- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.881
Smdi gordm bitanem genelde 12 diyorlar 10 da muallak cikabiliyo. Ama yinede rakam 10 ustuyse var demek. Naptin peki kuzum kan verdn mi. Cok gecms olsn yaa sen yinede icme ilac ya bnceKizlar catlicak sekilde öksürüyorum cigerlerim agzina gelcek gibi.ne yaptiysam geçmedi.bugün 10.gün tahlillerde cikarmi acaba.en azindan yoksada antibiyotik icmeyince gecmicek . Zaten hicbir belirtimde yok. @AloeeVeraaMorasigi @Ilkmelegim @Ocean ve diger kizlar
Kız verdi kan, 17 çıktıyaaaaSmdi gordm bitanem genelde 12 diyorlar 10 da muallak cikabiliyo. Ama yinede rakam 10 ustuyse var demek. Naptin peki kuzum kan verdn mi. Cok gecms olsn yaa sen yinede icme ilac ya bnce
Aminn kuzum Allah sana da hepinize de nasip etsn edecek inss❤ bnimde yakn arkadsm gibisinz vala en zor anlarmda siz oldnz. Aktif giremiyorm malesf zor geciyor ama dualarm sizle inss sen bu ay surpriz yaparsn bize kuzum❤Kızlar ya maşallah diyelim şu ana kadar baya bi hamile çıkardık. Benim aklımda olanlar @EsrasvnMorasigi Asiltutku @betiboop ve son olarak naz_0192 :)) unuttuklarım varsa söyleyin. Hepsine sağlıkla yavrularını kucaklarına almalarını diliyorum. Geriye kalan bekleyen arkadaşlarım da inşallah yeni bir yılın işk günlerinde ilk aylarında daha fazla beklemeden sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah. Hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı, gerçekten kendi en yakın arkadaşlarım gibisiniz Allah razı olsun sizlerden ve Allah yüzümüzü tez vakitte güldürsün ❤
Anammm bombayi kacirdim ya ben sagol kuzum bilgi icin hemen halaya baslayalmKız verdi kan, 17 çıktıyaaaa
AynennnAnammm bombayi kacirdim ya ben sagol kuzum bilgi icin hemen halaya baslayalm
Tabi çok sıkıntılı bir bal o, hem şifa bir tık fazlası mazallahAhhh anam dikkat ederim canim zaten 1 cay kasigi yedim
Umutumut82 tatlimmm dogru mu duyuyorum 17 cikmiss ya sonuc kacrmisim ins 2 kati da artacak ay cok sevindim suan ya kendm gibi sevndm
Aynennntey teyyy
11. Gundesn cok dusk degl bnce bu yukselir ya iyi dusunelm iyi olsn canim❤ kimyasalda yuksek baslayp dusuyir die biliyorm bu rakam kmyasal olmz bnce o cok yuksklerde bsliyor die duymstm. Igne etkisi de bukadr yuksk cikartmz sanki. Gonlunu ferah tut sen 13. Gunu ver kan bakalim ne cikacak 50 60 li bisi cikarsa sknti yok:)Canim catlama ignesinin 13. Asilamanin 11.günü doktor deger çok düsük dedi insallah yine kimyasal olmaz.cumayi beklicem artik.
Girmelisn zatn canim benm ya pozitif duruyor bol dua Allah yardm edecek inss. Sende biz asilamadn pozitif bkliyorduk es degerleri iyi oldgndan sonuna kadr saglikla nasip etsn rabbim❤ evde testn varmi idrar yapsana:))Ahh canim siz böyle yapinca hamilelik sevincine giriyorum rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün
Girmelisn zatn canim benm ya pozitif duruyor bol dua Allah yardm edecek inss. Sende biz asilamadn pozitif bkliyorduk es degerleri iyi oldgndan sonuna kadr saglikla nasip etsn rabbim❤ evde testn varmi idrar yapsana:))
11. Gundesn cok dusk degl bnce bu yukselir ya iyi dusunelm iyi olsn canim❤ kimyasalda yuksek baslayp dusuyir die biliyorm bu rakam kmyasal olmz bnce o cok yuksklerde bsliyor die duymstm. Igne etkisi de bukadr yuksk cikartmz sanki. Gonlunu ferah tut sen 13. Gunu ver kan bakalim ne cikacak 50 60 li bisi cikarsa sknti yok:)
Hiçbişey olmıycak Allah'ın izniyle, sen rahat ol, bol bol dinlen gerisini Rabbime bırakCanim catlama ignesinin 13. Asilamanin 11.günü doktor deger çok düsük dedi insallah yine kimyasal olmaz.cumayi beklicem artik.
Doğru canm canm de 4+6da görülmüştü kaç haftalık olduCanım şu an sadece beta değerime bakılıyor. Cuma tekrardan kan vercem. Henüz çok erken, 5.haftada falan kese görünüyomuş sanırım.
Inss kuzum ya yuzun guleck cok istiyorm bize guzel haberler ver❤Sabah yaptim canim cok cok silik cikti yarin sabah tekrarlicam canim .bat 5 ocak insallah o zamana artar
Canım benim inşallah yükselir değerin ve güzem haberler verirsin bizeInsallah kuzum ya yoruldum artik
Canım iğneyi ayın 15inde yaptırmıştım. Olsa olsa en fazla 2 haftalıktır. Adetim bile gelmedi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diyeDoğru canm canm de 4+6da görülmüştü kaç haftalık oldu
Canimmm dogrumu duyuyorum Hadi hayirli olsun insallah!!! Yok degerin düsük felan degil bende asilamanin 10.günü 8 cikmisti,12.günü 38...ins Rabbim hayirlisiyla artirir ve bebegin sana simsiki tutunur!!! Belirtilerin varmiydi canisi?süper ya cok sevindim adinaCanim catlama ignesinin 13. Asilamanin 11.günü doktor deger çok düsük dedi insallah yine kimyasal olmaz.cumayi beklicem artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?