Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..

Senin değerlerin normal gidiyor korkma bence mucizen seninle içinde

Aynen canım çok haklısın ben kalp atimini dahi duydum çok şükür net olmasa da ama hala içimde bir korku var yarın kontrole gidicem kötü bişeyle karsilasmiyim diye dua ediyorum hep

Aynen canım çok haklısın ben kalp atimini dahi duydum çok şükür net olmasa da ama hala içimde bir korku var yarın kontrole gidicem kötü bişeyle karsilasmiyim diye dua ediyorum hep
Çok haklısın canım. Allahım sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah. Ona sıgındık bşka çaremiz yok

Artik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
Canım seni o kadar iyi anlıyorum çünkü aynı ateşle yanıyoruz. Herkes istemediği halde hamile kalıyor yani demem o ki biz çok istediğimiz için rabbim bizi sınıyor.

Kuzum bol dua et.bende edicem innnnsallahhh iyi cikar

Olumsuz şeyler düşünme inşallah herşey yolunda ilerler

Canım seni o kadar iyi anlıyorum çünkü aynı ateşle yanıyoruz. Herkes istemediği halde hamile kalıyor yani demem o ki biz çok istediğimiz için rabbim bizi sınıyor.

Aklim bundada bir hayir varmir rabbim hayirlisini yapmistir diyor. Ama icim yangin yeri gibi.

Gecen kimyasalina baktimda benimde 25 olup düsmüş

Cumartesi günü inşallah bize mutlu haberlerle gelirsin canım güzel düşünelim

Aksi gibi cumarteside izinli pazartesiye grl dedi. Ya inanabiliyormusun sadece gebelik testi icin gittim daha yeni 1000tl asilama parasi verdim. Tahlil icin once 70tl muayene ucretini verdim muayene olmadan kan verdim 41tl de tahlil sonucuda telden degerlendirdi.

Onlar için o kadar çok ve sıradanki bizim duygularımızı. Anlayamazlar anlaşılmayı çok beklememek lazım moralini bozma ikinci aşılama da tutma olasılığı çok yüksek o yıkılma anında bu sözlerde boş bende çok yaşadım biliyorum sabır ve güçlü olmak bizim yapımızda var Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş

Haklısın canım, biz de havaya soktuk seni hakkını helal et. Çok da erken baktırmamak da fayda var o zaman.

Olurmu canimsin siz olmasaniz bu kadar kolay atlatamazdim. Bu ay da igneyle denicez .zaten doktor pazartesi gel dedi ozamana regli olurum testlerimi tekrarlatip 2.asilamaya gecicem.

Hep öyle olmuyor mu canım kafamızı rahatlatsak herşey daha güzel gidecek aslında sen en büyük adımı attın hamilesin iyi düşün iyi olsun tatlım

Öyle canim rabbim sifasiz hastalik vermesin.şükürler olsun yaradana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…