- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.821
Canım doktoruma ilk gittigimde verdi, hemen başla dedi. Sabah akşam aç karnına içtim, adet günlerim de dahil olmak üzere aralıksız içtim canım. Yumurtaları kaliteleştiriyor. Folbiol sadece folik asit, bebeğin beyin gelişimine falan iyi geliyor ama yumurta tembelliğine katkısı yok.Normal yazdı bana da işte folibol den. Ben de adet düzensizliği var. Tembelliko zaman bana da toz uygun gibi. Günde bir doz mu içtin canım sen. Nasıl kullandın. Başlamak için bir zamanı var mı. Çok sordum ama kullanan birinden öğrenmek gerek
Canım şu an sadece beta değerime bakılıyor. Cuma tekrardan kan vercem. Henüz çok erken, 5.haftada falan kese görünüyomuş sanırım.Sen muayene oldum mu gebelik için merak ettim:)
Yükselir inşallah canımKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
İnşallah çoğalir canım dikkat et kendineKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Yükselir inşallah canımhiç takma kafana zaten bebiş varsa anca hcg salgılıyordur sen elindeki testlerle de takip herşey güzel olcak hayırlı olsun
Tamam alıyorum ben de hemen. Bazı yerler de sabah akşam 2 şer poşet içmişler günde 4 tane. Sen nasıl kullanmıştın canımCanım doktoruma ilk gittigimde verdi, hemen başla dedi. Sabah akşam aç karnına içtim, adet günlerim de dahil olmak üzere aralıksız içtim canım. Yumurtaları kaliteleştiriyor. Folbiol sadece folik asit, bebeğin beyin gelişimine falan iyi geliyor ama yumurta tembelliğine katkısı yok.
Canım bikere benim adetim 5 gün geçmişti hafif hafif te siyah akıntı geliyodu doktora gittim 17 çıktı doktor tam bisey söyleyemem tutunmaya çalışıyordur bol bol dinlen dedi sonra olmadı zaten adet oldum kocaman bir parça düşmüştü benden bidaha sormaya gitmedim.sen bol bol dinlen cann tutunuyodur insallahKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Canım çoook yeni ama bak gör yükselecek o değer :) sakın sakın kendini üzme yükselmez faln diye. Çok sevindim ben senin adına. Zor tabi grip ama, yat dinlen bişey yapmaKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Canım sabah bir akşam bir poşet içtim. Ama aç karnına içmeye ve atlamamaya dikkat et. Umarım faydasını görürsün canımTamam alıyorum ben de hemen. Bazı yerler de sabah akşam 2 şer poşet içmişler günde 4 tane. Sen nasıl kullanmıştın canım
Teşekkür ederim canım :) artık bu yumurtlama dönemim geçti 13. Gündeyim ama alıcam hemenCanım sabah bir akşam bir poşet içtim. Ama aç karnına içmeye ve atlamamaya dikkat et. Umarım faydasını görürsün canım
Canım bikere benim adetim 5 gün geçmişti hafif hafif te siyah akıntı geliyodu doktora gittim 17 çıktı doktor tam bisey söyleyemem tutunmaya çalışıyordur bol bol dinlen dedi sonra olmadı zaten adet oldum kocaman bir parça düşmüştü benden bidaha sormaya gitmedim.sen bol bol dinlen cann tutunuyodur insallah
Canım çoook yeni ama bak gör yükselecek o değer :) sakın sakın kendini üzme yükselmez faln diye. Çok sevindim ben senin adına. Zor tabi grip ama, yat dinlen bişey yapma
Hayır hayır güzel düşünüyoruz, hep beraber dua ediyoruz:) çok heycanlandım ben. Seni tahmin edemiyorumInsallah canim bir kimyasali daha kaldiramam gibi
Olmaz inşallah canim iyi düşünelim iyi olsunInsallah canim bir kimyasali daha kaldiramam gibi
Canım değerin inşallah artar , dinlen kalkmamaya çalış yerinden, maydonozdan turşudan , sirkeden uzak dur, tutunmayı engelliyomuş. Bol bol c vitamini al ,kabuklu kuru yemiş ye, haşlanmış yumurta ye her gün.Kizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Hayır hayır güzel düşünüyoruz, hep beraber dua ediyoruz:) çok heycanlandım ben. Seni tahmin edemiyorum
Olsun canım bu ay inşallah olur ki en kötü ihtimal olmadı diyelim diğer aya hazırlık olurTeşekkür ederim canım :) artık bu yumurtlama dönemim geçti 13. Gündeyim ama alıcam hemen
Canım değerin inşallah artar , dinlen kalkmamaya çalış yerinden, maydonozdan turşudan , sirkeden uzak dur, tutunmayı engelliyomuş. Bol bol c vitamini al ,kabuklu kuru yemiş ye, haşlanmış yumurta ye her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?