- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.281
Pıhtılaşma derecen ne düzeyde yani iğne falan gerekli miEvet birgün aralıklı al dedi
Homozigot yazıyı hepsinde ignede verdi doktor.rakam varmı hiç dikkat etmedimPıhtılaşma derecen ne düzeyde yani iğne falan gerekli mi
Rabbim seninle olsun inşallah saatlerine dikkat ederek kullan inşallah hicbir sorun olmaz ben bilmiyordum pıhtılaşma olduğunu o yüzden böyle birseyden de hiçbir bilgim yoktu açıkçasıHomozigot yazıyı hepsinde ignede verdi doktor.rakam varmı hiç dikkat etmedim
yani benimde 2. Çocukta çıktı duymuştum ama sonradan olacağını bilmiyordum yaşayarak öğreniyoruz herşeyi doktorlarda çok açıklayıcı konuşmuyor onlara göre hava hoş :)Rabbim seninle olsun inşallah saatlerine dikkat ederek kullan inşallah hicbir sorun olmaz ben bilmiyordum pıhtılaşma olduğunu o yüzden böyle birseyden de hiçbir bilgim yoktu açıkçası
Aynen bu senin 2. Mi inşallah o zamanyani benimde 2. Çocukta çıktı duymuştum ama sonradan olacağını bilmiyordum yaşayarak öğreniyoruz herşeyi doktorlarda çok açıklayıcı konuşmuyor onlara göre hava hoş :)
Evet 8 yaşında kızım var 3 senedir uğraşıyoruznasip artık. 2 düşüğün var canm ilk genel içinde çok şükür hiç sıkıntım olmamıştı çok ara verdim biraz sonra uzadıAynen bu senin 2. Mi inşallah o zaman
Maşallah kızına rabbim bi daha yaşatmasin düşük inşallah. Benim ilkti 7 ay bitti düşük yapalı düşüğün eşi içerde derler ama maalesef öyle olmadi ben de. Bu gun haber aldım ekim de arkadaş evlenmişti 15 haftalık hamileymiş hani ne bilim bizim hangi günahımız duamıza engel oluyor diye düşünmekten edemiyorumEvet 8 yaşında kızım var 3 senedir uğraşıyoruznasip artık. 2 düşüğün var canm
Öyle düşünme canım herkes birseye imtihan oluyor onunda başka sıkıntıları vardır.bikere olmuş rabbim yine nasip eder eminimki daha gençsin olur inşalla h canım stres yapma.Maşallah kızına rabbim bi daha yaşatmasin düşük inşallah. Benim ilkti 7 ay bitti düşük yapalı düşüğün eşi içerde derler ama maalesef öyle olmadi ben de. Bu gun haber aldım ekim de arkadaş evlenmişti 15 haftalık hamileymiş hani ne bilim bizim hangi günahımız duamıza engel oluyor diye düşünmekten edemiyorum
Tşk ederim canım 30 yaşına geldim nerdeyse genç anne olmak hep hayalimdi ama olmayacak sanırım artık geçti ama hayırlısı tabi yinede. Benim için dua et inşallah rabbim de sana sevincini bebeğini kucağına alarak tamamlatsin.Öyle düşünme canım herkes birseye imtihan oluyor onunda başka sıkıntıları vardır.bikere olmuş rabbim yine nasip eder eminimki daha gençsin olur inşalla h canım stres yapma.
İnşallah canım valla öyle bu tedavi süreci falan çok zor gerçektenInsallah canim ne zor ya bir basamak cikiyoruz 2. Basamagin stresi sariyor. Insallah cocuklarimiz kiymetini bilirler
Amin canım senden Allah razı olsun inşallah rabbim en kısa sürede yaşatır bu sevinci sanadaTşk ederim canım 30 yaşına geldim nerdeyse genç anne olmak hep hayalimdi ama olmayacak sanırım artık geçti ama hayırlısı tabi yinede. Benim için dua et inşallah rabbim de sana sevincini bebeğini kucağına alarak tamamlatsin.
Canım inşallah yerleşme kanamasidir kii bazen adet gibi de olbilirmis benim annem en küçük kardeşimi 4 aylık olunca öğrenmiş hep kanaması olmuş regli gibi
Kızlar günaydın 14. Günde test negatif ne diyeceğim bilmiyorum
İnşallah canım benim ya..Ben senden çok umutluyum bu ay olmasa en kısa sürede olucak inşallah
Akşam da dua ettim az önce de dua ettim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımInsallah canim . Uyku tutmadi bir an önce kesinlessede kurtulsam.belirsizlik hepsinden kötüymüş
Her şeyin hayırlısı canım. Tabi ki çok üzülüyoruz ama daha zamanı gelmemiş demek ki. Hem adet olana kadar umut devam ediyoKızlar günaydın 14. Günde test negatif ne diyeceğim bilmiyorum
Akşam da dua ettim az önce de dua ettim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım
Yok kullanmıyorum ondancoraspirinde kullaniyomusun
Kuzum ne durumdasın. Lekelenmen devam ediyo muInsallah canim . Uyku tutmadi bir an önce kesinlessede kurtulsam.belirsizlik hepsinden kötüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?