- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.761
Canım kasıklarımda batma oluyo sanki heran kırmızılar gelecek gibi.((
Canım o normal zaten benimde bı haftadan fazla öyle oldu hageldi gelecek derken 18. Gün anca test yapmıştım ben:)Canım kasıklarımda batma oluyo sanki heran kırmızılar gelecek gibi.((
Canım inşallah ya. Kimyasal gebelik falan oluyomuş ya gözüm korkuyor işte. İğneden sonra 17.günüm adetim de 3 üne. Doktorum da bayagı olumlu konuştu hatta hamilelik dosyası açtı. Çok zormuş bu süreçler , allahım herkese yardım etsinCanım o normal zaten benimde bı haftadan fazla öyle oldu hageldi gelecek derken 18. Gün anca test yapmıştım ben:)
Canım sana söylemiştik inşallah ilk güzel haber senden gelecekKizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Canım sana söylemiştik inşallah ilk güzel haber senden gelecek
Ya bende de tembellik var ben combi aldımYok kuzum hafif yumurta tembelliği vardı . Ben inofolic şase kullandım, toz şeklinde olanını. Combiyi pkolulara veriyolar sanırım genelde... Doktorum kesinlikle her gün içeceksin dedi. Genelde 2.ayında hamile kalıyolarmış benimki de öyle oldu. İnofolic yumurta kalitesini arttırıyor canım.
Ya süper bir gün sonra idraryap koyulaşması lazım bende heveslendim adet olayım da aşılama yapayımBugun igne gününü saymazsak 13.gün canim .simdi gitsem 2gun sonra yine gel dicekler. Daha öncede 2 kere böyle erkenden farkettim en sonuncusunda 220 40 82 157 oldu sonra düsmeye basladi 3ay bunalima girdim.o yüzden ayni strese girmek istemiyorum.cuma günü randevum var o zamana kadar hergun evde test yaparim zaten cuma kanda varsa cikar yoksada yine düsüş olmustur.simdilik esimede soylemedim
Ya süper bir gün sonra idraryap koyulaşması lazım bende heveslendim adet olayım da aşılama yapayım
Canım doktor mu tavsiye ettiYa bende de tembellik var ben combi aldımtüh ya
Ya bende de tembellik var ben combi aldımtüh ya
Canım bi de akşam test yapsana. Ben akşam yapmıştım 13.günInsallah asilamaya kalmadan gelsin bebiş canim. Valla şaşkinim bu aydan pek umudum yoktu. Gerci daha cok silik cizgi cikti insallah koyulasir.
Canım bi de akşam test yapsana. Ben akşam yapmıştım 13.gün
Oo maşallah bence biseyler var canım hadi hayırlısı çok heyecanlandimKizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Hımm dogru canım o zaman. İnşallah pozitiftir canım , dua ediyorumCanim benim aksam varsada cikmaz ben günde 3litre su iciyorum idrarim su gibi oluyor. 3 testim kaldi carsamba persemve cuma test yaparim cumartesi regli günüm ogüne randevu alicam.kendimi fazla kaptirmak istemiyorum.
Tatlım bence iğne günü değilde aşılama gününü baz al, cuma tam netleşirCanim benim aksam varsada cikmaz ben günde 3litre su iciyorum idrarim su gibi oluyor. 3 testim kaldi carsamba persemve cuma test yaparim cumartesi regli günüm ogüne randevu alicam.kendimi fazla kaptirmak istemiyorum.
Hımm dogru canım o zaman. İnşallah pozitiftir canım , dua ediyorum
Tatlım bence iğne günü değilde aşılama gününü baz al, cuma tam netleşir
Oo maşallah bence biseyler var canım hadi hayırlısı çok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?