua edelim. Benim adetim 3üne. Dünki hcg 219 cıktı ama cok korkuyorum adet olurum diyeKızlar benim de ödüm kopuyo ya cumartesi kontrolm var ama bı haftadır önceki olaylar rüyama giriyor aynı olmasın diye dua ediyorum korkuyorum hep
Ay canım inşallah vardır ya dua ediyoruz sanaKizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Ay canım inşallah vardır ya dua ediyoruz sana
Kızlar benim de ödüm kopuyo ya cumartesi kontrolm var ama bı haftadır önceki olaylar rüyama giriyor aynı olmasın diye dua ediyorum korkuyorum hep
İnşallah canım adet olmazsın artık değerin arttiya canım korkmaKuzum inşallah bişe olmaz dua edelim. Benim adetim 3üne. Dünki hcg 219 cıktı ama cok korkuyorum adet olurum diye
Ediyorum hep insallah cumartesi olmuşuz bişey duymam her gün iğne yapıyorum kendime hafta da bir ayrı ignem var progestani falan kullanıyorum riskli yine yani:-(Canim dua et bol bol rabbim korusun bebegini.
Ediyorum hep insallah cumartesi olmuşuz bişey duymam her gün iğne yapıyorum kendime hafta da bir ayrı ignem var progestani falan kullanıyorum riskli yine yani:-(
İnşallah bu defa sağlıklı bı hamileliğin olur canmOlmaz birseycik insallah benimde kimyasallar oldu.ikincu cizgiyi gorünce once mutlu oldum sonra tedirginlik kapladi
İnşallah bu defa sağlıklı bı hamileliğin olur canm
Canım inşallah bu sefer olduSagol kuzum bende dun gece yasin okudum sizleride icimden gecirdim.
Canım inşallah bu sefer oldu
Kimyasal falan da olmayacak allahın izniyle
Cumaya kadar her sabah test yap sen koyulaşacak kesin
Ben de birazdan kontrole gidicem yine 10 mm olan yumoş büyüdü mü bakalım
Bu ay geçti gibi geliyo ama bakalım adet olacak mıyım
Olursam klomenle mi devam edicez iğneye mi geçicez
Kafamda deli sorular
Allah razı olsun canımSimdi 7 tane ayetel kürsi okucam sana.büyümedilersede üzülme vardir bubda da bir hayir canim.
Allah razı olsun canım
Aynen büyümesini beklemiyorum zaten bu ay çok yumurta büyümeye çalıştı sonuçta hiç biri büyüyemedi :))
Canım kasıklarımda batma oluyo sanki heran kırmızılar gelecek gibi.İnşallah canım adet olmazsın artık değerin arttiya canım korkma
Sağ ol canım Allah kabul etsin bende hamile kalırsam hatim cikarticamSagol kuzum bende dun gece yasin okudum sizleride icimden gecirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?