- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.121
Canım bende varım dualarindan benide esirgemeEdiyim canım tabi. Adın neydi acaba? Ayrıca sen de bana dualarında aklına geldikçe yer verirsen çok sevinirim kuzum. Adım Duygu
Ne güzel kendiliğinden olmuşilk bebeklerin promosyonu resmen 3.
aynen öyle. Rabbim hepimizi mükafatlandıracak eminimNe güzel kendiliğinden olmuşsabra karşı rabbimin hediyesi
Evett bende inanıyorum buna :)aynen öyle. Rabbim hepimizi mükafatlandıracak eminim
Canım bende ağır grip geçiyorum malesef antibiyotik alıyorum kahve ağrıyı geçirir rerler çok şiddetli olmadıkça alma derim çünkü dktorum bu ay olmayabilir dediStresten mi nedir gece hiç uyuyamadım acaip başım ağrıyorilaç içmeye cesaret edemiyorum şüphe olunca napsam ki
Sagol canm benim kan sonucunu aldim 216 cikti söoktayım acaba kimyasal gebelikmikiKuzum ben girince en baştan okuyorum da ondan biraz sonradan yetiştim :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin canım ❤
Çok da kaptırma da kuzum, ben valla çok mutlu oldum senin adına. İnşallah güzel gidecek. Doktora geçiyorum ben de şimdi. Bakalım yumurtam olmuş mu kaç mm falan :)Insallah canim benim.saatler gecmiyor .doktorda umutsuz konusunca moral kalnadi hayirlisi artik
Geçmiş olsun canım antibiyotik şart bazı durumlarda dikkat et kendine kahve yapayım ozaman bende inşallah geçirir senin durumun nedirCanım bende ağır grip geçiyorum malesef antibiyotik alıyorum kahve ağrıyı geçirir rerler çok şiddetli olmadıkça alma derim çünkü dktorum bu ay olmayabilir dedi
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımÇok da kaptırma da kuzum, ben valla çok mutlu oldum senin adına. İnşallah güzel gidecek. Doktora geçiyorum ben de şimdi. Bakalım yumurtam olmuş mu kaç mm falan :)
Stresten mi nedir gece hiç uyuyamadım acaip başım ağrıyorilaç içmeye cesaret edemiyorum şüphe olunca napsam ki
Hayırlı olsun canım benim :) neden kimyasal olsun rahat ol tadını çıkar demekki erken döllenme olmuşSagol canm benim kan sonucunu aldim 216 cikti söoktayım acaba kimyasal gebelikmiki
Çok da kaptırma da kuzum, ben valla çok mutlu oldum senin adına. İnşallah güzel gidecek. Doktora geçiyorum ben de şimdi. Bakalım yumurtam olmuş mu kaç mm falan :)
Sagol canm benim kan sonucunu aldim 216 cikti söoktayım acaba kimyasal gebelikmiki
Zaten ovulasyon testine göre 12. Günden önce oldu yumurtlamaHayırlı olsun canım benim :) neden kimyasal olsun rahat ol tadını çıkar demekki erken döllenme olmuş
Parol evde yok malesef canım uyuyabilirsem biraz uyumaya çalışayım kahveden sonra... sende moralini bozma hiç canım valla güzel olcak herşey bak gör boşa üzme kendiniGuzelim karanlik odada uyu. Dun doktor bana parol icebilirsin dedi.hamilelere veriliyormus.
Inşallah değildir kimyasal ooo ikizde aklıma gelmedi değil senin içine doğan oluyo valla kalbin temiz.hayirlisi olsun artık ikiz olursa artık herkes tüp bebek sanarcok sevindim senin adina canim.darisi bize insallah.2 gun sonra tekrar baktir canim kimyasal degilde ikiz gibi
kötü düşünceleri atıyoruz kafamızdan :)Sagol canm benim kan sonucunu aldim 216 cikti söoktayım acaba kimyasal gebelikmiki
hayırlısı olsun canım oluncada sıkıntılar bitmiyor işte rabbim hayirlisindan versinkötü düşünceleri atıyoruz kafamızdan :)
hayırlı uğurlu olsun.
2 gün sonra kadın doğumcuya git bence kandan yine bakılsın
sonra da progestan falan başlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?