- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.901
Hayir cnm kimyasaldada yüksek baslamiyor degerler normal basliyor bir süre iki günde bir ikiye katlaniyor deger Ama daha sonra düsüse geciyor.yani ne kese olusuyor nede kalp atisi,sadece kanda gebelik belirlendigi ve düsükle sonuclandigi icin kimyasal gebelik diye geciyor.2 Ay önce Ben yasadim,Rabbim kimseye yasatmasin insallah.11. Gundesn cok dusk degl bnce bu yukselir ya iyi dusunelm iyi olsn canim❤ kimyasalda yuksek baslayp dusuyir die biliyorm bu rakam kmyasal olmz bnce o cok yuksklerde bsliyor die duymstm. Igne etkisi de bukadr yuksk cikartmz sanki. Gonlunu ferah tut sen 13. Gunu ver kan bakalim ne cikacak 50 60 li bisi cikarsa sknti yok:)
Canım belirtin var mıydı agrın falan. Şu an içimde korku var kimyasal gebelik olur diyeHayir cnm kimyasaldada yüksek baslamiyor degerler normal basliyor bir süre iki günde bir ikiye katlaniyor deger Ama daha sonra düsüse geciyor.yani ne kese olusuyor nede kalp atisi,sadece kanda gebelik belirlendigi ve düsükle sonuclandigi icin kimyasal gebelik diye geciyor.2 Ay önce Ben yasadim,Rabbim kimseye yasatmasin insallah.
Baktirdinmi Cnm Sen kanda?yani kimyasal oldugundami belirti soruyorsun cnm?yoksa hamilelik belirtilerimimi?Canım belirtin var mıydı agrın falan. Şu an içimde korku var kimyasal gebelik olur diye
Canım cumartesi 70ti. Pazartesi 219... cuma tekrar kan vercem. Adetim de 3 ocak... çok endişeleniyorum değerim yükselmez diye canımBaktirdinmi Cnm Sen kanda?yani kimyasal oldugundami belirti soruyorsun cnm?yoksa hamilelik belirtilerimimi?
Yok canim degerlerin cok iyi Masallah ins hayirlisiyla yükselir.tam 48 saate bir kan verseydin artisini takip etmek daha Kolay olurdu.cuma verdin sonra pazar yine ayni saatlerde verseydin. Ama iki Kati gibi gözüküyor,gözün aydin olsun.insallah saglikli bir gebelik yasarsin xanim!Canım cumartesi 70ti. Pazartesi 219... cuma tekrar kan vercem. Adetim de 3 ocak... çok endişeleniyorum değerim yükselmez diye canım
Amin canım inşallah. Sevincim yarıda kalır diye korkuyorum , tabi Rabbim hayırlısını versin. Doktorum cuma dedi ama yarın da bi kan veresim var , sabredemiyorum. Ağrı olmuş muydu canım sendeYok canim degerlerin cok iyi Masallah ins hayirlisiyla yükselir.tam 48 saate bir kan verseydin artisini takip etmek daha Kolay olurdu.cuma verdin sonra pazar yine ayni saatlerde verseydin. Ama iki Kati gibi gözüküyor,gözün aydin olsun.insallah saglikli bir gebelik yasarsin xanim!
Yok canim agrim sizim olmamisti sadece düsük kanamam cok agrili gecmisti benim. Hakkinda Hayirlisi neyse o olsun ins,sende daima hayirlisini dile rabbimdenAmin canım inşallah. Sevincim yarıda kalır diye korkuyorum , tabi Rabbim hayırlısını versin. Doktorum cuma dedi ama yarın da bi kan veresim var , sabredemiyorum. Ağrı olmuş muydu canım sende
Yaaaa canimmm yeni gördüm hayırlı olsunnn yeni bir bebiş daha geliyor inşallah gün gün artacak olumsuz düşünmek yok pozitif şeyler düşün ki iyi olsun. Hayırlı olsun şimdidenKizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Sonra pozitif olabilir erken değil. Mi canımkızlar otrivelle iğnenin 11. Günü iki gündür bel karın ağrısı ve aşırı akıntım var su gibi
evde test yapıyorum negatif sanırım regl olcam
ayy bilmiyorum ama çok moralim bozuluyor artık yarın gidip kanda mı baktırsam diyorumSonra pozitif olabilir erken değil. Mi canım
Bir gün kala yap idrar da çıkarsa git benceayy bilmiyorum ama çok moralim bozuluyor artık yarın gidip kanda mı baktırsam diyorumbat'a 3 gün var
ya eşim de ümitleniyor, moralim bozuluyorBir gün kala yap idrar da çıkarsa git bence
Ben bütün mesajları şu an okuyorum canım ve gözlerime inanamıyorummm :) Allahım sanırım sizler için ettiğim dualar kabul oluyo kuzucum. Heyecanla diğer mesajları okuycam şimdiKizlar bu test benim aklimla oynuyor ilk 2 dakikada baktim yoktu dolabin üstune biraktim 5dakika sonra tekrar baktim boyle cikti.Eki Görüntüle 2220805
Kıyamam sana canım ya. Nasip değilmiş kuzum, hayırlısıyla yine gelir inişallah bebişinYok canim karistirmiyorsun.evt daha önce hamile kalmistim ve sizinle paylasmistim,malesef düsük yaptim. Kismet degilmis.insallah bu asilanamda tutar ve Hayirli olur allahin izniyle.
Var ya bir solukta okuyorum şu an mesajları. Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ve hemen asıl konuya geçiyorum bence bu değer yükselicek ve hamilesin canımın içii :) çünkü regline 5 gün kala bu sonuç çok çok iyi, iğne etkisi geçmiştir, geçmese bile en fazla 3-5 olurdu. Seninki bence hamilelikten :) o kadar çok dua ettim ki... ben zaten çok inanıyodum bu ay hamile kalıcağına, şu anda da değerinin artacağına çok inanıyorum ❤Kizlar simdi geldim hastaneden serum bağladi parol varmiş.asilama oldugumu söyledim beta hcg yapti 17 cikti düsük bir deger takip et dedi. Ilac falan vermedi dinlen c vitamini al bol bol dedi. Benim asilamanin 11.günü ignenin 13.günü 17 cikti düsük sanirim insallah cogalir
Ah inşallah canım benim inşallah ben de o sürprizi yapabilirim artık ❤Aminn kuzum Allah sana da hepinize de nasip etsn edecek inss❤ bnimde yakn arkadsm gibisinz vala en zor anlarmda siz oldnz. Aktif giremiyorm malesf zor geciyor ama dualarm sizle inss sen bu ay surpriz yaparsn bize kuzum❤
Var ya bir solukta okuyorum şu an mesajları. Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ve hemen asıl konuya geçiyorum bence bu değer yükselicek ve hamilesin canımın içii :) çünkü regline 5 gün kala bu sonuç çok çok iyi, iğne etkisi geçmiştir, geçmese bile en fazla 3-5 olurdu. Seninki bence hamilelikten :) o kadar çok dua ettim ki... ben zaten çok inanıyodum bu ay hamile kalıcağına, şu anda da değerinin artacağına çok inanıyorum ❤
Yaaaa canimmm yeni gördüm hayırlı olsunnn yeni bir bebiş daha geliyor inşallah gün gün artacak olumsuz düşünmek yok pozitif şeyler düşün ki iyi olsun. Hayırlı olsun şimdiden
Canimmm dogrumu duyuyorum Hadi hayirli olsun insallah!!! Yok degerin düsük felan degil bende asilamanin 10.günü 8 cikmisti,12.günü 38...ins Rabbim hayirlisiyla artirir ve bebegin sana simsiki tutunur!!! Belirtilerin varmiydi canisi?süper ya cok sevindim adina
Canim catlatma ignesiyle alakasi yok,asilamanin 8.9.ve 10.günü ani bicak saplamalari olduysa eger(2-3 saniyelik) birsey ztn,o zaman bebek rahime tutunuyormus.bende bu genellikle sabah aniden yataktan kalkinca oldu Hep.3 defada Ben yasamistim.hadi Hayirlisi kuzum cok sevindim ins Rabbim sonunuda Hayirli eder!aminnn.tmm cnm cok saol bende aliyim bari ananasYok kuzum tuhaf bir sekilde hic belirti yok.sadece sol kasigimda 2 3 kez segirme oldu. Birde 2 kere igne batti sanki etime ama onu arastirdim ovitrellenin vutuldugu yerde olabiliyormuş. Sabah test yaptim dünkünden cok silik cikti yinede umudumu kaybetmiyorum. Ananas ye kuzum sende arkadas önerdi bende sonradan arastirdim bebegin tutunmasina cok cok faydaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?