- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.161
Amin canım inşallahSenden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısıyla
Inşallah sağlıkla kavusuruz canl lütfen hbrlesmeye devam edelimSonucun benimki gibi olmuş canım. Benim ki de yarın :))))
24.de İğnemi oldum beklemedeyim ama çocuktan grip bulaştı çok korkuyorum çünkü hormon değerlerim ilk defa normale dönmüştü yumurtamda olgunlaşmıştı ama kısmet beklemedeyimGeçmiş olsun canım antibiyotik şart bazı durumlarda dikkat et kendine kahve yapayım ozaman bende inşallah geçirir senin durumun nedir
Ben hep burdayım kuzum. Yemene içmene dikkat et. Ağır kaldırma. Ya ben şey duydum; ananas bebeğin tutunmasına iyi geliyomuş eşime aldırdım bugün ne kadar dogru bilmiyorum. Sen öyle bişe biliyp musunInşallah sağlıkla kavusuruz canl lütfen hbrlesmeye devam edelim
Hiç bilgim yok tutunmuştu heralde canm bol bol dinlen sende ben çalışıyorum zaten bugün evdeydim senin ilk bebeginmiBen hep burdayım kuzum. Yemene içmene dikkat et. Ağır kaldırma. Ya ben şey duydum; ananas bebeğin tutunmasına iyi geliyomuş eşime aldırdım bugün ne kadar dogru bilmiyorum. Sen öyle bişe biliyp musun
Aynen ne güzel sürpriz :) ay yaşları da yakın üçüz gibi olcaklar :)ilk bebeklerin promosyonu resmen 3.
Korkma canım grip birşey yapmaz bebiş varsa hormonlarde normale dönmüş :) zaten çoğu hamile kalan gribe kolay yakalanıyor inşallah sendende güzel haberler alırız24.de İğnemi oldum beklemedeyim ama çocuktan grip bulaştı çok korkuyorum çünkü hormon değerlerim ilk defa normale dönmüştü yumurtamda olgunlaşmıştı ama kısmet beklemedeyim
Evet canım ilk. O yüzden cok heyecanlıyız. Eşim ne alacagını şaşırıyoHiç bilgim yok tutunmuştu heralde canm bol bol dinlen sende ben çalışıyorum zaten bugün evdeydim senin ilk bebeginmi
Ayyy inşallah çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese versin inşallahKorkma canım grip birşey yapmaz bebiş varsa hormonlarde normale dönmüş :) zaten çoğu hamile kalan gribe kolay yakalanıyor inşallah sendende güzel haberler alırız
Ayy rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederEvet canım ilk. O yüzden cok heyecanlıyız. Eşim ne alacagını şaşırıyo
İnşallah canım aminnnnAyyy inşallah çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese versin inşallah
İnşallah canım benim ya çok umutluyum bu aydan ya da önümüzdeki aydan ama bakalım şimdilik belirti yok olmadı herhalde. Ama inancım var inşallah olucak hepimizin tatlımSenden de güzel gelişmeler duycağımıza inanıyorum canım benim ameliyat sonrası hamilelik oluşan arkadaşlarım var sende öyle olursun inşallah :)
Tamam canım ederim tabi ki, adın neydi ayşe sanırım :)Canım bende varım dualarindan benide esirgeme
İnşallah canım benimİnşallah canım benim ya çok umutluyum bu aydan ya da önümüzdeki aydan ama bakalım şimdilik belirti yok olmadı herhalde. Ama inancım var inşallah olucak hepimizin tatlım
Ay inanmıyorum kuzucum maşallah sana çok güzel değerin. Kimyasal bu kadar yüksekle başlamaz canım için rahat olsun ❤Sagol canm benim kan sonucunu aldim 216 cikti söoktayım acaba kimyasal gebelikmiki
Olmadı diye düşünme canım kiminde hiç belirti olmuyor sen kafanı rahat tut olacak inşllahİnşallah canım benim ya çok umutluyum bu aydan ya da önümüzdeki aydan ama bakalım şimdilik belirti yok olmadı herhalde. Ama inancım var inşallah olucak hepimizin tatlım
Bazısı da yuksekle başlar yazmis hayırlısı artık benm kayiplarimda olduğu için korkuyorum buruk sevincAy inanmıyorum kuzucum maşallah sana çok güzel değerin. Kimyasal bu kadar yüksekle başlamaz canım için rahat olsun ❤
İnşallah sıradayım :)Hayırlı haberler alırsın inşallah canım
Sıradayım canım bekliyorum :)Hadi hayirli haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?