Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar benim ovulasyın testlerim ade bitiminin 5 günü başladım ilk gün çok koyu çıktı alttaki dün en alttaki bugün çıktı bugünüde değerlendirmem lazım mı Canlar

Eklentiler

• 325E9138-A2C9-430C-BD3C-C3EABA2229AA.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 31
Canım doktoruma ilk gittigimde verdi, hemen başla dedi. Sabah akşam aç karnına içtim, adet günlerim de dahil olmak üzere aralıksız içtim canım. Yumurtaları kaliteleştiriyor. Folbiol sadece folik asit, bebeğin beyin gelişimine falan iyi geliyor ama yumurta tembelliğine katkısı yok.

Yükselir inşallah canım hiç takma kafana zaten bebiş varsa anca hcg salgılıyordur sen elindeki testlerle de takip herşey güzel olcak hayırlı olsun

İnşallah çoğalir canım dikkat et kendine

Tamam alıyorum ben de hemen. Bazı yerler de sabah akşam 2 şer poşet içmişler günde 4 tane. Sen nasıl kullanmıştın canım

Canım bikere benim adetim 5 gün geçmişti hafif hafif te siyah akıntı geliyodu doktora gittim 17 çıktı doktor tam bisey söyleyemem tutunmaya çalışıyordur bol bol dinlen dedi sonra olmadı zaten adet oldum kocaman bir parça düşmüştü benden bidaha sormaya gitmedim.sen bol bol dinlen cann tutunuyodur insallah

Canım çoook yeni ama bak gör yükselecek o değer :) sakın sakın kendini üzme yükselmez faln diye. Çok sevindim ben senin adına. Zor tabi grip ama, yat dinlen bişey yapma

Insallah canim bir kimyasali daha kaldiramam gibi

Canım çoook yeni ama bak gör yükselecek o değer :) sakın sakın kendini üzme yükselmez faln diye. Çok sevindim ben senin adına. Zor tabi grip ama, yat dinlen bişey yapma

Cuma ya kadar artik cücük cikartitim.insallah bu sefer kimyasal olmaz

Canım değerin inşallah artar , dinlen kalkmamaya çalış yerinden, maydonozdan turşudan , sirkeden uzak dur, tutunmayı engelliyomuş. Bol bol c vitamini al ,kabuklu kuru yemiş ye, haşlanmış yumurta ye her gün.

Canım değerin inşallah artar , dinlen kalkmamaya çalış yerinden, maydonozdan turşudan , sirkeden uzak dur, tutunmayı engelliyomuş. Bol bol c vitamini al ,kabuklu kuru yemiş ye, haşlanmış yumurta ye her gün.

Canim senin 13gundemi 70 cikmisti degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…