Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne göğüs hassasiyeti yapıyo canım ama 1 haftaya falan geçer iğnedense. Devam ediyosa ya adeten ya bebişten :)
Devam ediyor canım bayağı ağrıyo bakalım üç güne belli olacak çok merak ediyorum normaldede ağrır adette ama bu sefer sanki üzerine yatamıyorum gibi.. hissetiriyor ağrı kendini

Sen devlet hastanesinde mi yaptırmıştın canım SSK’lı olarak bu ay bende düşünüyorum adet olmayı bekliyorum

Yok canim ozelde oldu 1000tl gitti ama ben klomen kullandim igneli olunca 2000 buluyor.devlet asilamayi ucretsiz yapiyor.eger sartlara uyuyorsan ignelerinde büyük bölümunü karsiliyormus.ama hic cocuk olmama sarti bana uymuyor

Devam ediyor canım bayağı ağrıyo bakalım üç güne belli olacak çok merak ediyorum normaldede ağrır adette ama bu sefer sanki üzerine yatamıyorum gibi.. hissetiriyor ağrı kendini
Göğüs ağrısı büyük bi hamilelik belirtisi canım, inşallah bebişin gelmiştir :)

ya düzgün yumurtlarsam aşılama istiycem
tutma olasılığını biraz daha arttırmış oluruz en azından
ya da bir kez kendimiz deneriz olmadı aşılama isterim

Igneyle cok guzel yumurta gelidiyor canim bence hazir o kadar iğne parasi vermisken asilama yaptir.esinin degerleride yükseltiliyor hem

Ediyim canım tabi. Adın neydi acaba? Ayrıca sen de bana dualarında aklına geldikçe yer verirsen çok sevinirim kuzum. Adım Duygu
canım bi arkadaşımın (adı duygu) 4-5 sene çocukları olmadı
tüp bebekle ikizleri oldu. 13 aylıkken hoop kendiliğinden hamile kalmış.:) 3. bebeği geliyo :) Rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Bende Aynur duygucum, rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inş, akşam biraz okuma yapıcam, sana da dua ederim bitanemm
Ay Allah razı olaun canım benim ya. Tamamdır ben de isim olarak dua ediyorum zaten her akşam, Allahım kabul etsin inşallah

Igneyle cok guzel yumurta gelidiyor canim bence hazir o kadar iğne parasi vermisken asilama yaptir.esinin degerleride yükseltiliyor hem
evet haklısın yıkama yapınca spermleri füze gibi oluyolar herhalde
zaten 2 kez klomen kullandım, iğneyi kullanmışken de aşılama yaptırmak en iyisi

Ay canım ya Allah büyük işte hem iki tane birden vermiş önce tüp bebekle sonra kendiliğinden bi tane daha vermiş. Allah hiç birimize aratmasın bir an önce nasip etsin canım

Yok kuzum, eşimin ameliyatının 3.ayı olucak yakında. Ameliyattan sonrakini ilk testini yaptırıcaz yani. Şimdilik bizde durumlar böyle canım
Senden de güzel gelişmeler duycağımıza inanıyorum canım benim ameliyat sonrası hamilelik oluşan arkadaşlarım var sende öyle olursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…