Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazısı da yuksekle başlar yazmis hayırlısı artık benm kayiplarimda olduğu için korkuyorum buruk sevinc
Çok iyi anlıyorum o duyguyu ama içini ferah tut dua et hep canım. Belirtilerin nelerdi bu arada canım

Canım benimki de adete 3 gün kala 219 cıktı. Cumayı bekliyorum tekrardan kan vercem. Kimyasal değildir canım inşallah. Benim doktorum tebrik ederim dedi hatta. Dua et bişey olmaz evelallah
Ayy çok sevindim yaa burada güzel haberleri duymak mucizelerin her an olabileceğine inancımı arttırıyor. Dua et bize de lütfeennn

Kizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi

Kizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Canım inşallah yükselir. O ağrıların olması normal diyorlar , benim de regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Hatta cumartesi günü daha fazlaydı

Doktorun ne dedi canim.sen bu ay klomenmi kullanmistin
Eve klomen kullanmıştım, 5. Gün başlayıp günde 1 tane. Doktor hiç kullanmamış gibi görünüyor, bu ay ihtimal vermiyorum. İğne falan yok dedi. Çok düşük bir ihtimal büyüyüp çatlamış olabilir ama onu da sanmıyorum bu ay boş dedi. Diğer ay 2 tane kullanıcakmışım bir de rahim kalınlığı için sanırım epotherm verdi. Ona da 3. Gün başlıycalsın dedi. İnofolic şase aldım. Kısmet artık. Sen yine gün aşırı ilişkiye devam et her ihtimale karşı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…