- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.201
Dün akşamda bugünde senin için ve burada haber bekleyen tüm arkadaşlarım için dua ettim kuzum. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Benimde yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumdaKizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Benim 2. Klomendi bu. Sağ tarafım kist zaren büyümüyor orda. Diğerinde de 2 tane olmuş kalmış, kısmet artık. İlk kullandığım da 1 tane olmuştu. Hapın dozunu arrttırıcaz dedi. Denek gibi :) o da olmazsa iğne der sanırım.canım benim de 17.günde en büyüğü 10 mm de kaldı
bir sürü yumurta olmuş ama hiç biri istenen büyüklükte değil
iğneli tedaviye başlayacağım diğer döngü
Ay canım benim ya Allah razı olsun. Duygu ben :)Tabiki canım ismini soyle kuran okuduğum zaman namaz kıldığım zaman her zaman dua ederim
Bence onlar bebiş ağrısı :) dualarım seninle canım, artıcak değerin inşallahKizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Allah senden de razı olsun canım valla çevremizdeki insanlar bizi anlamiyorlar burdakilerle güzel dertlesiyoruzAy canım benim ya Allah razı olsun. Duygu ben :)
Anladım canım. Bizim için de dua et kuzımHic belirtim yok canl. Inşallah rabbim hayırlısını versin
Eve klomen kullanmıştım, 5. Gün başlayıp günde 1 tane. Doktor hiç kullanmamış gibi görünüyor, bu ay ihtimal vermiyorum. İğne falan yok dedi. Çok düşük bir ihtimal büyüyüp çatlamış olabilir ama onu da sanmıyorum bu ay boş dedi. Diğer ay 2 tane kullanıcakmışım bir de rahim kalınlığı için sanırım epotherm verdi. Ona da 3. Gün başlıycalsın dedi. İnofolic şase aldım. Kısmet artık. Sen yine gün aşırı ilişkiye devam et her ihtimale karşı dedi
Ederiz canım inşallah yarın çok güzel haberlerle buraya doneceksinKizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Bence onlar bebiş ağrısı :) dualarım seninle canım, artıcak değerin inşallah
Ederiz canım inşallah yarın çok güzel haberlerle buraya doneceksin
Rahim için mm falan söylemedi de kullansak iyi olacak dedi, zaten hiç kasık ağrım olmamıştı, bu ay kısmet değilmiş artık :)Canim rahim inceligi varsa nar suyu birebir.benim 6mm den 9mm e cikartti 2 günde.ama şöyleki mesela yumurta kontrolüne gittin rahim yeterli kalinlikta derse kullanilmasi lazim.herseyin fazlasi zararli. Klomeni 2 kez kullanirsan daha etkili olur canim.sen yinede calismalara devam et Allah tan umut kesilmez
Dün akşamda bugünde senin için ve burada haber bekleyen tüm arkadaşlarım için dua ettim kuzum. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Benimde yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumda
Rahim için mm falan söylemedi de kullansak iyi olacak dedi, zaten hiç kasık ağrım olmamıştı, bu ay kısmet değilmiş artık :)
İnşallah canım benim. Önce sizlerden sonra bizlerden sırayla gelecek inşallah güzel haberler sizleri gördükçe umudum artıyorSagol kuzum bende sürekli hepinize dua ediyorum.hadi insallah yumoslar büyümüştür insallah.
Aynen öyle canım. Bunları yaşamayan anlayamıyo hepimiz ne kadar zor şeyler olduğunu bildiğimiz için anlıyoruz birbiriniziAllah senden de razı olsun canım valla çevremizdeki insanlar bizi anlamiyorlar burdakilerle güzel dertlesiyoruz
Ben evet bu ay pek beslenmeye dikkat etmedim, geçen sefer süt bal et falan desteklemiştim. Ovulasyon testi alsam mı ki :)Canim benimde hic kasik agrim olmamisti 2 yumurtam oldu. Sen yinede tedbirli ol.benimde yavas yavas büyüyordu 2 günde 6mm büyümüsler.ben hergün 2 yumurta yedim.
Ben evet bu ay pek beslenmeye dikkat etmedim, geçen sefer süt bal et falan desteklemiştim. Ovulasyon testi alsam mı ki :)
Alıyım evet saten ben 35 günde flan hasta oluyorum, 21. Güne kadar yolu var :)Bencede canim al önümuzdeki ayda kullanirsin.internette ucuz.gecen ay eczaneden 5 tanesini 35tl ye aldim.n11 de falan ucuz...
Dua et bol bol canım, ben de dua edicem senin için. Bol bol da ayetel kürsi okuycam sana. Bence hala testte çıkıyo olması bile var olduğunu gösteriyo. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımInsallah canimya kimyasal gibi geliyor bana biraz öncede son testimi yaptim hic koyulasmiyor. Artik yarin belli olacak.sabah 09.30 da randevu aldim.
Dua et bol bol canım, ben de dua edicem senin için. Bol bol da ayetel kürsi okuycam sana. Bence hala testte çıkıyo olması bile var olduğunu gösteriyo. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?