- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.941
bu ay tırt büyümez artık büyüse de işime yaramaz bence :)
ben haftaya tarlusal alır başlarım kuzum ya
çok gecikmesin
hayırlısı olsun canım
ama iğne etkisi bu güne kadar devam eder miymiş ya?
inşallah saymayızBende anlamadim canim artik yarin belli olur.yoksada cumartesi pazar reglim gelir gonal f le tedaviye baslicam bu ay...önümüzdeki ay birlikte gün sayariz.
Aynen canım nasibinde varsa olmuştur o zaten. İnşallah pozitifi görürsün canım , her şeyin hayırlısıGunaydin canim bu sabah 1 test daha yaptim dünden daha silik cikti. Doktoru aradim 17.5 deger catlatma ignesinden olabilir yarin sabah gel tekrar bakalim dedi.ben igneyi gece 24.00de vuruldumya sanki ignenin 13.degilde 12.günü gibi oluyor herhalde.artik kismet canim nasipte varsa olur
Doğru canım ben inofolic şaseyi de 50 ye alıyodum.kızlar internette bir sitede inofolic kombiyi 50 tl ye buldum
alanlar fiyatı nasıl? bilginiz var mı?
kızlar internette bir sitede inofolic kombiyi 50 tl ye buldum
alanlar fiyatı nasıl? bilginiz var mı?
Doğru canım ben inofolic şaseyi de 50 ye alıyodum.
Bıraktım canım hemen. Folbiol diye bi folikasite başladımCanim sen biraktin dimi infoli gi.hamileyken iciliyormu acaba
Bıraktım canım hemen. Folbiol diye bi folikasite başladım
Ümidini kaybetme canım elde değil uzulmemek ama demekki zamanı var daha rabbime bırak elimizden geleni zaten yapıyoruz imtihanınız buda bizim sonu güzel olsun insallahİnşallah canım bende bugün ümidi iyice kaybettim inşallah dediğin gibi olur sonucum
Inşallah kaçıncı gunGünaydıınnn. Yeni yılımız kutlu mutlu olsun. Hepimizi hayallerimize kavuştursun.
Ben yine 15 gün progestan. Sonrasında Gonal f ve çatlatma iğnesi. Bu ay ümidim var.
güvendiğim bir site var canımCanim 54tl ye aldim.güvenilir olurmi ki internet herseyin sahtesini yapiyorlar
evt biliyorum üzülmemek elde olmuyor malesef, ama cok üzülüp stres yapip hormon degerlerimizin tavan yapmamasi lazim. o yüzden hersey kismet kader. yasayip görüyoruz hepberaberAmin canım inşallah kısmet eder tüm isteyenlere üzülmeyim diyorum ama elimde değil sanırım
Hayırlısı olsun canım sıkma canınıGunaydin canim bu sabah 1 test daha yaptim dünden daha silik cikti. Doktoru aradim 17.5 deger catlatma ignesinden olabilir yarin sabah gel tekrar bakalim dedi.ben igneyi gece 24.00de vuruldumya sanki ignenin 13.degilde 12.günü gibi oluyor herhalde.artik kismet canim nasipte varsa olur
Günaydıınnn. Yeni yılımız kutlu mutlu olsun. Hepimizi hayallerimize kavuştursun.
Ben yine 15 gün progestan. Sonrasında Gonal f ve çatlatma iğnesi. Bu ay ümidim var.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?