Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artik kolum bacagim tutmaz oldu.cocuk yanimda aglayamiyorum tutuyorum.sonucu alinca aglarken gördü sarildi o da agladi. Icimi sadece size döküyorum. Allah razi olsun
Canım bukadar üzme kendini rabbim evladına sağlık sihat versin rabbim başka şekild e imtihan etmesin canm.herzaman daha kötüsünü düşünüp şükretmemiz lazım.yeterki senin sağlığına bisey olmasın.

Öyle canim rabbim baska dert keder vermesin

Hep öyle olmuyor mu canım kafamızı rahatlatsak herşey daha güzel gidecek aslında sen en büyük adımı attın hamilesin iyi düşün iyi olsun tatlım
Keşke rahatlatabilsek iyi düşünmeye çalışıyorum ama iki düşükten sonra acaba mı diyorum bı yandan da inşallah bu defa sorunsuz geçiririm mutlu sona giderim Rabbim herkesin gönlündekini omrune nasip etsin

Sabretmekten baska yapacak birseyimiz yok kuzum.yarin ve sonraki gün testi tekrarla bence. 14.günde idrar testinde cikmayan cok kisi oluyor .hakkimizda hayirlisi canim elbet karsiligini alicaz ama nezaman ve ne şekilde rabbim bilir.
Aynen öyle canım hayırlısı nasip değilmiş testte negatifi görünce anca topladım kendimi ....seni çok iyi anlıyorum canım benimde geçen seferki dışgebelikti çok üzülüyor insan ama rabbim daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin inşallah bizlerde sevineceğiz inanıyorum buna canım

inan sormaaa ben böyle haberleri aldıkça içime ağlaya ağlaya çöktüm resmen eşimde çok üzülüyo farkındayım ama bana yansıtmamak için ne yapacağı şaşırıyo bende onu öyle gördükçe offffff

Canım sen cumartesi devlet hastahanesi acil de yaptır. Maalesef özel hastahaneler öyle canım insanı her fırsatta soyuyorlar resmen

Çok şey atlamışsın canım sende... veren rabbim kimse birşey diyemez ol der olur inşallah tekrar bebek sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…