Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
YA geçmiş olsun tahlilde bişey çıktı mı ki inşallah gebelikten dolayıdır bari ilk günlerde olur bazen bünye zayıf düşer haber et canım bize

Farkı bulursan bana da haber eder misin tatlım

Canım valla ilk doktorum da sadece folik asit verdi hiçbir işe yaramadı. Bu doktorum direkt inofolic yazdı, 3 ay aralıksız kullan dedi. İkinci ayımda pozitifi gördüm şükür. Hem de adetlerim düzene girdi benim. Dün beta artınca da folbiol diye bi folikasit yazdı

Normal yazdı bana da işte folibol den. Ben de adet düzensizliği var. Tembellik o zaman bana da toz uygun gibi. Günde bir doz mu içtin canım sen. Nasıl kullandın. Başlamak için bir zamanı var mı. Çok sordum ama kullanan birinden öğrenmek gerek

Sen muayene oldum mu gebelik için merak ettim:)

Kizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah düzelirsin hemencecik doktora söyleseydin canjm gebelin şüpheni ona göre ilaç verirler

Kizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir

İnşallah çoğalır kuzum dua edelim sende takip et bakalım hakkında hayırlısı artık. Sonuçta senin silik çizginde daha yeni çıktı belli mi olur güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…