Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözün aydin olsun canim, sag saglim kucagina alirsin insallah bebegini. cok sevindim senin adina
Allah razi olsun canm cok sagol insallah darisi sizlere burası ne kadar güzel bi ortam birbirini hiç tanımayan insanlar birbiri için dua edip seviniyor ben inanıyorumki sizin dualarınız sayesin de oldu

Allah razi olsun canm cok sagol insallah darisi sizlere burası ne kadar güzel bi ortam birbirini hiç tanımayan insanlar birbiri için dua edip seviniyor ben inanıyorumki sizin dualarınız sayesin de oldu
Canım çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

amin canim, allah sendende razi olsun. sende bizlere dua et, hamilelerin duasi kabul olur derler:) rabbim hepimize saglikli, hayirli evlatlar versin insallah!

hayirlisi neyse o olsun canim. bende 3.asilamami oldum, 2 yumurtam olusmustu, insallah hayirlisiyla tutar. bugün 3.gün ve beklemedeyim. 2.asilamamda tutmustu, insallah bu da tutar. rabbim izin verir bizlerde anne oluruz, cok istiyorum.
İnşallah tutar canım daha yeniymiş senden de güzel haberler alırız öyle hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…