Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım antibiyotik şart bazı durumlarda dikkat et kendine kahve yapayım ozaman bende inşallah geçirir senin durumun nedir
24.de İğnemi oldum beklemedeyim ama çocuktan grip bulaştı çok korkuyorum çünkü hormon değerlerim ilk defa normale dönmüştü yumurtamda olgunlaşmıştı ama kısmet beklemedeyim

Ben hep burdayım kuzum. Yemene içmene dikkat et. Ağır kaldırma. Ya ben şey duydum; ananas bebeğin tutunmasına iyi geliyomuş eşime aldırdım bugün ne kadar dogru bilmiyorum. Sen öyle bişe biliyp musun
Hiç bilgim yok tutunmuştu heralde canm bol bol dinlen sende ben çalışıyorum zaten bugün evdeydim senin ilk bebeginmi

24.de İğnemi oldum beklemedeyim ama çocuktan grip bulaştı çok korkuyorum çünkü hormon değerlerim ilk defa normale dönmüştü yumurtamda olgunlaşmıştı ama kısmet beklemedeyim
Korkma canım grip birşey yapmaz bebiş varsa hormonlarde normale dönmüş :) zaten çoğu hamile kalan gribe kolay yakalanıyor inşallah sendende güzel haberler alırız

Senden de güzel gelişmeler duycağımıza inanıyorum canım benim ameliyat sonrası hamilelik oluşan arkadaşlarım var sende öyle olursun inşallah :)
İnşallah canım benim ya çok umutluyum bu aydan ya da önümüzdeki aydan ama bakalım şimdilik belirti yok olmadı herhalde. Ama inancım var inşallah olucak hepimizin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…