Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canimya kimyasal gibi geliyor bana biraz öncede son testimi yaptim hic koyulasmiyor. Artik yarin belli olacak.sabah 09.30 da randevu aldim.
Kimyasal değil canım içini ferah tut iyi haberlerle döneceksin inşallah buraya yükselmiştir çizgilere bakma sen yedin içtin sonuçta akşam saati şimdi

Arkadaşlar pıhtılaşma sorunu olan varmi..................................

Canim bur tanidigimda olmustu igne oluyordu hamileligi boyunca.sen bir doktorun lafiyla haraket etme.bazilari o igneler iyi geliyor diyor bazilari kötü

Bana yarın hemen başla dedi 15 gun sonra gel dedi.bisey olur diye korkuyorum aspirinde ici cem bu seferde dusermiki

Canim bizim bir tanidiga hamileligi boyunca vurdular .sonradan 2.hamilelikte hic vurulnadi gerek yok dediler.bence üniversite hastanesinde iyi bir doktora gorünebilirsin Allah in izniyle birsey olmaz canim rabbim korusun ikinizide

Bana yarın hemen başla dedi 15 gun sonra gel dedi.bisey olur diye korkuyorum aspirinde ici cem bu seferde dusermiki
Canım kafana göre içme. Ben aspirini adet olamadığımda içiyodum sökülsün diye Allah korusun doktora danışmadan bişe içme

Doktoruna sordum.ben ilcede oturuyorum doktorum merkezde ilaç ismi söyledi bunları yazdır kullan 15 gün sonra gel dei
Benim bir tabıdığım düşüklerinden dolayı test yapıldı pıhtılaşma çıkmıştı hamileliği boyunca iğne kullandı doğuma kadar ama ayrıntıyı bilmiyorum canım dr herzaman gittiğin doktorunmu senin durumunu biliyormu

Sagol kuzum senin bat a da az kaldi varmi belirtin
Aynen az kaldı canım 6-7 gün var. Belirtim yok sanırım kuzum ya yani ben belirtiden sayamıyorum pek. Çok sık tuvaletim geliyo, bi kaç gündür. Normalde de gelir hep ama pek su içmemeyi de denemedim yine de geliyo üşütmüş olma ihtimalim de var. Bi de dün ve özellikle bugün midemde bulantı var. Yemek yiyorum çok acıkıyorum ama yemeden öncede yedikten sonra da dünden beri hafif midem bulanıyo gibi. Bunu da üşütmeye falan bağlıyorum. Çünkü öide bulantısı adetten önce ortaya çıkan bi şey değilmiş 6.hafta gibi oluyo canım. Aslında diğer gebeliğimde de adete 4 gün kala çok midem bulantım olmuştu ve hiç kusmayan ben gecede 2 kez kusmuştum, o zaman eşim sen hamilesin demişti ve 4 gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim :)

O zaman hayırlı haberler inşallah

Ay hadi insallah kuzum ya.surekli wc ye gitmek gebelik belirtisi.pazartesiye test yaparsin kuzum

Ay hadi insallah kuzum ya.surekli wc ye gitmek gebelik belirtisi.pazartesiye test yaparsin kuzum
Aslında cuma günü eşimin doğum günü, adete 4-5 gün kalmış oluyo test yapıyım diyorum ama sanki doğru bi sonuç vermez gibi. En iyisi hiç atraksiyona girmiyim adet gecikirse test yapıyım canım, tabi dayanabilirsem...

Ayy hadi inşallah canım :) hepsi hamilelik belirtisi herkesinki değişik oluyor

Ayy hadi inşallah canım :) hepsi hamilelik belirtisi herkesinki değişik oluyor
Bilmiyorum ki canım. Hem belirti olsun istiyorum, hem de bu kadar çabuk belirti olmaz uyduruyorum diyorum. Bakalım sonuç ne olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…