- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.041
Allah razi olsun canm cok sagol insallah darisi sizlere burası ne kadar güzel bi ortam birbirini hiç tanımayan insanlar birbiri için dua edip seviniyor ben inanıyorumki sizin dualarınız sayesin de oldugözün aydin olsun canim, sag saglim kucagina alirsin insallah bebegini. cok sevindim senin adina
Canım çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Allah razi olsun canm cok sagol insallah darisi sizlere burası ne kadar güzel bi ortam birbirini hiç tanımayan insanlar birbiri için dua edip seviniyor ben inanıyorumki sizin dualarınız sayesin de oldu
amin canim, allah sendende razi olsun. sende bizlere dua et, hamilelerin duasi kabul olur derler:) rabbim hepimize saglikli, hayirli evlatlar versin insallah!Allah razi olsun canm cok sagol insallah darisi sizlere burası ne kadar güzel bi ortam birbirini hiç tanımayan insanlar birbiri için dua edip seviniyor ben inanıyorumki sizin dualarınız sayesin de oldu
İnşallah tutar canım daha yeniymiş senden de güzel haberler alırız öyle hissediyorum :)hayirlisi neyse o olsun canim. bende 3.asilamami oldum, 2 yumurtam olusmustu, insallah hayirlisiyla tutar. bugün 3.gün ve beklemedeyim. 2.asilamamda tutmustu, insallah bu da tutar. rabbim izin verir bizlerde anne oluruz, cok istiyorum.
Etmem mi her zamn ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorumamin canim, allah sendende razi olsun. sende bizlere dua et, hamilelerin duasi kabul olur derler:) rabbim hepimize saglikli, hayirli evlatlar versin insallah!
Bende burayı çok seviyorum canım herkes samimi buraya bakmadan duramıyorum :)Allah razi olsun canm cok sagol insallah darisi sizlere burası ne kadar güzel bi ortam birbirini hiç tanımayan insanlar birbiri için dua edip seviniyor ben inanıyorumki sizin dualarınız sayesin de oldu
Cok sagol sağol canl inşalla h hayırla sonuçlanır darısı size olsunÇok sevindimmmm, hayırlı uğurlu olsun inş
2019 bomba gibi başladı :) tebrik ederim. Güzel devam etsin inşallahCok sagol sağol canl inşalla h hayırla sonuçlanır darısı size olsun
Cok sagol sağol canl inşalla h hayırla sonuçlanır darısı size olsun
Çok tesekur ederim canm benm darısı tüm isteyenlereCanım şimdi gördüm çok sevindim gözünaydın
2019 bomba gibi başladı :) tebrik ederim. Güzel devam etsin inşallah
Evet canm verdim 3 te cikicak sonuc ona göre doktoruna haber edicem bakalım ne dicek.Kan verdinmi canim haberdar et bizi. Belirgin cizgi vardi 100üzeri cikar insallah
Amin canım inşallah:) ama sen hamilesinnn:) ben inanıyorum yükselecek hayırlısıyla o değer:)Darisi başımiza canim
Evet canm verdim 3 te cikicak sonuc ona göre doktoruna haber edicem bakalım ne dicek.
Etmezmiyim senin desteğin cok oldu bana sendende güzel haber bekliyorum insallah.Canim benim dua et bende dua edicem sana
Etmezmiyim senin desteğin cok oldu bana sendende güzel haber bekliyorum insallah.
Amin canım inşallah:) ama sen hamilesinnn:) ben inanıyorum yükselecek hayırlısıyla o değer:)
çok tebrik ederim canım ne güzel bi haber olduEtmezmiyim senin desteğin cok oldu bana sendende güzel haber bekliyorum insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?