- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.981
inşallah düşer 2 haneye canmm kilo verdikce mutlu oluyorum bebeğim gelecek biliyorumSupersin canim tartida 2 haneye düsunce gerisi gelir.
Ayy canım inşallahh :)Ümitsizlik yok kuzum bizim nazlı bebisler sırayla gelicek 2019 da
Kızlar bide ben birşey merak ediyorum ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum bu iğne göğüs hassasiyeti yaparmı ilk vurulan zaman ağrım olmadı hiç göğsğmde dört beş gün sonra gün gün artan göğüs ağrısı başladı ama ilçatan mı adetten mi ayırt edemedim
Adetim normalde çok düzenli bi kaç gün oynar 28 29 günde olur.boyle devam ederse süblimleşmezse cuma bi gebelik testi yapicamBu bu ay ilk pikmi adetlerin ne kadar sürüyor genel olarak 26 gün baya bir zaman çünkü daha önce de bu şekilde çıktıysa ozaman hamileliğide gösteriyor olabilir ayy inşallah vardır canım
Sağol canım sonraki aylar için bilgim olsunCanim ilaclar yapiyor
Adetim normalde çok düzenli bi kaç gün oynar 28 29 günde olur.boyle devam ederse süblimleşmezse cuma bi gebelik testi yapicam
Korkuyorum gerçekten cumayı beklicem siliklesmezse yapicam.gercekten supriz olur ayy inşallahCanim bir gebelik testi yapsana ...ayy insallah bir süpriz gelir
Evet canım bence yap inşallah vardırAdetim normalde çok düzenli bi kaç gün oynar 28 29 günde olur.boyle devam ederse süblimleşmezse cuma bi gebelik testi yapicam
Bizde yumurtlama diye degerlendiriyoz ayy yapsammiki korkuyorum ilk idrarda dedgilCanim icimden bir ses bebis var diyor .cünkü nerdeyse reglin gelicek.bende bugun test yap kuzum cunkü ilk haftalarda ilişkide zarar verebiliyor bebişe.
Sağol canım sonraki aylar için bilgim olsun
Canım bebiş varsa dikkatli olmak lazım ilişkide bence test yap riske atmaBizde yumurtlama diye degerlendiriyoz ayy yapsammiki korkuyorum ilk idrarda dedgil
Bizde yumurtlama diye degerlendiriyoz ayy yapsammiki korkuyorum ilk idrarda dedgil
Var canım göğüs ağrım benim adettede ağrır ama benim geçen ay klomen kullandığımda ağrımamıştı ilk defa ama onda iğne yapılmamıştı inşallah dediğin gibi pozitifleşir seninkinde yükselir inşallah hepimiz sevinirzCanim kullandigimiz ilaclar heray farkli bir etki yapiyor.mesela gogüs agrisi hem igne hem gebelik hem regli belirtisi.eger duan gögus agrin varsa insallah 1 2 güne testin pozitife döner
Canım kaçıncı gününBizde yumurtlama diye degerlendiriyoz ayy yapsammiki korkuyorum ilk idrarda dedgil
Ay canııım çok mutlu oldum. Bariz var kuzum. Oldugunda hemen beliriyomuş çizgi zaten... Allahım hadi inşallah... kan ver canım.KizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153
Canımmmm gözün aydınnnnKizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153 demekki erken yumurtladım ayy
Maşallah canım tebriklerKizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153 demekki erken yumurtladım ayy
KizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153 demekki erken yumurtladım ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?