- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.801
YA geçmiş olsunKizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
Zarar olmaz da hangisi daha etkili acaba mesele oCanım bende pko yok hafif yumurta tembelliği var o yüzden toz olanını kullandım. Ama zararının olacagını düşünmüyorum ben
Farkı bulursan bana da haber eder misin tatlımAğır grip de gebelik belirtisi kuzum, biliyorsundur zaten:) sen infolic combi kullanıyordun konuşmuştuk. Doktora sordum onu da istersen kullanabilirsin. Çok da farkı yok normal folik astitten dedi ama ben almak istiyorum:) infolic combi ya da şase arasında ne fark var biliyor musun?
Geçmiş olsun canım gebelik supheni söyledin mi serum zarar etmesinKizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
Canım inan bilmiyorum genelde kombiyi pkolulara veriyolar ama sen başka bi doktora danışsanaZarar olmaz da hangisi daha etkili acaba mesele o
Canım valla ilk doktorum da sadece folik asit verdi hiçbir işe yaramadı. Bu doktorum direkt inofolic yazdı, 3 ay aralıksız kullan dedi. İkinci ayımda pozitifi gördüm şükür. Hem de adetlerim düzene girdi benim. Dün beta artınca da folbiol diye bi folikasit yazdıBak sen de toz kullanmışsın. Bende yumurta tembelliği car. Hormnonal olarak pko yok ama sağ tarafımda minik minik pco görüntüsün de kalıyorlar, ben hangisini kullansam ki :) doktora sordum ona höre normal folik asit yeterli
Canım çok geçmiş olsun haberdar et son durumundanKizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
Tabiki öğrenirsem haber veririm :)Farkı bulursan bana da haber eder misin tatlım
Normal yazdı bana da işte folibol den. Ben de adet düzensizliği var. TembellikCanım valla ilk doktorum da sadece folik asit verdi hiçbir işe yaramadı. Bu doktorum direkt inofolic yazdı, 3 ay aralıksız kullan dedi. İkinci ayımda pozitifi gördüm şükür. Hem de adetlerim düzene girdi benim. Dün beta artınca da folbiol diye bi folikasit yazdı
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah sonucu güzel olurKizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
Sen muayene oldum mu gebelik için merak ettim:)Canım valla ilk doktorum da sadece folik asit verdi hiçbir işe yaramadı. Bu doktorum direkt inofolic yazdı, 3 ay aralıksız kullan dedi. İkinci ayımda pozitifi gördüm şükür. Hem de adetlerim düzene girdi benim. Dün beta artınca da folbiol diye bi folikasit yazdı
Buda dunkuBenim ovulasyon testim bugün yine koyu çıktı adetimin 25. Günü sizce yumurtam catlamamismidirEki Görüntüle 2220905
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah düzelirsin hemencecik doktora söyleseydin canjm gebelin şüpheni ona göre ilaç verirlerKizlar hastanedeyim dudaklarim gözlerim falan uyustu .esim hastaneye getirdi serum verip tahlil yaptilar.sol kasigim cok agrimaya basladi cok iyi degilim yani...
dünkünden daha koyu çıkmıs canım artık 24/36 saat içinde çatlayacak demek sanırımBenim ovulasyon testim bugün yine koyu çıktı adetimin 25. Günü sizce yumurtam catlamamismidirEki Görüntüle 2220905
Inşallahdünkünden daha koyu çıkmıs canım artık 24/36 saat içinde çatlayacak demek sanırım
Ben çok anlamıyorum canım ama oldukça koyulaşmış artık çatlamak üzere sanırım değerlendir bence inşallah güzel sonuçlara dönüşür
İnşallah çoğalır kuzum dua edelim sende takip et bakalım hakkında hayırlısı artık. Sonuçta senin silik çizginde daha yeni çıktı belli mi olur güzel düşünelim güzel olsunKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
İnşallah çoğalır kuzum dua edelim sende takip et bakalım hakkında hayırlısı artık. Sonuçta senin silik çizginde daha yeni çıktı belli mi olur güzel düşünelim güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?