- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.381
Sağlıklı devam etmesi herşeyden önemli. Daha güzel olur inşallah canımOlurmu canimsin siz olmasaniz bu kadar kolay atlatamazdim. Bu ay da igneyle denicez .zaten doktor pazartesi gel dedi ozamana regli olurum testlerimi tekrarlatip 2.asilamaya gecicem.
Amin canım korkma sende güzel düşün inşallah düşmeyecek değerin güzel sonuçlarla devam etceksinKızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
Evet burda bir aile gibi olduk kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz üzüntü secinç iyiki varsınızAmin canım, hepimiz yaşıyoruz bu durumu maalesef. Ancak birbirimizi anlıyoruz. Olacak elbet, zamanı gelince
Evet burda bir aile gibi olduk kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz üzüntü secinç iyiki varsınız
Kizlarrr aranızda inofolic kullanan var mı nette gezinirken denk geldim yumurta tembelligi için veriliyormuş genelde ama kullanan genelde olumlu sonuç almış şeker düzeyini de dengeliyormus sanırım kullananlar bilgi verebilir mi
Canım kapsül mu toz mu kullanıyorsun bide nette baktım fiyatlarına doktor reçete ile yaziyor muCanim ben kullaniyorum 4aydir. Doktorum cok iyi dedi
12. Gün aşı günü hariçamin canım hakkımızda hayırlısı senin kaçıncı günün
Erken gelmiş canım doktor hap bittikten bir hafta sonraBenim 3. Hap da geldi canım. Gelince bıraktım
İnşallahAmin canım korkma sende güzel düşün inşallah düşmeyecek değerin güzel sonuçlarla devam etceksin
inşallah kuzumAmin canım korkma sende güzel düşün inşallah düşmeyecek değerin güzel sonuçlarla devam etceksin
Canım kapsül mu toz mu kullanıyorsun bide nette baktım fiyatlarına doktor reçete ile yaziyor mu
evet, doktorum öyle dediaslında hamilelik oluşacak herşey tamam sperm tuttunmazsa değer düşüyor diye
Ben kullandım canım 2 ay kesinlikle tavsiye ederim. Adetim de düzene girmiştiKizlarrr aranızda inofolic kullanan var mı nette gezinirken denk geldim yumurta tembelligi için veriliyormuş genelde ama kullanan genelde olumlu sonuç almış şeker düzeyini de dengeliyormus sanırım kullananlar bilgi verebilir mi
Evet aynen canım biz daha bir duygusal yaşıyoruz bu evreleri hormonlardanmı artık içgüdüdenmi bilemedim hayatım durdu sanki benim sonra üzülüyorum normal olayım diyorum ama yokk olmuyorGecen gun acilde test yapinca poxitif olunca esim cok cok sevindi hamileyim diye.bugunde böyle olunca hic üzülmedi saglik olsun birdahaki ay olur dedi normal hayatina geri döndü.ya biz kadinlarda var bir cinslik.
Aşı gününe göremi hesaplanıyor canım inşallah tutmuştur umudunu yitirme şimdiden kandamı baktırdın idrardamı12. Gün aşı günü hariç
bana da son gittiğim doktor verdiKizlarrr aranızda inofolic kullanan var mı nette gezinirken denk geldim yumurta tembelligi için veriliyormuş genelde ama kullanan genelde olumlu sonuç almış şeker düzeyini de dengeliyormus sanırım kullananlar bilgi verebilir mi
Canım bence diğer sonuç iğnenin etkisiyle 17 ydi yani normal beta oranı bence ondan daha azdı, şimdi artışa geçmiş gibi geldi bana. Bekle bence, lekelenmeler yerleşmeden gibi duruyo, adet oluyo olsan beta düşerdi iyice. Sen sabret cumartesi yine kan verKizlar sonuc 23 kimyasal gibi birsey
İdrarda baktım negatif kuzum aşı dediğim otrivelle iğne yani bat pazar günü negatifi görünce hiç ümidim kalmadı eşim de sabah rüyasında beni hamile gördüğünü anlattı iyice üzüldümAşı gününe göremi hesaplanıyor canım inşallah tutmuştur umudunu yitirme şimdiden kandamı baktırdın idrardamı
Hayırlısı her şeyin, sabretmeye devam etmemiz gerekiyo canımBenimde negatifyapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı
Hiç böyle şeyleri düşünme sen tatlım. Özellikle bat gününde zaten aynı adet olacakmışsın ağrısı oluyo, daha öncekinde benim de öyle oldu, hatta kesin adet olucam diye test falan yapmamıştım yüzüstü yatıp uyumuştum biraz ağrı geçsin diye. Normal yani, yükselicek sen hiç merak etmeKızlar iş sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Devamı gelmeyince insan yıkılıyor. Benim adet günüm bugün her an kan gelecek gibi öyle korkuyorum, ağrılarım var... Bi de eşim yakınlarına hep söyledi hamile diye. Çok kızıyorum ona o yüzden. Yarın betaya tekrar bakılcak, değerimin düşmesinden o kadar cok korkuyorum ki. Allahım burdaki bütün arkadaşlara yardım etsin. Herkesin kucagını doldursun sağlıklı bi şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?