- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.081
Inşallah dualarinizdualarınıza ihtiyacım var rabbim sizinde gönlünüze göre versinBu arada hamile olanlara Rabbim sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Igneden 14 sonra diyolar genelde canmMerhaba aranıza daha önce 2012 yılında katılmıştım şimdi 2. Yi düşünüyoruz . klomen kullandım ovitrelleiğnemi oldum 25 den beri pnogestan kullanıyorum günde 3 kere hayırlısıyla bekliyoruz sizce ne zaman test yapmalıyım eski adetime göremi çünmü doktor adetin önçe olabilir dedi
Kuzum bu gebelik testi dimi? Ay inanmıyorum cidden hamilesiin :) kendime de inanamıyorum bu ay isim olarak dua ettiklerim hamile çıkıyo hayırdır inşallah ya :)KizlaKızlar inanamıyorum elim ayağım titriyor silik çizgi çıktı hemenEki Görüntüle 2221153 demekki erken yumurtladım ayy
Güzel haberler alacaksın inşallah canım dualarım seninle ayy ne güzel ya yeni yıl uğurlu geldi ard arda alıyoruz haberleriInşallah dualarinizdualarınıza ihtiyacım var rabbim sizinde gönlünüze göre versin
Sen dua etmeye devam et canım Allah razı olsun senden rabbim seninde yüzünü güldürsün cann benmKuzum bu gebelik testi dimi? Ay inanmıyorum cidden hamilesiin :) kendime de inanamıyorum bu ay isim olarak dua ettiklerim hamile çıkıyo hayırdır inşallah ya :)naz_0192 Umutumut82 ve sana isimlerinizle dua etmiştim biliyosunuz :) çoook sevindim şu an ❤
Kuzum bu gebelik testi dimi? Ay inanmıyorum cidden hamilesiin :) kendime de inanamıyorum bu ay isim olarak dua ettiklerim hamile çıkıyo hayırdır inşallah ya :)naz_0192 Umutumut82 ve sana isimlerinizle dua etmiştim biliyosunuz :) çoook sevindim şu an ❤
Amin canm sagol
- Beklicez desenize en zor süreç hayırlısı bakalım tebrikler sisko b arada Rabbim sağsağlim kucağına versin
Canım hepsinin duyarlılığı farklı olabiliyomuş. Genelde 20 üzerini ölçüyolar ama laboquick mesela 15 üzerini ölçüyomuş canımCanim bu evde yapilan testler kac beta hcg yi ölcüyor biliyormusun.
oğlumda 9 u ölçmüştü, bunda da 15 i :)Canim bu evde yapilan testler kac beta hcg yi ölcüyor biliyormusun.
amanın ne kadar pahalıymışEvet canim ben baya arastirdim dojtorumda arastirdi karsilamiyor. Ama mesela asilana islemini yapiyor ama eger igne kullanilacaksa igneyi sen aliyorsun.ben eger tutmaz regli olursam gonal f kullanicam 1kutu yetmiyormus 2 kutusu 900tl idi yilbasindan once
oğlumda 9 u ölçmüştü, bunda da 15 i :)
amanın ne kadar pahalıymış
iğneleri aldık diyelim
aşılama yapacak doktor, aşılamaya da ayrıca para alır
2013 te 750 tl almışlardı benden
Kuzum ben girince en baştan okuyorum da ondan biraz sonradan yetiştim :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin canım ❤Canım gebelik testi yaptım pozitif çıktı görmedim sen galiba kan verdim 3 ten sonra belli olucak.insallh sende de alırız güzel haberi
Canım hepsinin duyarlılığı farklı olabiliyomuş. Genelde 20 üzerini ölçüyolar ama laboquick mesela 15 üzerini ölçüyomuş canım
Ay inşallah balım benim inşallah ❤Temiz kalpli arkadasim seninde melegin yolda insallah.
hayirlisi olsun arkadasim, ins hersey hepimiz icin cok cok güzel olacak:)Yok kuzum, eşimin ameliyatının 3.ayı olucak yakında. Ameliyattan sonrakini ilk testini yaptırıcaz yani. Şimdilik bizde durumlar böyle canım
ins bende ocak 14 gibi size güzel haberler verebilirim. allah razi olsun cnmEtmem mi her zamn ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
inşallah gerek kalmayacak sana canımCanim benim klomenle oldu ama yinede 1000tl gitti. Bu ay igneyle birlikte 2000 yi buluyor.
Nolur banadaa ettKuzum bu gebelik testi dimi? Ay inanmıyorum cidden hamilesiin :) kendime de inanamıyorum bu ay isim olarak dua ettiklerim hamile çıkıyo hayırdır inşallah ya :)naz_0192 Umutumut82 ve sana isimlerinizle dua etmiştim biliyosunuz :) çoook sevindim şu an ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?