Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugun 13.gun igneyide gece 24.00 de vuruldum insallah cumaya yükselir ...off ne zor ya Allah yardimcimiz olsun
Canım benim inşallah , gerçekten çok zor , hep aklına geliyor düşecek mi yükselecek mi. Ben de cuma kan vercem yükseliyo mu diye. O kadar çok korkuyorum ki canım. Yapacagımız tek şey dua etmek

Canım inşallah yükselecek
Çok geçmiş olsun bu arada ben de yeni toparlandım yarın iş var inşallah kötü olmam
Yalnız ne diycem bu laboquick test ne harika testmiş 17 değeri silik de olsa göstermiş :)

Bu gittiğim doktor da inofolic combi al dedi
Önceki verdiği ilacı bulamadığımı söyleyince inofolic al o zaman dedi

Canım inşallah yükselecek
Çok geçmiş olsun bu arada ben de yeni toparlandım yarın iş var inşallah kötü olmam
Yalnız ne diycem bu laboquick test ne harika testmiş 17 değeri silik de olsa göstermiş :)

Dikkat et canim biz 3 aydir tam iyilesiyoruz hoppp tekrar basa dönüyoruz.Ovulasyon testlerini begenmemistim ama gebelik testleri iyi cikti canim...3 tane saniyordum 2 tane kalmiş onlarida yarin ve persembe günü yaparim.

Dikkat et canim biz 3 aydir tam iyilesiyoruz hoppp tekrar basa dönüyoruz.Ovulasyon testlerini begenmemistim ama gebelik testleri iyi cikti canim...3 tane saniyordum 2 tane kalmiş onlarida yarin ve persembe günü yaparim.
Ya canım bi de ne geldi aklıma
Ananas ye. Hem c vit var hem de bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş
Ben aşılamadan sonra her gün bir dilim yemiştm
Geçenlerde ben de internetten aldım 15 tane aynı marka gebelik testi

Ananas mi yarin aldirayim hemen.sagol fistik.bende 50 li paket test vardi 2 tane kaldi

Bence çok iyi Bi değer, yatıp dinleniyosun bol bol, Ayyyy, çok heyecanlandım, yükselir o daha

Ben bu yumoşlarımı büyütmek için napcam kızlar
Bi de bu ay büyümedi adet de olmam şimdi ben
Doktora sordum da tarlusal kullan dedi sonra da iğneli tedaviye başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…