Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Dün akşamda bugünde senin için ve burada haber bekleyen tüm arkadaşlarım için dua ettim kuzum. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Benimde yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumda

canım benim de 17.günde en büyüğü 10 mm de kaldı
bir sürü yumurta olmuş ama hiç biri istenen büyüklükte değil
iğneli tedaviye başlayacağım diğer döngü
Benim 2. Klomendi bu. Sağ tarafım kist zaren büyümüyor orda. Diğerinde de 2 tane olmuş kalmış, kısmet artık. İlk kullandığım da 1 tane olmuştu. Hapın dozunu arrttırıcaz dedi. Denek gibi :) o da olmazsa iğne der sanırım.

Kizlar yarin sabah test yaptiricam banada dua edin ne olur.pek umudum yok regliye 4gün kala 17.5 hcg düsükmüş ama yinede belki mucize olur.bu arada regli olacakmisim gibi hafiften agrilar basladi
Bence onlar bebiş ağrısı :) dualarım seninle canım, artıcak değerin inşallah

Canim rahim inceligi varsa nar suyu birebir.benim 6mm den 9mm e cikartti 2 günde.ama şöyleki mesela yumurta kontrolüne gittin rahim yeterli kalinlikta derse kullanilmasi lazim.herseyin fazlasi zararli. Klomeni 2 kez kullanirsan daha etkili olur canim.sen yinede calismalara devam et Allah tan umut kesilmez

Ederiz canım inşallah yarın çok güzel haberlerle buraya doneceksin

Bence onlar bebiş ağrısı :) dualarım seninle canım, artıcak değerin inşallah

Insallah canimya kimyasal gibi geliyor bana biraz öncede son testimi yaptim hic koyulasmiyor. Artik yarin belli olacak.sabah 09.30 da randevu aldim.

Rahim için mm falan söylemedi de kullansak iyi olacak dedi, zaten hiç kasık ağrım olmamıştı, bu ay kısmet değilmiş artık :)

Dün akşamda bugünde senin için ve burada haber bekleyen tüm arkadaşlarım için dua ettim kuzum. Allah'ın izniyle güzel haberler alacaksın. Benimde yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumda

Sagol kuzum bende sürekli hepinize dua ediyorum.hadi insallah yumoslar büyümüştür insallah.

Rahim için mm falan söylemedi de kullansak iyi olacak dedi, zaten hiç kasık ağrım olmamıştı, bu ay kısmet değilmiş artık :)

Canim benimde hic kasik agrim olmamisti 2 yumurtam oldu. Sen yinede tedbirli ol.benimde yavas yavas büyüyordu 2 günde 6mm büyümüsler.ben hergün 2 yumurta yedim.

Allah senden de razı olsun canım valla çevremizdeki insanlar bizi anlamiyorlar burdakilerle güzel dertlesiyoruz
Aynen öyle canım. Bunları yaşamayan anlayamıyo hepimiz ne kadar zor şeyler olduğunu bildiğimiz için anlıyoruz birbirinizi

Canim benimde hic kasik agrim olmamisti 2 yumurtam oldu. Sen yinede tedbirli ol.benimde yavas yavas büyüyordu 2 günde 6mm büyümüsler.ben hergün 2 yumurta yedim.
Ben evet bu ay pek beslenmeye dikkat etmedim, geçen sefer süt bal et falan desteklemiştim. Ovulasyon testi alsam mı ki :)

Ben evet bu ay pek beslenmeye dikkat etmedim, geçen sefer süt bal et falan desteklemiştim. Ovulasyon testi alsam mı ki :)

Bencede canim al önümuzdeki ayda kullanirsin.internette ucuz.gecen ay eczaneden 5 tanesini 35tl ye aldim.n11 de falan ucuz...

Insallah canimya kimyasal gibi geliyor bana biraz öncede son testimi yaptim hic koyulasmiyor. Artik yarin belli olacak.sabah 09.30 da randevu aldim.
Dua et bol bol canım, ben de dua edicem senin için. Bol bol da ayetel kürsi okuycam sana. Bence hala testte çıkıyo olması bile var olduğunu gösteriyo. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Dua et bol bol canım, ben de dua edicem senin için. Bol bol da ayetel kürsi okuycam sana. Bence hala testte çıkıyo olması bile var olduğunu gösteriyo. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Sagol kuzum senin bat a da az kaldi varmi belirtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…