- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.321
Bir yerden sonra insan bişey diyemiyor, inşallah en kısa süre de pozitifi görürsün canımKızlar günaydın 14. Günde test negatif ne diyeceğim bilmiyorum
Merhaba canım uzun zamandır yoksun merak etmiştim seni. İnşallah diyim canım..
Senin de yeni tedavi dönemin hayırlı olsun, inşallah artık hemen gelsin bebişin
Bizim için büyümesi de mucize. Şimdi bu 10 mm kalanlar ne olacak. İğne de yok, çatlayıp hasta da olamayız zamanın daaynen nasip bundan sonrası
benim yumurtam bile büyüse seviniyorum artık.
senin de çok şükür güzel büyüdü yumurtaların.
çok çok az kaldı gelecek mucizen
İnşallah güzel sonuç çıkar canım, heyecanla bekliyorum. Dua ediyorum :) senin ki tutsun :) yazdım ama sonra 23 gördüm. En azından artık aşılamanın sen de cevap verdiğini biliyorsun. Bu bile büyük gelişmeKizlar kan verdim beta hcg ve progestron testi kismet artik 2 saati bulurmus.bu arada regli agrilarim var. Seviyorum hepinizi
İnşallah güzel sonuç çıkar canım, heyecanla bekliyorum. Dua ediyorum :) senin ki tutsun :) yazdım ama sonra 23 gördüm. En azından artık aşılamanın sen de cevap verdiğini biliyorsun. Bu bile büyük gelişme
aynen canımBizim için büyümesi de mucize. Şimdi bu 10 mm kalanlar ne olacak. İğne de yok, çatlayıp hasta da olamayız zamanın da
haklısın canım çok yıpratıyor bu tedavilerÖyle canim herhalde 4 5 güne deger sifirlanip regli olurum sonra tedaviye devam ederim. Moralim altüst oldu biraz kafami toparlamam lazim
haklısın canım çok yıpratıyor bu tedaviler
Benimde negatifKızlar günaydın 14. Günde test negatif ne diyeceğim bilmiyorum
10 ve üzeri olduğunda sağlıklı yumurtladığının göstergesi oluyor bu ay doktor benden de istemişti yaptırdımCanim pregestron ne oluyor gebelikle baglantilimi kac olmali
Allahtan herşeyin hayırlısı bu kadar üzülmenin mükafatı olacaktır inanıyorum. Bir bakmışsın önümüzdeki ay ikizlerin oluyor :)Öyle canim herhalde 4 5 güne deger sifirlanip regli olurum sonra tedaviye devam ederim. Moralim altüst oldu biraz kafami toparlamam lazim
Canım belli olmaz belki döllenmenin ilk zamanlarıdır bir anda artar inşallah bilemeyiz üzülme sakınKizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
Ay canım çok üzüldüm niye öyle birşey oldu ki ya üzme kendini canım sen öyle güzel yürekli bir insansin ki mutlaka karşılığını alicaksinKizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
Canım belli olmaz belki döllenmenin ilk zamanlarıdır bir anda artar inşallah bilemeyiz üzülme sakın
Ay canım çok üzüldüm niye öyle birşey oldu ki ya üzme kendini canım sen öyle güzel yürekli bir insansin ki mutlaka karşılığını alicaksin
10 ve üzeri olduğunda sağlıklı yumurtladığının göstergesi oluyor bu ay doktor benden de istemişti yaptırdım
kızlar moralinizi bozmayın bana çocuğum olmıcak dediklerinde 20 yaşında bekardım ki çocuklara aşıktım.inanın pes etmedim hiçbir zaman sizde etmeyin bekarken başladım hormon tedavilerine 5 sene gördüm aşılamayla oğlumu 26 yaşında kucağıma aldım iğne bebek tututsun rahimde diye ilaçlar şeker hapı midem altüsttü hiç korunmadık doğumdan sonra adet olamadım kaç yıl kilo aldım pko oldum psikolojim bozuldu boşanmak istedim ama savaşa devamdı 6 yılım savaşta geçti yine bütün hormonlarım düzene girdi şükür şimdi 2. için uğraşıyorum olacak biliyorum inanın kadın çok yıpranıyor ama değiyor kızlar onlar bizim geleceğimiz vazgeçmek yok ümitler tükenince edilen duayı rabbim mükafatlandırırmış bol bol dua kızlar süreç uzun hepinize bol bebişlerBenimde negatifyapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı
Benim bu ay 25.25 çıktı doktorum bana progesteron sonucun çok güzel 1-2 haftalık gebelik progesteronu gibi inşallah yumurtana sperm tutunmuştur dedi.Benim pregestron 23 cikmis. Gerci gecen seferki kimyasal da da 25 e cikmisti.acaba yüksekkenmi dusük oluyor
Gebelik hormonları da biri diye biliyorum yumurtlamadan sonra artarak rahmi gebeliğe hazırlıyor olmazsa düşüşe geciyor hapını kullandığım için böyle duydumCanim pregestron ne oluyor gebelikle baglantilimi kac olmali
Canım benim kıyamam ya. Ne kadar zor bi şey. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın canım. Rabbim onun vaktini saatini biliuor. Hayırlısıysa plsun zaten, sağlıklı sıhhatli.Artik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?