- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.061
doktorlar en kötüsünü konuşur zaten sıkma canını umut verse de bu sefer yıkımı kötü olur canımInsallah canim benim.saatler gecmiyor .doktorda umutsuz konusunca moral kalnadi hayirlisi artik
son günün neydi senin karışmış ovulasyon sanarken gebelik oldu ne güzelEtmezmiyim senin desteğin cok oldu bana sendende güzel haber bekliyorum insallah.
doktorlar en kötüsünü konuşur zaten sıkma canını umut verse de bu sefer yıkımı kötü olur canım
ah ah araştırma da ne yap öyle muallak bi durum ki.. canım ben kasım 16 ve 17 ovulasyon testim pozitifti, 14 16 18 ilişki oldu, 27 kasımda 15 çıktı test sonucum, yani ben 18 indeki tuttu diye düşünüyorum, 10.gün 15 ti değerim yani çok benzer senikiyle aşılamadan say sen deReglime 3gun kala 17.50 cikti canim.ignenin 13. Asilamanin 11.günü. senin degerlerin nasildi.surekli arastiriyorum kafayi yedim
ah ah araştırma da ne yap öyle muallak bi durum ki.. canım ben kasım 16 ve 17 ovulasyon testim pozitifti, 14 16 18 ilişki oldu, 27 kasımda 15 çıktı test sonucum, yani ben 18 indeki tuttu diye düşünüyorum, 10.gün 15 ti değerim yani çok benzer senikiyle aşılamadan say sen de
Umutumut82 canım ya bişey sorcam
bir çocuğun var ise 2. çocuk için harcamaları sgk karşılamıyormuş doğru mu?
Aynen adet başlangıcın 7 aralikti canmson günün neydi senin karışmış ovulasyon sanarken gebelik oldu ne güzel
Sen sakın ümidini kesme ben var gibi hissediyorum canım. Kan testi yarın yine yaptır mutlakaCanimmm guzel kalpli arkadasim iyi dileklerin icin sagol kuzum. Biraz önce test yaptim 10 dakika sonra dünkinden cok silik cizgi cıktı. icim belki testten diyor. benim gecen seferde 20 ile basladi en fazla 157 olup kademeli düsmuştü. zaten hiç belirti yok hicmi olmaz bu tuhaflik vardi.Ama üzülmüyorum yarin sabah evde testi tekrarlicam. Yarin öglenede hastanede kan baktircam.yinede belki artar
Yok kuzum, eşimin ameliyatının 3.ayı olucak yakında. Ameliyattan sonrakini ilk testini yaptırıcaz yani. Şimdilik bizde durumlar böyle canımSaol canim,aminnn insallah.nasibimde yokmus demekki,herseyin hayirlisi insallah.sende varmi yenilikler cnm?
Sen sakın ümidini kesme ben var gibi hissediyorum canım. Kan testi yarın yine yaptır mutlaka
Canım o iğneden bende iki yıl önce kullanmistimEvet canim ben baya arastirdim dojtorumda arastirdi karsilamiyor. Ama mesela asilana islemini yapiyor ama eger igne kullanilacaksa igneyi sen aliyorsun.ben eger tutmaz regli olursam gonal f kullanicam 1kutu yetmiyormus 2 kutusu 900tl idi yilbasindan once
55 olmuştu yeni fiyatı canım. Ben son aldığım kutuyu nöbetçi eczaneden 45 e aldım şaşırdım. Ama normalde artık fiyatı 55 canımkızlar internette bir sitede inofolic kombiyi 50 tl ye buldum
alanlar fiyatı nasıl? bilginiz var mı?
Adete 4 gün varsa ve hala koyulaşıyorsa bence bu bi hamilelik belirtisi de olabilir canım hadi hayırlısı inşallahBenim ovulasyon testinde T çizgisi git gide koyulasiyor yumurtam catlamicak heralde adetime 4 gün kaldi
Canım gebelik testi yaptım pozitif çıktı görmedim sen galiba kan verdim 3 ten sonra belli olucak.insallh sende de alırız güzel haberiAdete 4 gün varsa ve hala koyulaşıyorsa bence bu bi hamilelik belirtisi de olabilir canım hadi hayırlısı inşallah
Canım o iğneden bende iki yıl önce kullanmistim
İğne göğüs hassasiyeti yapıyo canım ama 1 haftaya falan geçer iğnedense. Devam ediyosa ya adeten ya bebişten :)Kızlar bide ben birşey merak ediyorum ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum bu iğne göğüs hassasiyeti yaparmı ilk vurulan zaman ağrım olmadı hiç göğsğmde dört beş gün sonra gün gün artan göğüs ağrısı başladı ama ilçatan mı adetten mi ayırt edemedim
Merhaba aranıza daha önce 2012 yılında katılmıştım şimdi 2. Yi düşünüyoruz . klomen kullandım ovitrelleiğnemi oldum 25 den beri pnogestan kullanıyorum günde 3 kere hayırlısıyla bekliyoruz sizce ne zaman test yapmalıyım eski adetime göremi çünmü doktor adetin önçe olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?