Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu yumoşlarımı büyütmek için napcam kızlar
Bi de bu ay büyümedi adet de olmam şimdi ben
Doktora sordum da tarlusal kullan dedi sonra da iğneli tedaviye başla dedi

Canim benim yavas büyüyor diye hergün 2 yumurta yedim birde bol protein .benimde yumoslarin büyümedigi ay 25 gün gecikmeli regli oldum tarlusalla.

Ayyy canim nasil birsey se gözlerim pörtledi resmen kaburgalarim agriyor.en son 6 yil önce grip olmuştum... kestane bali aldim onu yicem.

Ocean ananas önerdi sağolsun internette arastirdim cidden faydaliymis. esime söyledim gidip bulabilirse alicak. bulamazsa ananas suyu aldiricam.ALLAH im emeklerimizi karşiligini alalim.

Çok ağır olmuş canım hastalığın vücut direncin düştü demekki kestane balını duymuştum iyi diye Başka ilaç kullanmıyorsun değilmi

Yok vermedi canim bol c vitamini ye su ic dinlen dedi.parol kullanabilirsin dedi ama kullanmicam.

Yok vermedi canim bol c vitamini ye su ic dinlen dedi.parol kullanabilirsin dedi ama kullanmicam.
Aynen canım gerekli olmadığı sürece kullanma dinlenmek terlemek bunun ilacı birde bardağa bir tane limon sık üzerine pekmez akıt biraz da su karıştır iç C vitamini en hızlı bu şekilde kana karışıyormuş

Ayy onuda yapayim canim ya

Ayyy canim nasil birsey se gözlerim pörtledi resmen kaburgalarim agriyor.en son 6 yil önce grip olmuştum... kestane bali aldim onu yicem.
Canım onu çok az ye, bak arkadaşım iyi gelsin diye tatlı kaşığıyla kattı çaya 3/4 e indi tansiyon, hastaneye zor yetiştirdik. Aman dikkat hele şuan da

Kızlar benim solda 18,5 mm Bi yumurtam vardı, 4 gün önce çat iğnesi oldum, sağdada 15 mm vardı, bugün sağ tarafım baya ağrıyo, batıyo, acaba oda bugün mü çatlıycak, yada 3 gün arayla çatlama olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…