- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.261
Tam olarak nasıl lekelenmen canım
Canım yerleşme olabilir inşallah da öyledir. Ayetel kürsi oku canım. İnşallah bi şey olamaz ki sanmıyorum olacagınıKahverengi gibi canim
Canım yerleşme olabilir inşallah da öyledir. Ayetel kürsi oku canım. İnşallah bi şey olamaz ki sanmıyorum olacagını
Bana doktor folbiol b vitamini ve coraspirin e başla dedi proteston ne ıse yarıyor canmBende pıhtılaşma için iğne yapıyorum her gün kendime hafta da birde başka ignem var bide progestan kullanıyorum
Bence dene canmAslında cuma günü eşimin doğum günü, adete 4-5 gün kalmış oluyo test yapıyım diyorum ama sanki doğru bi sonuç vermez gibi. En iyisi hiç atraksiyona girmiyim adet gecikirse test yapıyım canım, tabi dayanabilirsem...
Canım inşallah yerleşme kanamasidir kii bazen adet gibi de olbilirmis benim annem en küçük kardeşimi 4 aylık olunca öğrenmiş hep kanaması olmuş regli gibiKizlar benim lekelenmeler basladi bu ayda olmadi...eşimi ikna ettim 2.aşılamayi denicez.
Progestan gebeliğe yardımcı oluyor turunmayi sağlıyor rahmi hamileliğe hazırlıyor ben iğne olduktan beri kullanıyorumBana doktor folbiol b vitamini ve coraspirin e başla dedi proteston ne ıse yarıyor canm
Canım lekeleme siyah gibiyse yerleşme olabilir diğer gebeliklerinde bendede olmuştu bi kaç gün. Yarın belli olur hayırlısı olsun canım bence eğer olmassa vücudu 1 ay dinlendir hem rahatlarsınKizlar benim lekelenmeler basladi bu ayda olmadi...eşimi ikna ettim 2.aşılamayi denicez.
Canım ben pihtilasmadan düşük yaptım 7 haftaliktiArkadaşlar pıhtılaşma sorunu olan varmi..................................
Bisey demedi doktorum hayırlısı bakalım nasipse varsa bisey olmaz yoksa biseyler bahaneP
Progestan gebeliğe yardımcı oluyor turunmayi sağlıyor rahmi hamileliğe hazırlıyor ben iğne olduktan beri kullanıyorum
Inşallah seninde olursa haberleşiriz.pihtilasmafdan dolayıda bebek olmazmış rahme tutunamazmış.coraspirin kullaniyormusun bazı kadınlar her ay hamile kalır bu nedenle düşermiş anlamadanCanım ben pihtilasmadan düşük yaptım 7 haftalikti
Evet canım folikasit ve corasbin kullanıyorum. Aşılama yaptırdığım dönem iğne de yaptım sonucu alana kadar. Hafif şekilde yürüyüşler yapmak gerekiyormus çok hareketsiz kalmak iyi değilmiş canım duyduğum kadariylaInşallah seninde olursa haberleşiriz.pihtilasmafdan dolayıda bebek olmazmış rahme tutunamazmış.coraspirin kullaniyormusun
Galiba dayanamayıp denicem canım cuma ilk idrarla. Negatifse de yapıcak bi şey yok, daha zamanı gelmemiş derim önüme bakarımBence dene canm
Evet cann öyle omur boyu tehlike zatenEvet canım folikasit ve corasbin kullanıyorum. Aşılama yaptırdığım dönem iğne de yaptım sonucu alana kadar. Hafif şekilde yürüyüşler yapmak gerekiyormus çok hareketsiz kalmak iyi değilmiş canım duyduğum kadariyla
Ben senden çok umutluyum bu ay olmasa en kısa sürede olucak inşallahGaliba dayanamayıp denicem canım cuma ilk idrarla. Negatifse de yapıcak bi şey yok, daha zamanı gelmemiş derim önüme bakarım
coraspirin sana baş ağrısı yapıyım ve çarpıntı bana öyle yapıyor bıraktım bendeEvet canım folikasit ve corasbin kullanıyorum. Aşılama yaptırdığım dönem iğne de yaptım sonucu alana kadar. Hafif şekilde yürüyüşler yapmak gerekiyormus çok hareketsiz kalmak iyi değilmiş canım duyduğum kadariyla
orasi öyle tabi her şey nasip biz onlemimizi alıp dua etcez artık Rabbim hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin hepimizeBisey demedi doktorum hayırlısı bakalım nasipse varsa bisey olmaz yoksa biseyler bahane
coraspirinde kullaniyomusunorasi öyle tabi her şey nasip biz onlemimizi alıp dua etcez artık Rabbim hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin hepimize
Yok yapmıyor ben akşamları alıyorum hep sonra uyuyorum bilerek akşamları içiyorum çünkü uyuyorum diye sonrasında. Doktoruna danıştın micoraspirin sana baş ağrısı yapıyım ve çarpıntı bana öyle yapıyor bıraktım bende
Evet birgün aralıklı al dediYok yapmıyor ben akşamları alıyorum hep sonra uyuyorum bilerek akşamları içiyorum çünkü uyuyorum diye sonrasında. Doktoruna danıştın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?