Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Smdi gordm bitanem genelde 12 diyorlar 10 da muallak cikabiliyo. Ama yinede rakam 10 ustuyse var demek. Naptin peki kuzum kan verdn mi. Cok gecms olsn yaa sen yinede icme ilac ya bnce

Aminn kuzum Allah sana da hepinize de nasip etsn edecek inss❤ bnimde yakn arkadsm gibisinz vala en zor anlarmda siz oldnz. Aktif giremiyorm malesf zor geciyor ama dualarm sizle inss sen bu ay surpriz yaparsn bize kuzum❤

Umutumut82 tatlimmm dogru mu duyuyorum 17 cikmiss ya sonuc kacrmisim ins 2 kati da artacak ay cok sevindim suan ya kendm gibi sevndm

Canim catlama ignesinin 13. Asilamanin 11.günü doktor deger çok düsük dedi insallah yine kimyasal olmaz.cumayi beklicem artik.

Canim catlama ignesinin 13. Asilamanin 11.günü doktor deger çok düsük dedi insallah yine kimyasal olmaz.cumayi beklicem artik.
11. Gundesn cok dusk degl bnce bu yukselir ya iyi dusunelm iyi olsn canim❤ kimyasalda yuksek baslayp dusuyir die biliyorm bu rakam kmyasal olmz bnce o cok yuksklerde bsliyor die duymstm. Igne etkisi de bukadr yuksk cikartmz sanki. Gonlunu ferah tut sen 13. Gunu ver kan bakalim ne cikacak 50 60 li bisi cikarsa sknti yok:)

Ahh canim siz böyle yapinca hamilelik sevincine giriyorum rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün
Girmelisn zatn canim benm ya pozitif duruyor bol dua Allah yardm edecek inss. Sende biz asilamadn pozitif bkliyorduk es degerleri iyi oldgndan sonuna kadr saglikla nasip etsn rabbim❤ evde testn varmi idrar yapsana:))

Girmelisn zatn canim benm ya pozitif duruyor bol dua Allah yardm edecek inss. Sende biz asilamadn pozitif bkliyorduk es degerleri iyi oldgndan sonuna kadr saglikla nasip etsn rabbim❤ evde testn varmi idrar yapsana:))

Sabah yaptim canim cok cok silik cikti yarin sabah tekrarlicam canim .bat 5 ocak insallah o zamana artar

Insallah kuzum ya yoruldum artik

kızlar otrivelle iğnenin 11. Günü iki gündür bel karın ağrısı ve aşırı akıntım var su gibi
evde test yapıyorum negatif sanırım regl olcam

Canimmm dogrumu duyuyorum Hadi hayirli olsun insallah!!! Yok degerin düsük felan degil bende asilamanin 10.günü 8 cikmisti,12.günü 38...ins Rabbim hayirlisiyla artirir ve bebegin sana simsiki tutunur!!! Belirtilerin varmiydi canisi?süper ya cok sevindim adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…