Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim ilaclar yapiyor

Bu bu ay ilk pikmi adetlerin ne kadar sürüyor genel olarak 26 gün baya bir zaman çünkü daha önce de bu şekilde çıktıysa ozaman hamileliğide gösteriyor olabilir ayy inşallah vardır canım
Adetim normalde çok düzenli bi kaç gün oynar 28 29 günde olur.boyle devam ederse süblimleşmezse cuma bi gebelik testi yapicam

Adetim normalde çok düzenli bi kaç gün oynar 28 29 günde olur.boyle devam ederse süblimleşmezse cuma bi gebelik testi yapicam

Canim icimden bir ses bebis var diyor .cünkü nerdeyse reglin gelicek.bende bugun test yap kuzum cunkü ilk haftalarda ilişkide zarar verebiliyor bebişe.

Sağol canım sonraki aylar için bilgim olsun

Canim kullandigimiz ilaclar heray farkli bir etki yapiyor.mesela gogüs agrisi hem igne hem gebelik hem regli belirtisi.eger duan gögus agrin varsa insallah 1 2 güne testin pozitife döner

Canim kullandigimiz ilaclar heray farkli bir etki yapiyor.mesela gogüs agrisi hem igne hem gebelik hem regli belirtisi.eger duan gögus agrin varsa insallah 1 2 güne testin pozitife döner
Var canım göğüs ağrım benim adettede ağrır ama benim geçen ay klomen kullandığımda ağrımamıştı ilk defa ama onda iğne yapılmamıştı inşallah dediğin gibi pozitifleşir seninkinde yükselir inşallah hepimiz sevinirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…