- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.781
Kızlar bişey sorucam, 28 i akşam 6 da çat iğnesi oldum,ilk 12 saat sonra, ikinci 36. Saatte sonra da 24 saatte bir birliktelik oldu, hergün yapmaya devammı edelim, yoksa günaşırıya mı dönelim, çok stres oldum
Yumoşlar büyümemiş kızlar
Bu doktor da iğneli tedaviye başlamak daha faydalı olur dedi
Miyositol ü sordum bulamadım dedim
O zaman inofolic combi al dedi
Aynı etkiye sahiplermiş
İşte böle :)
Bise soylimi zaten 10 dk sonra cikiyo geçen ay iğne vuruldugumda ben ıgnenin 18 günü yaptım silik bile cikmadi bi ümit yarim saat sonra baktım yine bisey yoktu.ama yinede seni çok umitlendirmek istemiyorum sonrası daha kötü hayal kırıklığı oluyor.hayirlisi olsun inşallah güzel haberi alırsın canım10dakika sonra cikti insallah vardir canim.sabah tekrarlicam
Bise soylimi zaten 10 dk sonra cikiyo geçen ay iğne vuruldugumda ben ıgnenin 18 günü yaptım silik bile cikmadi bi ümit yarim saat sonra baktım yine bisey yoktu.ama yinede seni çok umitlendirmek istemiyorum sonrası daha kötü hayal kırıklığı oluyor.hayirlisi olsun inşallah güzel haberi alırsın canım
Var bence canım çizgi baya görülüyor hadi hayırlısı olsun inşalalhBelli olmuyor pek gerci nerdeyse 10dakika sonra cikti.laboquikin pek güvenilir gelmedi beni daha öncede yaniltmistiEki Görüntüle 2220809 Eki Görüntüle 2220808
Ben dedim :) hatta sana nasılsın diye sormaya girdim.iyi gelmesine çok sevindim. O da ne test çift olmuş, kuzum sonradan çıkan pek pembe olmuyor. Ümit var gibi, bence hamilesinKizlar hanginizdi hatirlayamadim bal zencefil limon iç demisti ay Allah razi olsun ne muradi varsa versin bu gece azda olsa uyudum
Yk ben kendim duyup aldım doktorda kullan dedi ama ben artık güvenemiyorum yalan şap bir çoğu iş yapıyor yorumlardan çözdüm pko olanlara daha çok yarıyor gibiCanım doktor mu tavsiye etti
Aynen hayırlısı bakalım daha yeni başladıkCanim hakkinda hayirlisi olsun.sen yinede ovulasyonla takip edersin.igneli tedavi cok daha basarili oluyor...
Ovulasyon hala çift çizgi bile görmedim 15. Gün umudum yok bu ay aşılamaya odaklandım bileInsallah asilamaya kalmadan gelsin bebiş canim. Valla şaşkinim bu aydan pek umudum yoktu. Gerci daha cok silik cizgi cikti insallah koyulasir.
Canım bence iğnenin etkisi geçmiştir kırmızı çizgin git gide koyulasir insallahInsallah asilamaya kalmadan gelsin bebiş canim. Valla şaşkinim bu aydan pek umudum yoktu. Gerci daha cok silik cizgi cikti insallah koyulasir.
Ben dedim :) hatta sana nasılsın diye sormaya girdim.iyi gelmesine çok sevindim. O da ne test çift olmuş, kuzum sonradan çıkan pek pembe olmuyor. Ümit var gibi, bence hamilesinumarım kanda da yüksek çıkar
Var bence canım çizgi baya görülüyor hadi hayırlısı olsun inşalalhçok sevindim
Ovulasyon hala çift çizgi bile görmedim 15. Gün umudum yok bu ay aşılamaya odaklandım bile
İdrarda her gün çizgi koyulaşır arkadaşımda aynısı oldu yap yap at bize de gözümüz sende :)
Ağır grip de gebelik belirtisi kuzum, biliyorsundur zaten:) sen infolic combi kullanıyordun konuşmuştuk. Doktora sordum onu da istersen kullanabilirsin. Çok da farkı yok normal folik astitten dedi ama ben almak istiyorum:) infolic combi ya da şase arasında ne fark var biliyor musun?Sagol kuzum valla agir grip oldum göz altlarim cöktü bütün kemiklerim agriyor .bu durum gebelik varsa onada etki eder gibi. Artik cumaya ak koyun kara koyun ortaya cikar.
Eder eder canım niye etmesin aklına güzel şeyler getir güzel olsunSagol canim insallah devam eder.ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.
Canım bende pko yok hafif yumurta tembelliği var o yüzden toz olanını kullandım. Ama zararının olacagını düşünmüyorum benYk ben kendim duyup aldım doktorda kullan dedi ama ben artık güvenemiyorum yalan şap bir çoğu iş yapıyor yorumlardan çözdüm pko olanlara daha çok yarıyor gibi
Bak sen de toz kullanmışsın. Bende yumurta tembelliği car. Hormnonal olarak pko yok ama sağ tarafımda minik minik pco görüntüsün de kalıyorlar, ben hangisini kullansam ki :) doktora sordum ona höre normal folik asit yeterliCanım bende pko yok hafif yumurta tembelliği var o yüzden toz olanını kullandım. Ama zararının olacagını düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?