Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım korkma sende güzel düşün inşallah düşmeyecek değerin güzel sonuçlarla devam etceksin

Evet burda bir aile gibi olduk kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz üzüntü secinç iyiki varsınız

Gecen gun acilde test yapinca poxitif olunca esim cok cok sevindi hamileyim diye.bugunde böyle olunca hic üzülmedi saglik olsun birdahaki ay olur dedi normal hayatina geri döndü.ya biz kadinlarda var bir cinslik.

Canim ben kullaniyorum 4aydir. Doktorum cok iyi dedi

Ben kullandım canım 2 ay kesinlikle tavsiye ederim. Adetim de düzene girmişti

Gecen gun acilde test yapinca poxitif olunca esim cok cok sevindi hamileyim diye.bugunde böyle olunca hic üzülmedi saglik olsun birdahaki ay olur dedi normal hayatina geri döndü.ya biz kadinlarda var bir cinslik.
Evet aynen canım biz daha bir duygusal yaşıyoruz bu evreleri hormonlardanmı artık içgüdüdenmi bilemedim hayatım durdu sanki benim sonra üzülüyorum normal olayım diyorum ama yokk olmuyor

bana da son gittiğim doktor verdi
inofolic combi olanını. pko var bende iyi geliyormuş

Kizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
Canım bence diğer sonuç iğnenin etkisiyle 17 ydi yani normal beta oranı bence ondan daha azdı, şimdi artışa geçmiş gibi geldi bana. Bekle bence, lekelenmeler yerleşmeden gibi duruyo, adet oluyo olsan beta düşerdi iyice. Sen sabret cumartesi yine kan ver

Aşı gününe göremi hesaplanıyor canım inşallah tutmuştur umudunu yitirme şimdiden kandamı baktırdın idrardamı
İdrarda baktım negatif kuzum aşı dediğim otrivelle iğne yani bat pazar günü negatifi görünce hiç ümidim kalmadı eşim de sabah rüyasında beni hamile gördüğünü anlattı iyice üzüldüm

Hiç böyle şeyleri düşünme sen tatlım. Özellikle bat gününde zaten aynı adet olacakmışsın ağrısı oluyo, daha öncekinde benim de öyle oldu, hatta kesin adet olucam diye test falan yapmamıştım yüzüstü yatıp uyumuştum biraz ağrı geçsin diye. Normal yani, yükselicek sen hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…