Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o normal zaten benimde bı haftadan fazla öyle oldu hageldi gelecek derken 18. Gün anca test yapmıştım ben:)
Canım inşallah ya. Kimyasal gebelik falan oluyomuş ya gözüm korkuyor işte. İğneden sonra 17.günüm adetim de 3 üne. Doktorum da bayagı olumlu konuştu hatta hamilelik dosyası açtı. Çok zormuş bu süreçler , allahım herkese yardım etsin

Aynen canım çok zor beklemek sonunu merak etmek benim kimyasalda değer 70in üstüne çıkmamıştı sonra düşüşe geçmişti zaten senin iki katından fazla arttı sanırım güzel ilerliyor yani masallah. Amin herkesin gönlünce olsun insallah naz_0192

Son düzenleme:
Ya bende de tembellik var ben combi aldım tüh ya

Ya süper bir gün sonra idraryap koyulaşması lazım bende heveslendim adet olayım da aşılama yapayım

Ya süper bir gün sonra idraryap koyulaşması lazım bende heveslendim adet olayım da aşılama yapayım

Insallah asilamaya kalmadan gelsin bebiş canim. Valla şaşkinim bu aydan pek umudum yoktu. Gerci daha cok silik cizgi cikti insallah koyulasir.

Canım bi de akşam test yapsana. Ben akşam yapmıştım 13.gün

Canim benim aksam varsada cikmaz ben günde 3litre su iciyorum idrarim su gibi oluyor. 3 testim kaldi carsamba persemve cuma test yaparim cumartesi regli günüm ogüne randevu alicam.kendimi fazla kaptirmak istemiyorum.

Canim benim aksam varsada cikmaz ben günde 3litre su iciyorum idrarim su gibi oluyor. 3 testim kaldi carsamba persemve cuma test yaparim cumartesi regli günüm ogüne randevu alicam.kendimi fazla kaptirmak istemiyorum.
Hımm dogru canım o zaman. İnşallah pozitiftir canım , dua ediyorum

Kızlar bişey sorucam, 28 i akşam 6 da çat iğnesi oldum,ilk 12 saat sonra, ikinci 36. Saatte sonra da 24 saatte bir birliktelik oldu, hergün yapmaya devammı edelim, yoksa günaşırıya mı dönelim, çok stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…