- 23 Kasım 2016
- 1.414
- 1.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.841
Yok kuzum 14.günde.Canim senin 13gundemi 70 cikmisti degerin
Yok kuzum 14.günde.
Canım benim inşallah , gerçekten çok zor , hep aklına geliyor düşecek mi yükselecek mi. Ben de cuma kan vercem yükseliyo mu diye. O kadar çok korkuyorum ki canım. Yapacagımız tek şey dua etmekBenim bugun 13.gun igneyide gece 24.00 de vuruldum insallah cumaya yükselir ...off ne zor ya Allah yardimcimiz olsun
Canım inşallah yükselecekKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Bu gittiğim doktor da inofolic combi al dediCanım valla ilk doktorum da sadece folik asit verdi hiçbir işe yaramadı. Bu doktorum direkt inofolic yazdı, 3 ay aralıksız kullan dedi. İkinci ayımda pozitifi gördüm şükür. Hem de adetlerim düzene girdi benim. Dün beta artınca da folbiol diye bi folikasit yazdı
Canım inşallah yükselecek
Çok geçmiş olsun bu arada ben de yeni toparlandım yarın iş var inşallah kötü olmam
Yalnız ne diycem bu laboquick test ne harika testmiş 17 değeri silik de olsa göstermiş :)
İnşallah canım ama senin ki de yükselecekDaha güzel sonuclari yasarsin insallah kuzum...
İnşallah canım, alıyım da başlıyımOlsun canım bu ay inşallah olur ki en kötü ihtimal olmadı diyelim diğer aya hazırlık olur
Ya canım bi de ne geldi aklımaDikkat et canim biz 3 aydir tam iyilesiyoruz hoppp tekrar basa dönüyoruz.Ovulasyon testlerini begenmemistim ama gebelik testleri iyi cikti canim...3 tane saniyordum 2 tane kalmiş onlarida yarin ve persembe günü yaparim.
Ya canım bi de ne geldi aklıma
Ananas ye. Hem c vit var hem de bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş
Ben aşılamadan sonra her gün bir dilim yemiştm
Geçenlerde ben de internetten aldım 15 tane aynı marka gebelik testi
Doktorlar genelde öyleler düşük hcg lere karşı takma sen onu canım herşey yolunda gidecek inşallahInsallah canim doktor baya umutsuzdu.artik nasipse olur
Doktorlar genelde öyleler düşük hcg lere karşı takma sen onu canım herşey yolunda gidecek inşallah
Canım benim inşallah negatif cıkmaz. Dua et. Ummadıgın zamanlarda geliyor zatenBende çok stresliyimyarın 13. Günüm test yapmaktan korkuyorum negatif görmekten yoruldum
Bence çok iyi Bi değer, yatıp dinleniyosun bol bol, Ayyyy, çok heyecanlandım, yükselir o dahaKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Testler bitmek üzereyken bebişin geldi :))Ananas mi yarin aldirayim hemen.sagol fistik.bende 50 li paket test vardi 2 tane kaldi
İnşallah canım ediyorum heycanla bekliyorumCanım benim inşallah negatif cıkmaz. Dua et. Ummadıgın zamanlarda geliyor zaten
Bugün yumurtlama canım yapmaya devam et ilişkiye de başla bence
Bol dua canım hadi inşallah sıra sende sen idrar testinden de anlarsın bence yarınBenim bugun 13.gun igneyide gece 24.00 de vuruldum insallah cumaya yükselir ...off ne zor ya Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?