- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.921
Saol canim,aminnn insallah.nasibimde yokmus demekki,herseyin hayirlisi insallah.sende varmi yenilikler cnm?Kıyamam sana canım ya. Nasip değilmiş kuzum, hayırlısıyla yine gelir inişallah bebişin
Canim catlatma ignesiyle alakasi yok,asilamanin 8.9.ve 10.günü ani bicak saplamalari olduysa eger(2-3 saniyelik) birsey ztn,o zaman bebek rahime tutunuyormus.bende bu genellikle sabah aniden yataktan kalkinca oldu Hep.3 defada Ben yasamistim.hadi Hayirlisi kuzum cok sevindim ins Rabbim sonunuda Hayirli eder!aminnn.tmm cnm cok saol bende aliyim bari ananas
İnşallah herşey gönlüne göre olsun canım merak etme değerin güzelce yükselcekSagol kuzum sabah testim kötü cikti insallsh test bozuktur.yarin tekrarlicam
hayirlisi olsun arkadasim, üzülme kismet bu isler. rabbim elbet bizlerede nasip edecektir!Benim yine negatif sonucum 13. Gün bugün nasibimde yokmuş bu ayda
canim herkesin aci duyusu farklidir. bende bicak saplanmasi, sende igne saplanmasi olabilir yani. hic umudunu kayip etme 17 gayet iyi bir deger, düsün ben 8 ile baslamistim. insallah kismet olur sanada, banada, bizm gibi tüm isteyenlerede!Yok kuzum oyle bicak saplanmasi olmadi hic. Artik kismet ben elimden geleni yapiyorum
2 haftalık değildir de erken tabi yinede adetin 1. Gününden sayılıyor ya 4 haftalıktir suan ama korkma artık değerlerin artıyor seninCanım iğneyi ayın 15inde yaptırmıştım. Olsa olsa en fazla 2 haftalıktır. Adetim bile gelmedi korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye
Amin canım inşallah kısmet eder tüm isteyenlere üzülmeyim diyorum ama elimde değil sanırımhayirlisi olsun arkadasim, üzülme kismet bu isler. rabbim elbet bizlerede nasip edecektir!
Benim yine negatif sonucum 13. Gün bugün nasibimde yokmuş bu ayda
Bence değer düşük değil 13.gune kadar değer 17ile 120arasi oluyor herkeste farklı olabiliyor artar inşallahCanim catlama ignesinin 13. Asilamanin 11.günü doktor deger çok düsük dedi insallah yine kimyasal olmaz.cumayi beklicem artik.
canim herkesin aci duyusu farklidir. bende bicak saplanmasi, sende igne saplanmasi olabilir yani. hic umudunu kayip etme 17 gayet iyi bir deger, düsün ben 8 ile baslamistim. insallah kismet olur sanada, banada, bizm gibi tüm isteyenlerede!
Bence değer düşük değil 13.gune kadar değer 17ile 120arasi oluyor herkeste farklı olabiliyor artar inşallah
İnşallah canım bende bugün ümidi iyice kaybettim inşallah dediğin gibi olur sonucumCanim testler cok taniltiyor bur var bur yok. Benimde ilk defa 13.gunde cikmisti 10dakka sonra.13.gunde cikan cok cok az kisi var.regli gelmedigi sürece umut vardir
Allah kolaylık versin canm cok zor beklemek emin olamamak yeni gectigim için iyi biliyorum ve ben hala korkuyorum sende çok haklisin ama güzel dusunInsallah canim. Allah im ne büyük sinav
İnşallah canım bende bugün ümidi iyice kaybettim inşallah dediğin gibi olur sonucum
Öyle mi hesaplanıyor bilmiyodum. İnşallah canım ya cuma da bi gideyim de iyice belli olur.2 haftalık değildir de erken tabi yinede adetin 1. Gününden sayılıyor ya 4 haftalıktir suan ama korkma artık değerlerin artıyor senin
Canım nasılsın ne durumdasınInsallah canim insallah bir ümit yasiyoruz işte
Canım nasılsın ne durumdasın
bu ay tırt büyümez artık büyüse de işime yaramaz bence :)Canim benim yavas büyüyor diye hergün 2 yumurta yedim birde bol protein .benimde yumoslarin büyümedigi ay 25 gün gecikmeli regli oldum tarlusalla.
hayırlısı olsun canımGunaydin canim bu sabah 1 test daha yaptim dünden daha silik cikti. Doktoru aradim 17.5 deger catlatma ignesinden olabilir yarin sabah gel tekrar bakalim dedi.ben igneyi gece 24.00de vuruldumya sanki ignenin 13.degilde 12.günü gibi oluyor herhalde.artik kismet canim nasipte varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?