- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.141
Inşallah değildir kimyasal ooo ikizde aklıma gelmedi değil senin içine doğan oluyo valla kalbin temiz.hayirlisi olsun artık ikiz olursa artık herkes tüp bebek sanar
Zaten ovulasyon testine göre 12. Günden önce
bebeklerini kucağına alda bırak öyle sansınlarInşallah değildir kimyasal ooo ikizde aklıma gelmedi değil senin içine doğan oluyo valla kalbin temiz.hayirlisi olsun artık ikiz olursa artık herkes tüp bebek sanar
Parol evde yok malesef canım uyuyabilirsem biraz uyumaya çalışayım kahveden sonra... sende moralini bozma hiç canım valla güzel olcak herşey bak gör boşa üzme kendini
Tab iki ederim cann inşallah senin güzel haberi de bekliyoruzAmannn kim ne dusunurse dusunsun canim banada dua et olurmu. Sen keyfini cikart
Hayırlısı olsun canım inşalla h senin ikiz olurbebeklerini kucağına alda bırak öyle sansınlarinşallah ikiz olur canım ben çok isterdim benim ikizlerim olsun
Aaa tamam canım ozaman migrende olunca bende fena sarstıKahve icme canim daha cok azdirir
Canım benimki de adete 3 gün kala 219 cıktı. Cumayı bekliyorum tekrardan kan vercem. Kimyasal değildir canım inşallah. Benim doktorum tebrik ederim dedi hatta. Dua et bişey olmaz evelallahSagol canm benim kan sonucunu aldim 216 cikti söoktayım acaba kimyasal gebelikmiki
İnşallah aminnnHayırlısı olsun canım inşalla h senin ikiz olur
Ozaman normal inşallah güzel sonuçlanır seninki de doktoruma msj attım daha cevap gelmediCanım benimki de adete 3 gün kala 219 cıktı. Cumayı bekliyorum tekrardan kan vercem. Kimyasal değildir canım inşallah. Benim doktorum tebrik ederim dedi hatta. Dua et bişey olmaz evelallah
Kzum sen iğnenin kaçıncı günündesin adete ne kadar varOzaman normal inşallah güzel sonuçlanır seninki de doktoruma msj attım daha cevap gelmedi
Cok guzel benzetme sizide kaldircaz bu rasi ugurlu gelicekHalay başı mendilini aldı halaya başladı herkes teker teker katılıyor bizde nazlanıyoruz kalkmayaama inşallah katılcak herkes sonra doğru beraberce doğum topiğine gideriz
Senden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısıylaHalay başı mendilini aldı halaya başladı herkes teker teker katılıyor bizde nazlanıyoruz kalkmayaama inşallah katılcak herkes sonra doğru beraberce doğum topiğine gideriz
Bu ay hiç bisey kullanmadım canım geçen ay femara ve çatlama iğnesi kullanmistimKzum sen iğnenin kaçıncı günündesin adete ne kadar var
Adetin yakın mıBu ay hiç bisey kullanmadım canım geçen ay femara ve çatlama iğnesi kullanmistim
Evet 3 gün felan vardiAdetin yakın mı
İnşllah canımm benim :)Cok guzel benzetme sizide kaldircaz bu rasi ugurlu gelicek
Sonucun benimki gibi olmuş canım. Benim ki de yarın :))))Evet 3 gün felan vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?