- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.241
Hiii :) aslında öğrensen ne güzel bir hediye olur eşineAslında cuma günü eşimin doğum günü, adete 4-5 gün kalmış oluyo test yapıyım diyorum ama sanki doğru bi sonuç vermez gibi. En iyisi hiç atraksiyona girmiyim adet gecikirse test yapıyım canım, tabi dayanabilirsem...
kimisinin erkenden oluyor belirtisi canım sen yinede hamileliğe yor hadi inşallahBilmiyorum ki canım. Hem belirti olsun istiyorum, hem de bu kadar çabuk belirti olmaz uyduruyorum diyorum. Bakalım sonuç ne olucak canım
Canım kaçıncı günündesinAslında cuma günü eşimin doğum günü, adete 4-5 gün kalmış oluyo test yapıyım diyorum ama sanki doğru bi sonuç vermez gibi. En iyisi hiç atraksiyona girmiyim adet gecikirse test yapıyım canım, tabi dayanabilirsem...
Aslında cuma günü eşimin doğum günü, adete 4-5 gün kalmış oluyo test yapıyım diyorum ama sanki doğru bi sonuç vermez gibi. En iyisi hiç atraksiyona girmiyim adet gecikirse test yapıyım canım, tabi dayanabilirsem...
Bilmiyorum canım ya. Çıkmaz diye korkuyorum, bi de negatif sonuç bana o gün bi yıkım olur diye korkuyorum açıkçası birazHiii :) aslında öğrensen ne güzel bir hediye olur eşine
Canım şimdiden kötü düşünme adetmi oldunki normaldir belki onlarKizlar benim lekelenmeler basladi bu ayda olmadi...eşimi ikna ettim 2.aşılamayi denicez.
Hadi inşallah o zaman canımm :)kimisinin erkenden oluyor belirtisi canım sen yinede hamileliğe yor hadi inşallah
Anlıyorum seni canımBilmiyorum canım ya. Çıkmaz diye korkuyorum, bi de negatif sonuç bana o gün bi yıkım olur diye korkuyorum açıkçası biraz
Adetin 22.günü, yumurtlamanın 8.günü bugün canımCanım kaçıncı günündesin
Kız senin lekelenme dediğin yerleşme kanamasıdır bence canım ya bi dur daha yarınki sonucu görmeden umutsuzluğa kapılmak yokKizlar benim lekelenmeler basladi bu ayda olmadi...eşimi ikna ettim 2.aşılamayi denicez.
Bende pıhtılaşma için iğne yapıyorum her gün kendime hafta da birde başka ignem var bide progestan kullanıyorumArkadaşlar pıhtılaşma sorunu olan varmi..................................
Bilmiyorum ki canım belki bi cesaret negatifi de göze alıp denerim test yapmayı. Sen hemen ümitsiz olma benim hala senden çok ümidim varCanim erken gebelik testleri 6 güne kadar sonuc veriyor benim olmadi bu ay insallah senden güzel haber gelirde mutlu olurum.
Psikolojik durumuma göre artık karar vericem o zaman canım :)Anlıyorum seni canımozaman akışına bırak hayırlısı neyse o olsun bende çok yıkılıyorum negatif sonuçlarda
Kuzum yerleşmeden olabilir. Yoksa o kadar yüksek bi değer çıkmazdı. Ayagının altına yastık koy dinlenKizlar benim lekelenmeler basladi bu ayda olmadi...eşimi ikna ettim 2.aşılamayi denicez.
İnşallah kuzum dualarım hep sizlerle. Benimde bu ayın sonunda eşimin doğum günü bende ona böyle güzel bir süpriz yapsam ne güzel olurHadi inşallah o zaman canımm :)
Yerleşmeden dolayı olabilir canım hemen olumsuz düşünmeKizlar benim lekelenmeler basladi bu ayda olmadi...eşimi ikna ettim 2.aşılamayi denicez.
Allah razı olsun canım benim. Ben de sürekli hepimize dua ediyorum.İnşallah kuzum dualarım hep sizlerle. Benimde bu ayın sonunda eşimin doğum günü bende ona böyle güzel bir süpriz yapsam ne güzel olur
Tam olarak nasıl lekelenmen canımInsallah kizlar bu gece sabah olmaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?