- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.101
Devam ediyor canım bayağı ağrıyo bakalım üç güne belli olacak çok merak ediyorum normaldede ağrır adette ama bu sefer sanki üzerine yatamıyorum gibi.. hissetiriyor ağrı kendiniİğne göğüs hassasiyeti yapıyo canım ama 1 haftaya falan geçer iğnedense. Devam ediyosa ya adeten ya bebişten :)
Laboquick hassas bi test canım diğer normal testlere göre. Belki 10 u falan bile ölçüyo olabilirSabahtan beri onu ariyorum canim sagolasin. Ben 50 li almistim yazmiyor biryerinde
Sen devlet hastanesinde mi yaptırmıştın canım SSK’lı olarak bu ay bende düşünüyorum adet olmayı bekliyorumCanim benim klomenle oldu ama yinede 1000tl gitti. Bu ay igneyle birlikte 2000 yi buluyor.
inşallah gerek kalmayacak sana canım
ben paraları hazırliyim
Ben de inanıyorum canım her şey çok güzel olucak yeni yılımzda hepimiz içinhayirlisi olsun arkadasim, ins hersey hepimiz icin cok cok güzel olacak:)
Sen devlet hastanesinde mi yaptırmıştın canım SSK’lı olarak bu ay bende düşünüyorum adet olmayı bekliyorum
Ediyim canım tabi. Adın neydi acaba? Ayrıca sen de bana dualarında aklına geldikçe yer verirsen çok sevinirim kuzum. Adım DuyguNolur banadaa ett
Göğüs ağrısı büyük bi hamilelik belirtisi canım, inşallah bebişin gelmiştir :)Devam ediyor canım bayağı ağrıyo bakalım üç güne belli olacak çok merak ediyorum normaldede ağrır adette ama bu sefer sanki üzerine yatamıyorum gibi.. hissetiriyor ağrı kendini
Bende Aynur duygucum, rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inş, akşam biraz okuma yapıcam, sana da dua ederim bitanemmEdiyim canım tabi. Adın neydi acaba? Ayrıca sen de bana dualarında aklına geldikçe yer verirsen çok sevinirim kuzum. Adım Duygu
Benim 2,5 sene bu evliliğimden çocuğum yk beni kapsar herhaldeYok canim ozelde oldu 1000tl gitti ama ben klomen kullandim igneli olunca 2000 buluyor.devlet asilamayi ucretsiz yapiyor.eger sartlara uyuyorsan ignelerinde büyük bölümunü karsiliyormus.ama hic cocuk olmama sarti bana uymuyor
ya düzgün yumurtlarsam aşılama istiycemAsilamami yaptiracaksin csnim
Benim 2,5 sene bu evliliğimden çocuğum yk beni kapsar herhalde
ya düzgün yumurtlarsam aşılama istiycem
tutma olasılığını biraz daha arttırmış oluruz en azından
ya da bir kez kendimiz deneriz olmadı aşılama isterim
canım bi arkadaşımın (adı duygu) 4-5 sene çocukları olmadıEdiyim canım tabi. Adın neydi acaba? Ayrıca sen de bana dualarında aklına geldikçe yer verirsen çok sevinirim kuzum. Adım Duygu
Ay Allah razı olaun canım benim ya. Tamamdır ben de isim olarak dua ediyorum zaten her akşam, Allahım kabul etsin inşallahBende Aynur duygucum, rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inş, akşam biraz okuma yapıcam, sana da dua ederim bitanemm
evet haklısın yıkama yapınca spermleri füze gibi oluyolar herhaldeIgneyle cok guzel yumurta gelidiyor canim bence hazir o kadar iğne parasi vermisken asilama yaptir.esinin degerleride yükseltiliyor hem
Ay canım ya Allah büyük işte hem iki tane birden vermiş önce tüp bebekle sonra kendiliğinden bi tane daha vermiş. Allah hiç birimize aratmasın bir an önce nasip etsin canımcanım bi arkadaşımın (adı duygu) 4-5 sene çocukları olmadı
tüp bebekle ikizleri oldu. 13 aylıkken hoop kendiliğinden hamile kalmış.:) 3. bebeği geliyo :) Rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Öyle canım valla çok pahalı bütün ilaclardaValla canim cok zor hem 3 cocuk yap diyorlar hemde destek yok
Senden de güzel gelişmeler duycağımıza inanıyorum canım benim ameliyat sonrası hamilelik oluşan arkadaşlarım var sende öyle olursun inşallah :)Yok kuzum, eşimin ameliyatının 3.ayı olucak yakında. Ameliyattan sonrakini ilk testini yaptırıcaz yani. Şimdilik bizde durumlar böyle canım
ilk bebeklerin promosyonu resmen 3.Ay canım ya Allah büyük işte hem iki tane birden vermiş önce tüp bebekle sonra kendiliğinden bi tane daha vermiş. Allah hiç birimize aratmasın bir an önce nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?