Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam, 28 i akşam 6 da çat iğnesi oldum,ilk 12 saat sonra, ikinci 36. Saatte sonra da 24 saatte bir birliktelik oldu, hergün yapmaya devammı edelim, yoksa günaşırıya mı dönelim, çok stres oldum

Canim bence gün asiriya dönebilirsin.zaten spermler en az 48saat yasiyor.

Yumoşlar büyümemiş kızlar
Bu doktor da iğneli tedaviye başlamak daha faydalı olur dedi
Miyositol ü sordum bulamadım dedim
O zaman inofolic combi al dedi
Aynı etkiye sahiplermiş
İşte böle :)

Canim hakkinda hayirlisi olsun.sen yinede ovulasyonla takip edersin.igneli tedavi cok daha basarili oluyor...

10dakika sonra cikti insallah vardir canim.sabah tekrarlicam
Bise soylimi zaten 10 dk sonra cikiyo geçen ay iğne vuruldugumda ben ıgnenin 18 günü yaptım silik bile cikmadi bi ümit yarim saat sonra baktım yine bisey yoktu.ama yinede seni çok umitlendirmek istemiyorum sonrası daha kötü hayal kırıklığı oluyor.hayirlisi olsun inşallah güzel haberi alırsın canım

Insallah canim benim.

Kizlar hanginizdi hatirlayamadim bal zencefil limon iç demisti ay Allah razi olsun ne muradi varsa versin bu gece azda olsa uyudum
Ben dedim :) hatta sana nasılsın diye sormaya girdim.iyi gelmesine çok sevindim. O da ne test çift olmuş, kuzum sonradan çıkan pek pembe olmuyor. Ümit var gibi, bence hamilesin umarım kanda da yüksek çıkar

Insallah asilamaya kalmadan gelsin bebiş canim. Valla şaşkinim bu aydan pek umudum yoktu. Gerci daha cok silik cizgi cikti insallah koyulasir.
Ovulasyon hala çift çizgi bile görmedim 15. Gün umudum yok bu ay aşılamaya odaklandım bile
İdrarda her gün çizgi koyulaşır arkadaşımda aynısı oldu yap yap at bize de gözümüz sende :)

Ben dedim :) hatta sana nasılsın diye sormaya girdim.iyi gelmesine çok sevindim. O da ne test çift olmuş, kuzum sonradan çıkan pek pembe olmuyor. Ümit var gibi, bence hamilesin umarım kanda da yüksek çıkar

Sagol kuzum valla agir grip oldum göz altlarim cöktü bütün kemiklerim agriyor .bu durum gebelik varsa onada etki eder gibi. Artik cumaya ak koyun kara koyun ortaya cikar.

Ovulasyon hala çift çizgi bile görmedim 15. Gün umudum yok bu ay aşılamaya odaklandım bile
İdrarda her gün çizgi koyulaşır arkadaşımda aynısı oldu yap yap at bize de gözümüz sende :)

Canimb15.gün erken daha sen takibi birakna .zaten bizlerin yumurtlamasi gerektigi gibi olmadigi icin gebe kalamiyoruz.insallah asilamaya gerek kalmaz. Sen yinede asilama yaptiracak gibi yüklen esine aman grip olmasin.benim edim grip oldu sperm sayisi 110m dan 45m a haraketliligi %77 den %60 a düsmüş.

Umutumut82 Canım selam.Pat diye giriyorum ama bende 18 aralıkta ovitrella vuruldum.Bugun test yaptım 2 saat sonra sadece benim gördüğüm bir çizgi oluştu.
Zamanla çıkarmı yoksa kesin negatifli?
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Dünde yapmıştım test ama yapıp hemen uyumuştum uyanınca yine bu çizgiden çıkmış .

Sagol kuzum valla agir grip oldum göz altlarim cöktü bütün kemiklerim agriyor .bu durum gebelik varsa onada etki eder gibi. Artik cumaya ak koyun kara koyun ortaya cikar.
Ağır grip de gebelik belirtisi kuzum, biliyorsundur zaten:) sen infolic combi kullanıyordun konuşmuştuk. Doktora sordum onu da istersen kullanabilirsin. Çok da farkı yok normal folik astitten dedi ama ben almak istiyorum:) infolic combi ya da şase arasında ne fark var biliyor musun?

Yk ben kendim duyup aldım doktorda kullan dedi ama ben artık güvenemiyorum yalan şap bir çoğu iş yapıyor yorumlardan çözdüm pko olanlara daha çok yarıyor gibi
Canım bende pko yok hafif yumurta tembelliği var o yüzden toz olanını kullandım. Ama zararının olacagını düşünmüyorum ben

Canım bende pko yok hafif yumurta tembelliği var o yüzden toz olanını kullandım. Ama zararının olacagını düşünmüyorum ben
Bak sen de toz kullanmışsın. Bende yumurta tembelliği car. Hormnonal olarak pko yok ama sağ tarafımda minik minik pco görüntüsün de kalıyorlar, ben hangisini kullansam ki :) doktora sordum ona höre normal folik asit yeterli

Kizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…