- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.301
Allah razı olsun canım benim. Aynen öyle ister istemez üzülüyoruz ama olmazsa da var bi hayır tabi ki. Biz sabretmeye devam edelimSagol kuzum bende ettim demin. Olursa sevinicem olmazsa üzülmicem vardir bundada bir hayir derim.hemen 2.asilamaya baslicam .elbet olucak bizimde yüzümüz gülecek.bende sürekli her duama seni ekliyorum kuzum
canım günaydınInsallah canim . Uyku tutmadi bir an önce kesinlessede kurtulsam.belirsizlik hepsinden kötüymüş
ay hadi inşallah canımAynen az kaldı canım 6-7 gün var. Belirtim yok sanırım kuzum ya yani ben belirtiden sayamıyorum pek. Çok sık tuvaletim geliyo, bi kaç gündür. Normalde de gelir hep ama pek su içmemeyi de denemedim yine de geliyo üşütmüş olma ihtimalim de var. Bi de dün ve özellikle bugün midemde bulantı var. Yemek yiyorum çok acıkıyorum ama yemeden öncede yedikten sonra da dünden beri hafif midem bulanıyo gibi. Bunu da üşütmeye falan bağlıyorum. Çünkü öide bulantısı adetten önce ortaya çıkan bi şey değilmiş 6.hafta gibi oluyo canım. Aslında diğer gebeliğimde de adete 4 gün kala çok midem bulantım olmuştu ve hiç kusmayan ben gecede 2 kez kusmuştum, o zaman eşim sen hamilesin demişti ve 4 gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim :)
Benim de diğer gebelikte idrar koyu ve tuhaf kokuyodu canım. Ama buna dikkat ediyorum rengi normal koku da her zamanki gibi sanki. Bakalım artık hayırlısı..ay hadi inşallah canım
sık tuvalet ilk belirtilerden
zaten bu belirtiler kişiden kişiye göre çok değişiyor.
benim de idrarım çok kötü kokuyordu mesela ilk belirtim buydu
meğer burnun kokulara hassaslaşmış sonradan her şey kokmaya başlamıştı
başka da hiç belirti olmamıştı
Merhaba canım uzun zamandır yoksun merak etmiştim seni. İnşallah diyim canım..Hanımlar Merhabalar, Öncelikle güzel bir sene olur inşallah 2019, 2020'ye kucaklarımızda bebişlerimizle girelim inşallah hayırlısıyla...
Umutumut82 arkadaşım betanın 17 olması düşük değil bence, inşallah gebesindir canım..
A AloeeVeraa canım umarım sen de bu ay sonuç alırsınn..
ben de regl oldum yarın hastaneye gideceğim bakalım ne diyecek doktorlar..
canım günaydın
lekelenmen olmuş
hayırlısı bakalım inşallah yerleşiyordur
dediğin gibi belirsizlik çok kötü.
bana yumurtlamadan aşılama yapılmıştı bi kere.
regl günü geldi ne regl var, kandan baktırdım gebelik de yok kafayı yiyecektim
en son netten buldum progesteron testi yaptırmayı yaptırdım ki 3 falan
meğer yumurtlamamışım
Hanımlar Merhabalar, Öncelikle güzel bir sene olur inşallah 2019, 2020'ye kucaklarımızda bebişlerimizle girelim inşallah hayırlısıyla...
Umutumut82 arkadaşım betanın 17 olması düşük değil bence, inşallah gebesindir canım..
A AloeeVeraa canım umarım sen de bu ay sonuç alırsınn..
ben de regl oldum yarın hastaneye gideceğim bakalım ne diyecek doktorlar..
Hayırlı haberlerinizi bekliuoruz canım.Rabbimin izniyle bi şey olmaz inşallahKizlar kan verdim beta hcg ve progestron testi kismet artik 2 saati bulurmus.bu arada regli agrilarim var. Seviyorum hepinizi
lekelenmen devam etti mi ediyor mu kuzum?Kizlar kan verdim beta hcg ve progestron testi kismet artik 2 saati bulurmus.bu arada regli agrilarim var. Seviyorum hepinizi
Alla alla dur bakalım doktor ne diyecekKizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
Canım ne çabuk belli olduKizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
Alla alla dur bakalım doktor ne diyecek
her hastanenin ölçümü farklı oluyor
2 gün sonra bir daha yaparlar belki normale döner
Canım ne çabuk belli oldu
Doktor pek umutlu degil gibi cumartrsi tekrarlancak ama kimyasaldada aynisi olmustu.test ayni laboratuarda yapildi.kismet artik napalim
Canım hayırlısı olsun hakkında. O senin kısmetinde varsa elbet olur. Ne diyeyim canım, insan üzülüyor ama elden bi şey gelmiyor. Senin sağlıgın önemli başta canım.9 da vermistim canim
aynen nasip bundan sonrasıDoktor pek umutlu degil gibi cumartrsi tekrarlancak ama kimyasaldada aynisi olmustu.test ayni laboratuarda yapildi.kismet artik napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?