Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok kuzum oyle bicak saplanmasi olmadi hic. Artik kismet ben elimden geleni yapiyorum

Yok kuzum oyle bicak saplanmasi olmadi hic. Artik kismet ben elimden geleni yapiyorum
canim herkesin aci duyusu farklidir. bende bicak saplanmasi, sende igne saplanmasi olabilir yani. hic umudunu kayip etme 17 gayet iyi bir deger, düsün ben 8 ile baslamistim. insallah kismet olur sanada, banada, bizm gibi tüm isteyenlerede!

Benim yine negatif sonucum 13. Gün bugün nasibimde yokmuş bu ayda

Canim testler cok taniltiyor bur var bur yok. Benimde ilk defa 13.gunde cikmisti 10dakka sonra.13.gunde cikan cok cok az kisi var.regli gelmedigi sürece umut vardir

canim herkesin aci duyusu farklidir. bende bicak saplanmasi, sende igne saplanmasi olabilir yani. hic umudunu kayip etme 17 gayet iyi bir deger, düsün ben 8 ile baslamistim. insallah kismet olur sanada, banada, bizm gibi tüm isteyenlerede!

Amin canimcim

Canım nasılsın ne durumdasın

Gunaydin canim bu sabah 1 test daha yaptim dünden daha silik cikti. Doktoru aradim 17.5 deger catlatma ignesinden olabilir yarin sabah gel tekrar bakalim dedi.ben igneyi gece 24.00de vuruldumya sanki ignenin 13.degilde 12.günü gibi oluyor herhalde.artik kismet canim nasipte varsa olur

Canim benim yavas büyüyor diye hergün 2 yumurta yedim birde bol protein .benimde yumoslarin büyümedigi ay 25 gün gecikmeli regli oldum tarlusalla.
bu ay tırt büyümez artık büyüse de işime yaramaz bence :)
ben haftaya tarlusal alır başlarım kuzum ya
çok gecikmesin

hayırlısı olsun canım
ama iğne etkisi bu güne kadar devam eder miymiş ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…