Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim seninle olsun inşallah saatlerine dikkat ederek kullan inşallah hicbir sorun olmaz ben bilmiyordum pıhtılaşma olduğunu o yüzden böyle birseyden de hiçbir bilgim yoktu açıkçası
yani benimde 2. Çocukta çıktı duymuştum ama sonradan olacağını bilmiyordum yaşayarak öğreniyoruz herşeyi doktorlarda çok açıklayıcı konuşmuyor onlara göre hava hoş :)

Evet 8 yaşında kızım var 3 senedir uğraşıyoruznasip artık. 2 düşüğün var canm
Maşallah kızına rabbim bi daha yaşatmasin düşük inşallah. Benim ilkti 7 ay bitti düşük yapalı düşüğün eşi içerde derler ama maalesef öyle olmadi ben de. Bu gun haber aldım ekim de arkadaş evlenmişti 15 haftalık hamileymiş hani ne bilim bizim hangi günahımız duamıza engel oluyor diye düşünmekten edemiyorum

Öyle düşünme canım herkes birseye imtihan oluyor onunda başka sıkıntıları vardır.bikere olmuş rabbim yine nasip eder eminimki daha gençsin olur inşalla h canım stres yapma.

Öyle düşünme canım herkes birseye imtihan oluyor onunda başka sıkıntıları vardır.bikere olmuş rabbim yine nasip eder eminimki daha gençsin olur inşalla h canım stres yapma.
Tşk ederim canım 30 yaşına geldim nerdeyse genç anne olmak hep hayalimdi ama olmayacak sanırım artık geçti ama hayırlısı tabi yinede. Benim için dua et inşallah rabbim de sana sevincini bebeğini kucağına alarak tamamlatsin.

Amin canım senden Allah razı olsun inşallah rabbim en kısa sürede yaşatır bu sevinci sanada

Canım inşallah yerleşme kanamasidir kii bazen adet gibi de olbilirmis benim annem en küçük kardeşimi 4 aylık olunca öğrenmiş hep kanaması olmuş regli gibi

Insallah canim . Uyku tutmadi bir an önce kesinlessede kurtulsam.belirsizlik hepsinden kötüymüş

Kızlar günaydın 14. Günde test negatif ne diyeceğim bilmiyorum

Sabretmekten baska yapacak birseyimiz yok kuzum.yarin ve sonraki gün testi tekrarla bence. 14.günde idrar testinde cikmayan cok kisi oluyor .hakkimizda hayirlisi canim elbet karsiligini alicaz ama nezaman ve ne şekilde rabbim bilir.

Akşam da dua ettim az önce de dua ettim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım

Sagol kuzum bende ettim demin. Olursa sevinicem olmazsa üzülmicem vardir bundada bir hayir derim.hemen 2.asilamaya baslicam .elbet olucak bizimde yüzümüz gülecek.bende sürekli her duama seni ekliyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…