- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.001
Ayy çok supriz oldu hiç beklemiyordum hiç belirtim bile yok .soktayım ayy darısı sanaAy canııım çok mutlu oldum. Bariz var kuzum. Oldugunda hemen beliriyomuş çizgi zaten... Allahım hadi inşallah... kan ver canım.
Var canım göğüs ağrım benim adettede ağrır ama benim geçen ay klomen kullandığımda ağrımamıştı ilk defa ama onda iğne yapılmamıştı inşallah dediğin gibi pozitifleşir seninkinde yükselir inşallah hepimiz sevinirz
Canım darısı sana ve tüm isteyenlereAyyy canim cokkkkk sevindimmm iyi oldu bak iliskide zarar verirdi.masallah masallahhh
Cok sagol.Hala şoktayım inanamiyorumMaşallah canım tebrikler
Kuzum ben de hamileyim pazartesi belli oldu yaAyy çok supriz oldu hiç beklemiyordum hiç belirtim bile yok .soktayım ayy darısı sana
Ayy cok sagol canm en kisa surede rabbim sizede kismet etsinCanımmmm gözün aydınnnnhayırlı olsunn çok sevindim vallaaaa ayy ne güzel
Canım darısı sana ve tüm isteyenlere
Amin canımAyy cok sagol canm en kisa surede rabbim sizede kismet etsin
Demekki erken yumurtladim ve gebelik ovulasyon testiyle de belli oluyo ya gerçekten inanamıyorum ıyiki sizi dinledim de yaptım.bi dış gebelik birde düşüğün var pıhtılaşma var bende lütfen dua edin hayırlısıyla sonuclansinAmin kuzum
belirtiler öyle hemen başlamıyor ki :) hemen kan ver bence canımAyy çok supriz oldu hiç beklemiyordum hiç belirtim bile yok .soktayım ayy darısı sana
Zaten diğer aylar tüm gebelik belirtileri oluyordu bu ay hiç belirti yok ama benm 2 kaybın.var pıhtılaşma var bende nolur dua edin canmKuzum ben de hamileyim pazartesi belli oldu yadaha cok yeni belirti olmaz canım. Bende de yok sadece kasıklarımda agrı oluyor ara sıra
Kötü düşünme canım güzel olur herşey :) sabah sabah sevindik vallaa maşallah hamile haberleri artarak gidiyorDemekki erken yumurtladim ve gebelik ovulasyon testiyle de belli oluyo ya gerçekten inanamıyorum ıyiki sizi dinledim de yaptım.bi dış gebelik birde düşüğün var pıhtılaşma var bende lütfen dua edin hayırlısıyla sonuclansin
Canım ederiz tabi. Rabbim hepimizi korusun , gerçekten insan korkuyor tam sevinemiyor. Sen kendine dikkat et canım. Ağır kaldırma , iş yapma şimdilik. Ben de yatıyorum öyleZaten diğer aylar tüm gebelik belirtileri oluyordu bu ay hiç belirti yok ama benm 2 kaybın.var pıhtılaşma var bende nolur dua edin canm
Biliyorum cann zaten ilk değil benm ama beklemediğim ayda geldi pıhtılaşma var bende dua istiyorumbelirtiler öyle hemen başlamıyor ki :) hemen kan ver bence canım
dualarım seninle . olumsuz düşünme. Herşey güzel olacak inşallah.Biliyorum cann zaten ilk değil benm ama beklemediğim ayda geldi pıhtılaşma var bende dua istiyorum
Evet çok şükür inşallah rabbim sizide sevindirsinKötü düşünme canım güzel olur herşey :) sabah sabah sevindik vallaa maşallah hamile haberleri artarak gidiyor
Zaten diğer aylar tüm gebelik belirtileri oluyordu bu ay hiç belirti yok ama benm 2 kaybın.var pıhtılaşma var bende nolur dua edin canm
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sorunsuz ilerler inşallahEki Görüntüle 2221158 iyice koyulasti
Hemen doktora git canım benimde öyle olduğu için hemen iğne ilaç verdi önlem amaçlı sende sor önlem alın mutlakaDemekki erken yumurtladim ve gebelik ovulasyon testiyle de belli oluyo ya gerçekten inanamıyorum ıyiki sizi dinledim de yaptım.bi dış gebelik birde düşüğün var pıhtılaşma var bende lütfen dua edin hayırlısıyla sonuclansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?