- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.021
rahat 100 üzeri çıkar senin kanda :)Eki Görüntüle 2221158 iyice koyulasti
Inşallah çok sağol canmAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sorunsuz ilerler inşallah
Hemen şimdi sağlık ocağına gidiyorum öğleden sonra tahlil almıyorlarHemen doktora git canım benimde öyle olduğu için hemen iğne ilaç verdi önlem amaçlı sende sor önlem alın mutlaka
Tesekur ederim darisi size olsun hemen kan vermeye gidiyorumrahat 100 üzeri çıkar senin kanda :)
tebrik ederim
yalnız pıhtılaşma vs varmış bence hemen doktorunla görüş kan ver
düşük önleyici ilaç iğne vs kullanabilirsin
Önem li olan kan canım iki güne bir tekrala testini inşallah değerlerin yükselir iki katınaSagol kuzum sabah testim kötü cikti insallsh test bozuktur.yarin tekrarlicam
Senin adına çok sevindim canım inşallah sağlıklı bı gebelik olacak üzme kendini bol bol dua etEvet çok şükür inşallah rabbim sizide sevindirsin
Önem li olan kan canım iki güne bir tekrala testini inşallah değerlerin yükselir iki katına
Arkadaşlar kaç gündür adet olmuyorum gecikti bı türlü adet söktürücü vermediler şimdi yine özele gittim tekrar kan tahlili yapmadan söktürücü veremem dedi
Hemen şimdi sağlık ocağına gidiyorum öğleden sonra tahlil almıyorlar
Ah keşke canım sen iyi bir insansin ne güzel konuşuyorsun canım Allah senden razı olsun keske olsaydı ama sanmıyorum çünkü geçen hafta devlette yapmıştım 0.30cikmistiAhh canim istermisin melegin süpriz yapsin..olmasa bile söktürücü ile söküluyor canim.
Ah keşke canım sen iyi bir insansin ne güzel konuşuyorsun canım Allah senden razı olsun keske olsaydı ama sanmıyorum çünkü geçen hafta devlette yapmıştım 0.30cikmisti
Haklısın valla canım,Umut dünyasi canim umutlarimiza sımsıkı sarilmassak erken yipraniyoruz.
Canım şimdi gördüm çok sevindim gözünaydınKizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153 demekki erken yumurtladım ayy
HAdi hayırlı olsun canımKizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153 demekki erken yumurtladım ayy
hayirlisi neyse o olsun canim. bende 3.asilamami oldum, 2 yumurtam olusmustu, insallah hayirlisiyla tutar. bugün 3.gün ve beklemedeyim. 2.asilamamda tutmustu, insallah bu da tutar. rabbim izin verir bizlerde anne oluruz, cok istiyorum.Aynen öyle canım hormonlar alt üst oldular valla işte bekleme safhası insanı hergün ümitlendirip hergün yıkıyor senin nasıl gidiyor canım
hayirlisi neyse o olsun canim. bende 3.asilamami oldum, 2 yumurtam olusmustu, insallah hayirlisiyla tutar. bugün 3.gün ve beklemedeyim. 2.asilamamda tutmustu, insallah bu da tutar. rabbim izin verir bizlerde anne oluruz, cok istiyorum.
gözün aydin olsun canim, sag saglim kucagina alirsin insallah bebegini. cok sevindim senin adinaEki Görüntüle 2221158 iyice koyulasti
amin kuzum aminnn! dua ediyorum, rabbim izn verir insallah bebegimi kucagima almama. hepimiz icin hayirli evlatlar olsun insInsallah tutacak canim icini ferah tut bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?