- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.961
Umutumut82 canm sen asilama olmustun galiba nasilsin takipteyim kızlar sizi kaçıncı gün bugün asilamanin test yaptinmi
Evet öyle inşallah en kısa sürede sagliklisinda nasip eder rabbim.gribin nasıl oldu canım bugün nasilsinYok kuzum sıkmıyorum bu ay olnadiysa bir sonraki aya olur insallah
Bende de aynı durum benim bi oğlum var eşimin ykya eşim de ümitleniyor, moralim bozuluyorkendimden çok onu düşünüyorum yemin ederim
ay hayırlısı olur inşalalh canm güzel haber alırsın inşalalh bende diyet mükemmel gidiyor bugün 12. gün diyetteyim toplamda 3.300 grm verdim canm anne olana kadar zayiflayacagim bir hedefim yok tek hedefim anne olmakevet canim aşılama oldum.Canim dun kan verdim 17.50cikti. Dün asilamanin 11.günü catlatma ignesinin 13.günüydü. doktor ignenin etkisi olabilir dedi.yarin tekrar gidip test yaptiricam.
bizim hiç bebişkomuz yokBende de aynı durum benim bi oğlum var eşimin yk
Sağ ol canım benim. Ya çok aram yok cevizle falan ama zorluyorum yine de kendimiSifa olsun canim.ceviz ye bol bol
Canım bi de inofolic zayıflatıyor sanırım. Öyle duymuştum bi de belim inceldi benimSifa olsun canim.ceviz ye bol bol
Saol canım iyiki varsınız... vakti gelmemiş demekki inşallah bizimde kucaklarımız dolar..burdan hamile haberlerine kendiminki gibi seviniyorum rabbim herkesin gönlündekini versinÜmidini kaybetme canım elde değil uzulmemek ama demekki zamanı var daha rabbime bırak elimizden geleni zaten yapıyoruz imtihanınız buda bizim sonu güzel olsun insallah
Inşallah hayırlısıyla canım sanada en kısa suredeSaol canım iyiki varsınız... vakti gelmemiş demekki inşallah bizimde kucaklarımız dolar..burdan hamile haberlerine kendiminki gibi seviniyorum rabbim herkesin gönlündekini versin
Aynen öyle canım hormonlar alt üst oldular valla işte bekleme safhası insanı hergün ümitlendirip hergün yıkıyor senin nasıl gidiyor canımevt biliyorum üzülmemek elde olmuyor malesef, ama cok üzülüp stres yapip hormon degerlerimizin tavan yapmamasi lazim. o yüzden hersey kismet kader. yasayip görüyoruz hepberaber
Amin canım inşallahInşallah hayırlısıyla canım sanada en kısa surede
İlacın bugün ilk günü. Bende yumurtaların büyüme durumu ay sonuna doğru netleşir.Inşallah kaçıncı gun
Canım senin ovulasyon nasıl oldu test yaptınmı tekrarInşallah hayırlısıyla canım sanada en kısa surede
Evet yaptım az önce T bugün daha köyü git gide koyulaşiyor heralde bugün çatlar.4 gundur koyu cikiyor artarak.Canım senin ovulasyon nasıl oldu test yaptınmı tekrar
ay hayırlısı olur inşalalh canm güzel haber alırsın inşalalh bende diyet mükemmel gidiyor bugün 12. gün diyetteyim toplamda 3.300 grm verdim canm anne olana kadar zayiflayacagim bir hedefim yok tek hedefim anne olmak
Evet yaptım az önce T bugün daha köyü git gide koyulaşiyor heralde bugün çatlar.4 gundur koyu cikiyor artarak.Eki Görüntüle 2221148 adetimin 26. Günü bugün.kimiside hamilelik olunca böyle olur diyor çokta umitlenmek istemiyorum
Bu bu ay ilk pikmi adetlerin ne kadar sürüyor genel olarak 26 gün baya bir zaman çünkü daha önce de bu şekilde çıktıysa ozaman hamileliğide gösteriyor olabilir ayy inşallah vardır canımEvet yaptım az önce T bugün daha köyü git gide koyulaşiyor heralde bugün çatlar.4 gundur koyu cikiyor artarak.Eki Görüntüle 2221148 adetimin 26. Günü bugün.kimiside hamilelik olunca böyle olur diyor çokta umitlenmek istemiyorum
geç başladığım için tam bilemiyorum ama 12. Günde çizgi vardı biraz silik ti sonraki günler hep silik ti adeti beklemek çok zorEvet yaptım az önce T bugün daha köyü git gide koyulaşiyor heralde bugün çatlar.4 gundur koyu cikiyor artarak.Eki Görüntüle 2221148 adetimin 26. Günü bugün.kimiside hamilelik olunca böyle olur diyor çokta umitlenmek istemiyorum
Saol canım iyiki varsınız... vakti gelmemiş demekki inşallah bizimde kucaklarımız dolar..burdan hamile haberlerine kendiminki gibi seviniyorum rabbim herkesin gönlündekini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?