- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.181
Canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah hiç olumsuz şeyleri düşünme. Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahBazısı da yuksekle başlar yazmis hayırlısı artık benm kayiplarimda olduğu için korkuyorum buruk sevinc
Canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah hiç olumsuz şeyleri düşünme. Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Canım aynı korku bende de var ama Allah korusun olmaz inşallah. İki gün sonra testi tekrarla canımBazısı da yuksekle başlar yazmis hayırlısı artık benm kayiplarimda olduğu için korkuyorum buruk sevinc
Sagol canım Allah razı olsun inşallah darısı sizlerin basinaCanım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah hiç olumsuz şeyleri düşünme. Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
canım benim de 17.günde en büyüğü 10 mm de kaldı
Inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahSagol canım Allah razı olsun inşallah darısı sizlerin basina
Evet canım Ayşe çok teşekürler ,Tamam canım ederim tabi ki, adın neydi ayşe sanırım :)
İnşallah canım kafam rahat bakalımOlmadı diye düşünme canım kiminde hiç belirti olmuyor sen kafanı rahat tut olacak inşllah
Çok iyi anlıyorum o duyguyu ama içini ferah tut dua et hep canım. Belirtilerin nelerdi bu arada canımBazısı da yuksekle başlar yazmis hayırlısı artık benm kayiplarimda olduğu için korkuyorum buruk sevinc
Rica ederim kuzum. Sen de dıalarında adımla bana da yer verirsen çok mutlu olurummEvet canım Ayşe çok teşekürler ,
Tabiki canım ismini soyle kuran okuduğum zaman namaz kıldığım zaman her zaman dua ederimRica ederim kuzum. Sen de dıalarında adımla bana da yer verirsen çok mutlu olurumm
Ayy çok sevindim yaa burada güzel haberleri duymak mucizelerin her an olabileceğine inancımı arttırıyor. Dua et bize de lütfeennnCanım benimki de adete 3 gün kala 219 cıktı. Cumayı bekliyorum tekrardan kan vercem. Kimyasal değildir canım inşallah. Benim doktorum tebrik ederim dedi hatta. Dua et bişey olmaz evelallah
Etmem mi kuzum. Allahım herkesin kucagını doldursun, güzel haberlerinizi bekliyoruzAyy çok sevindim yaa burada güzel haberleri duymak mucizelerin her an olabileceğine inancımı arttırıyor. Dua et bize de lütfeennn
Insallah cnm benim insallah:)Ben de inanıyorum canım her şey çok güzel olucak yeni yılımzda hepimiz için
Canım inşallah yükselir. O ağrıların olması normal diyorlar , benim de regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Hatta cumartesi günü daha fazlaydıKizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Hic belirtim yok canl. Inşallah rabbim hayırlısını versinÇok iyi anlıyorum o duyguyu ama içini ferah tut dua et hep canım. Belirtilerin nelerdi bu arada canım
Eve klomen kullanmıştım, 5. Gün başlayıp günde 1 tane. Doktor hiç kullanmamış gibi görünüyor, bu ay ihtimal vermiyorum. İğne falan yok dedi. Çok düşük bir ihtimal büyüyüp çatlamış olabilir ama onu da sanmıyorum bu ay boş dedi. Diğer ay 2 tane kullanıcakmışım bir de rahim kalınlığı için sanırım epotherm verdi. Ona da 3. Gün başlıycalsın dedi. İnofolic şase aldım. Kısmet artık. Sen yine gün aşırı ilişkiye devam et her ihtimale karşı dediDoktorun ne dedi canim.sen bu ay klomenmi kullanmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?