- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.861
Bence çok iyi Bi değer, yatıp dinleniyosun bol bol, Ayyyy, çok heyecanlandım, yükselir o daha
Inşallah sonuç güzel olur bu aralar hamile haberleri çoğaldı.Bende çok stresliyimyarın 13. Günüm test yapmaktan korkuyorum negatif görmekten yoruldum
Bol dua canım hadi inşallah sıra sende sen idrar testinden de anlarsın bence yarın
Ben bu yumoşlarımı büyütmek için napcam kızlar
Bi de bu ay büyümedi adet de olmam şimdi ben
Doktora sordum da tarlusal kullan dedi sonra da iğneli tedaviye başla dedi
Bende çok stresliyimyarın 13. Günüm test yapmaktan korkuyorum negatif görmekten yoruldum
inşallah canım evet çoğaldı haberler çok sevindim hepsi adına :) darısı da bizlere olur inşallahInşallah sonuç güzel olur bu aralar hamile haberleri çoğaldı.
Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler çok dua ediyorum hepimiz için testi yaparsam sabah yazarım burayaAhhh canim insallahhhh insallah yüzün güler ... ama bazen 13.gunde cikmayabiliyor moral bozmak yok.
Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler çok dua ediyorum hepimiz için testi yaparsam sabah yazarım buraya
Amin inşallah canım hastalığın nasıl oldu hafifledimi birazAllah im hayirli sabahlarimiz olur insallah
Amin inşallah canım hastalığın nasıl oldu hafifledimi biraz
Çok ağır olmuş canım hastalığın vücut direncin düştü demekki kestane balını duymuştum iyi diye Başka ilaç kullanmıyorsun değilmiAyyy canim nasil birsey se gözlerim pörtledi resmen kaburgalarim agriyor.en son 6 yil önce grip olmuştum... kestane bali aldim onu yicem.
Ayyy canim nasil birsey se gözlerim pörtledi resmen kaburgalarim agriyor.en son 6 yil önce grip olmuştum... kestane bali aldim onu yicem.
Çok ağır olmuş canım hastalığın vücut direncin düştü demekki kestane balını duymuştum iyi diye Başka ilaç kullanmıyorsun değilmi
Aynen canım gerekli olmadığı sürece kullanma dinlenmek terlemek bunun ilacı birde bardağa bir tane limon sık üzerine pekmez akıt biraz da su karıştır iç C vitamini en hızlı bu şekilde kana karışıyormuşYok vermedi canim bol c vitamini ye su ic dinlen dedi.parol kullanabilirsin dedi ama kullanmicam.
Aynen canım gerekli olmadığı sürece kullanma dinlenmek terlemek bunun ilacı birde bardağa bir tane limon sık üzerine pekmez akıt biraz da su karıştır iç C vitamini en hızlı bu şekilde kana karışıyormuş
Yap canım ben her hastalandığımda yapıyorumAyy onuda yapayim canim ya
Canım onu çok az ye, bak arkadaşım iyi gelsin diye tatlı kaşığıyla kattı çaya 3/4 e indi tansiyon, hastaneye zor yetiştirdik. Aman dikkat hele şuan daAyyy canim nasil birsey se gözlerim pörtledi resmen kaburgalarim agriyor.en son 6 yil önce grip olmuştum... kestane bali aldim onu yicem.
Canım onu çok az ye, bak arkadaşım iyi gelsin diye tatlı kaşığıyla kattı çaya 3/4 e indi tansiyon, hastaneye zor yetiştirdik. Aman dikkat hele şuan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?