- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.361
Hadiartma olasılığı yokmuymuş
Canım bukadar üzme kendini rabbim evladına sağlık sihat versin rabbim başka şekild e imtihan etmesin canm.herzaman daha kötüsünü düşünüp şükretmemiz lazım.yeterki senin sağlığına bisey olmasın.Artik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
Canım bukadar üzme kendini rabbim evladına sağlık sihat versin rabbim başka şekild e imtihan etmesin canm.herzaman daha kötüsünü düşünüp şükretmemiz lazım.yeterki senin sağlığına bisey olmasın.
Keşke rahatlatabilsek iyi düşünmeye çalışıyorum ama iki düşükten sonra acaba mı diyorum bı yandan da inşallah bu defa sorunsuz geçiririm mutlu sona giderim Rabbim herkesin gönlündekini omrune nasip etsinHep öyle olmuyor mu canım kafamızı rahatlatsak herşey daha güzel gidecek aslında sen en büyük adımı attın hamilesin iyi düşün iyi olsun tatlım
evet, doktorum öyle dediGecen kimyasalina baktimda benimde 25 olup düsmüş
aşılama toplamda ne kadar tuttuSagol kuzum bende ettim demin. Olursa sevinicem olmazsa üzülmicem vardir bundada bir hayir derim.hemen 2.asilamaya baslicam .elbet olucak bizimde yüzümüz gülecek.bende sürekli her duama seni ekliyorum kuzum
aşılama toplamda ne kadar tuttu
aşılama tutmadimi canm kan verdinmiCanim benim klomenle 2 yumurtam gelismisti o yüzden 1000tl tuttu.bu ay gonal f kullanicam 2000 civari tuyuyor
evet, doktorum öyle dediaslında hamilelik oluşacak herşey tamam sperm tuttunmazsa değer düşüyor diye
aşılama tutmadimi canm kan verdinmi
Aynen öyle canım hayırlısı nasip değilmiş testte negatifi görünce anca topladım kendimi ....seni çok iyi anlıyorum canım benimde geçen seferki dışgebelikti çok üzülüyor insan ama rabbim daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin inşallah bizlerde sevineceğiz inanıyorum buna canımSabretmekten baska yapacak birseyimiz yok kuzum.yarin ve sonraki gün testi tekrarla bence. 14.günde idrar testinde cikmayan cok kisi oluyor .hakkimizda hayirlisi canim elbet karsiligini alicaz ama nezaman ve ne şekilde rabbim bilir.
Canım bende dün tarlusala başladım insan kaç güne adet oluyorNe diycek bakalım, yaz canım benim de bir fikrim olur. Geçen ay da tarlusal kullanmıştım ben
İnşallah canım boğazım düğünlendi umarım isteyen herkese nasip olur annelikBir yerden sonra insan bişey diyemiyor, inşallah en kısa süre de pozitifi görürsün canım
Kızlar ne yazacagımı bilmiyorum, belki içinizden bana kızacak olanlar vardır ama az önce bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim daha yeni evli. ben duyunca dayanamadım ağladım. Yani bu kıskançlık falan değil, biliyorum Rabbim herkesin kısmetini farklı farklı verir, adını tam konduramıyorum ama canım çok yanıyor. Ağlıyorum hala. Kimseye de anlatamıyorum.
amin canım hakkımızda hayırlısı senin kaçıncı gününBenimde negatifyapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı
Progesteron değern çok güzel çıkmış canım kaliteli bir yumurtlama olmuş progesteron değeri düşük olup tedavi görenler var inşallah olcak canım birdahaki sefereBenim pregestron 23 cikmis. Gerci gecen seferki kimyasal da da 25 e cikmisti.acaba yüksekkenmi dusük oluyor
Benim 3. Hap da geldi canım. Gelince bıraktımCanım bende dün tarlusala başladım insan kaç güne adet oluyor
Canım sen cumartesi devlet hastahanesi acil de yaptır. Maalesef özel hastahaneler öyle canım insanı her fırsatta soyuyorlar resmenAksi gibi cumarteside izinli pazartesiye grl dedi. Ya inanabiliyormusun sadece gebelik testi icin gittim daha yeni 1000tl asilama parasi verdim. Tahlil icin once 70tl muayene ucretini verdim muayene olmadan kan verdim 41tl de tahlil sonucuda telden degerlendirdi.
Amin canım, hepimiz yaşıyoruz bu durumu maalesef. Ancak birbirimizi anlıyoruz. Olacak elbet, zamanı gelinceİnşallah canım boğazım düğünlendi umarım isteyen herkese nasip olur annelik
Çok şey atlamışsın canım sende... veren rabbim kimse birşey diyemez ol der olur inşallah tekrar bebek sahibi olursunkızlar moralinizi bozmayın bana çocuğum olmıcak dediklerinde 20 yaşında bekardım ki çocuklara aşıktım.inanın pes etmedim hiçbir zaman sizde etmeyin bekarken başladım hormon tedavilerine 5 sene gördüm aşılamayla oğlumu 26 yaşında kucağıma aldım iğne bebek tututsun rahimde diye ilaçlar şeker hapı midem altüsttü hiç korunmadık doğumdan sonra adet olamadım kaç yıl kilo aldım pko oldum psikolojim bozuldu boşanmak istedim ama savaşa devamdı 6 yılım savaşta geçti yine bütün hormonlarım düzene girdi şükür şimdi 2. için uğraşıyorum olacak biliyorum inanın kadın çok yıpranıyor ama değiyor kızlar onlar bizim geleceğimiz vazgeçmek yok ümitler tükenince edilen duayı rabbim mükafatlandırırmış bol bol dua kızlar süreç uzun hepinize bol bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?