- 23 Kasım 2016
- 1.435
- 1.525
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.341
Senin değerlerin normal gidiyor korkma bence mucizen seninle içindeKızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
Aynen canım çok haklısın ben kalp atimini dahi duydum çok şükür net olmasa da ama hala içimde bir korku var yarın kontrole gidicem kötü bişeyle karsilasmiyim diye dua ediyorum hepKızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
Çok haklısın canım. Allahım sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah. Ona sıgındık bşka çaremiz yokAynen canım çok haklısın ben kalp atimini dahi duydum çok şükür net olmasa da ama hala içimde bir korku var yarın kontrole gidicem kötü bişeyle karsilasmiyim diye dua ediyorum hep
İnşallah kuzum inşallah.Senin değerlerin normal gidiyor korkma bence mucizen seninle içinde
İnşallah canim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinÇok haklısın canım. Allahım sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip eder inşallah. Ona sıgındık bşka çaremiz yok
Canım seni o kadar iyi anlıyorum çünkü aynı ateşle yanıyoruz. Herkes istemediği halde hamile kalıyor yani demem o ki biz çok istediğimiz için rabbim bizi sınıyor.Artik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
Kızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
Olumsuz şeyler düşünme inşallah herşey yolunda ilerlerKızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
Canım seni o kadar iyi anlıyorum çünkü aynı ateşle yanıyoruz. Herkes istemediği halde hamile kalıyor yani demem o ki biz çok istediğimiz için rabbim bizi sınıyor.
Benim bu ay 25.25 çıktı doktorum bana progesteron sonucun çok güzel 1-2 haftalık gebelik progesteronu gibi inşallah yumurtana sperm tutunmuştur dedi.
Yani 27'e kadar hamileliğin ilk haftalarında normalmiş, sonra artarak devam ediyormuş eğer artmaz düşerse gebelik sağlanamamış oluyormuş
Cumartesi günü inşallah bize mutlu haberlerle gelirsin canım güzel düşünelimAklim bundada bir hayir varmir rabbim hayirlisini yapmistir diyor. Ama icim yangin yeri gibi.
Cumartesi günü inşallah bize mutlu haberlerle gelirsin canım güzel düşünelim
HadiKizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
Haklısın canım, biz de havaya soktuk seniÖyle canim herhalde 4 5 güne deger sifirlanip regli olurum sonra tedaviye devam ederim. Moralim altüst oldu biraz kafami toparlamam lazim
Ne diycek bakalım, yaz canım benim de bir fikrim olur. Geçen ay da tarlusal kullanmıştım benaynen canım
ben tarlusal ile söktürmeyi düşünüyorum
yarın başka bir doktordan daha randevu aldım
ona da soracağım
Onlar için o kadar çok ve sıradanki bizim duygularımızı. Anlayamazlar anlaşılmayı çok beklememek lazım moralini bozma ikinci aşılama da tutma olasılığı çok yüksek o yıkılma anında bu sözlerde boş bende çok yaşadım biliyorum sabır ve güçlü olmak bizim yapımızda var Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmişAksi gibi cumarteside izinli pazartesiye grl dedi. Ya inanabiliyormusun sadece gebelik testi icin gittim daha yeni 1000tl asilama parasi verdim. Tahlil icin once 70tl muayene ucretini verdim muayene olmadan kan verdim 41tl de tahlil sonucuda telden degerlendirdi.
Haklısın canım, biz de havaya soktuk senihakkını helal et. Çok da erken baktırmamak da fayda var o zaman.
Hep öyle olmuyor mu canım kafamızı rahatlatsak herşey daha güzel gidecek aslında sen en büyük adımı attın hamilesin iyi düşün iyi olsun tatlımAynen canım çok haklısın ben kalp atimini dahi duydum çok şükür net olmasa da ama hala içimde bir korku var yarın kontrole gidicem kötü bişeyle karsilasmiyim diye dua ediyorum hep
Onlar için o kadar çok ve sıradanki bizim duygularımızı. Anlayamazlar anlaşılmayı çok beklememek lazım moralini bozma ikinci aşılama da tutma olasılığı çok yüksek o yıkılma anında bu sözlerde boş bende çok yaşadım biliyorum sabır ve güçlü olmak bizim yapımızda var Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?