Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar kaç gündür adet olmuyorum gecikti bı türlü adet söktürücü vermediler şimdi yine özele gittim tekrar kan tahlili yapmadan söktürücü veremem dedi

Arkadaşlar kaç gündür adet olmuyorum gecikti bı türlü adet söktürücü vermediler şimdi yine özele gittim tekrar kan tahlili yapmadan söktürücü veremem dedi

Ahh canim istermisin melegin süpriz yapsin..olmasa bile söktürücü ile söküluyor canim.

Ah keşke canım sen iyi bir insansin ne güzel konuşuyorsun canım Allah senden razı olsun keske olsaydı ama sanmıyorum çünkü geçen hafta devlette yapmıştım 0.30cikmisti

Umut dünyasi canim umutlarimiza sımsıkı sarilmassak erken yipraniyoruz.

Aynen öyle canım hormonlar alt üst oldular valla işte bekleme safhası insanı hergün ümitlendirip hergün yıkıyor senin nasıl gidiyor canım
hayirlisi neyse o olsun canim. bende 3.asilamami oldum, 2 yumurtam olusmustu, insallah hayirlisiyla tutar. bugün 3.gün ve beklemedeyim. 2.asilamamda tutmustu, insallah bu da tutar. rabbim izin verir bizlerde anne oluruz, cok istiyorum.

hayirlisi neyse o olsun canim. bende 3.asilamami oldum, 2 yumurtam olusmustu, insallah hayirlisiyla tutar. bugün 3.gün ve beklemedeyim. 2.asilamamda tutmustu, insallah bu da tutar. rabbim izin verir bizlerde anne oluruz, cok istiyorum.

Insallah tutacak canim icini ferah tut bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…