- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.401
İdrarda baktım negatif kuzum aşı dediğim otrivelle iğne yani bat pazar günü negatifi görünce hiç ümidim kalmadı eşim de sabah rüyasında beni hamile gördüğünü anlattı iyice üzüldüm
Canım benim şimdi okudum tüm mesajlarıGecen gun acilde test yapinca poxitif olunca esim cok cok sevindi hamileyim diye.bugunde böyle olunca hic üzülmedi saglik olsun birdahaki ay olur dedi normal hayatina geri döndü.ya biz kadinlarda var bir cinslik.
Canım bence diğer sonuç iğnenin etkisiyle 17 ydi yani normal beta oranı bence ondan daha azdı, şimdi artışa geçmiş gibi geldi bana. Bekle bence, lekelenmeler yerleşmeden gibi duruyo, adet oluyo olsan beta düşerdi iyice. Sen sabret cumartesi yine kan ver
Canım benim şimdi okudum tüm mesajlarısen ve bizler o kadar çok dua ettik ki demek ki hayırlısı böyleymiş. Ben çok inanıyorum senden bir gün güzel haberler alıp burayı bayram yerine çevireceğimize. Bende şimdi geldim hastaneden. 3 yumurtam olmuş bu ay biri tam olgun ikisi de bir iki güne aynı boyuta gelecek dedi. Sabah iğnemi olucam. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Eşlerin ümitlerine de üzülüyoruz canım hayırlısı olsun bakarsın olur ümidini kaybetme iğneyi hangi gün oldun canımİdrarda baktım negatif kuzum aşı dediğim otrivelle iğne yani bat pazar günü negatifi görünce hiç ümidim kalmadı eşim de sabah rüyasında beni hamile gördüğünü anlattı iyice üzüldüm
Ben kullanıyorum canım ağustostan beri. Normalde daha pcolulara veriliyo, benim doktorum şansı artıırmak için kaliteli yumurtlamayı sağlamak için verdi bana, pco yok yani. Ama ben etkili bi ilaç olduğuna inanıyorumKizlarrr aranızda inofolic kullanan var mı nette gezinirken denk geldim yumurta tembelligi için veriliyormuş genelde ama kullanan genelde olumlu sonuç almış şeker düzeyini de dengeliyormus sanırım kullananlar bilgi verebilir mi
Maşallah canım yumurtaların çok güzel gelişmiş. İnşallah bu ay gelicek bebişin, dualarım seninle ❤Canım benim şimdi okudum tüm mesajlarısen ve bizler o kadar çok dua ettik ki demek ki hayırlısı böyleymiş. Ben çok inanıyorum senden bir gün güzel haberler alıp burayı bayram yerine çevireceğimize. Bende şimdi geldim hastaneden. 3 yumurtam olmuş bu ay biri tam olgun ikisi de bir iki güne aynı boyuta gelecek dedi. Sabah iğnemi olucam. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
12. Gün aşı günü hariç
İnşallah tatlım bende hergün hepimiz için dua ediyorum inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım güzel haberleriMaşallah canım yumurtaların çok güzel gelişmiş. İnşallah bu ay gelicek bebişin, dualarım seninle ❤
Gözün aydın canım çok güzel gelişmiş yumurtaların inşalalh tutar canım bu ayCanım benim şimdi okudum tüm mesajlarısen ve bizler o kadar çok dua ettik ki demek ki hayırlısı böyleymiş. Ben çok inanıyorum senden bir gün güzel haberler alıp burayı bayram yerine çevireceğimize. Bende şimdi geldim hastaneden. 3 yumurtam olmuş bu ay biri tam olgun ikisi de bir iki güne aynı boyuta gelecek dedi. Sabah iğnemi olucam. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Ama tatlım bence senin 17 çıkan değerde 5-6 sı iğneden kaynaklanan hcg dir gibi geliyo bana. Hatta o zaman da erken test yapmıştın, sana demiştim iğnenin etkisi vardır ama 5 falandır demiştim. Eğer öyle düşünürsek gerçek değerin 12 gibi bi şeydir diye tahmin ediyorum yani şu an aslında ikiye katlamış olabilir, biz iğne etkisini bilmediğimiz için şu an tam anlamlandıramıyoruz durumu. İnşallah dediğim gibidir, artıcağıno hissediyorum ben kuzum ❤Insallah kuzumda.diger 2 kimyasalda da aynisi oldu.157 den dusmeye basladi.pazartesi gel dedi doktor. 2.asilamayi hemen ara vermeden isticem.
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamandaGözün aydın canım çok güzel gelişmiş yumurtaların inşalalh tutar canım benim bu ay
Bence bu ilaç daha çok pko olanlara yarıyor bende sebepsiz infertilite var ve yumurtlama tembelliği de var iki kutu bitti üçe. Başladım ama sonuç yk nasip tabiKizlarrr aranızda inofolic kullanan var mı nette gezinirken denk geldim yumurta tembelligi için veriliyormuş genelde ama kullanan genelde olumlu sonuç almış şeker düzeyini de dengeliyormus sanırım kullananlar bilgi verebilir mi
Ay o kadar üzüldüm ki şu anKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Orta okul ve mahalle arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Beyin kanaması geçirmiş. Ama sonrasında öyle bir şey öğrendimki kahretti beni. 6
Aylık hamileymiş beyin kanaması geçirdiğinde bir ay yoğun bakımda kalmış. O sürede bebeğe hiçbişey olmamış. Bebek 7 aylık olunca almışlar anneden ve anne hayatını kaybetmiş, bebek yaşıyor... İşte Rabbim herşeyin hayırlısını versin herdaim
Evet canım çok mantıklı dediğin bence de böyle olmuştur inşllah arkadaşımızın yüzü gülerAma tatlım bence senin 17 çıkan değerde 5-6 sı iğneden kaynaklanan hcg dir gibi geliyo bana. Hatta o zaman da erken test yapmıştın, sana demiştim iğnenin etkisi vardır ama 5 falandır demiştim. Eğer öyle düşünürsek gerçek değerin 12 gibi bi şeydir diye tahmin ediyorum yani şu an aslında ikiye katlamış olabilir, biz iğne etkisini bilmediğimiz için şu an tam anlamlandıramıyoruz durumu. İnşallah dediğim gibidir, artıcağıno hissediyorum ben kuzum ❤
Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Orta okul ve mahalle arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Beyin kanaması geçirmiş. Ama sonrasında öyle bir şey öğrendimki kahretti beni. 6
Aylık hamileymiş beyin kanaması geçirdiğinde bir ay yoğun bakımda kalmış. O sürede bebeğe hiçbişey olmamış. Bebek 7 aylık olunca almışlar anneden ve anne hayatını kaybetmiş, bebek yaşıyor... İşte Rabbim herşeyin hayırlısını versin herdaim
Amiin canım amin... Gerçekten kelimeler yeteriz kalıyor. Allah kimseye yaşatmasın, bizlerede hayırlısıyla en doğru zamanda nasip etsin inşallahAy o kadar üzüldüm ki şu anRabbim ailesine sabır versin canım. Ne denir bilmiyorum. Allah rahmet eylesin ve Allah bebeğin hep yanında olsun. İşte anne olucakken bebeğine kavuşamadan biten bi hayat. Allah kimseye yaşatmasın
Amin inşallah kuzum. Çok ağır bir imtihan..Valla bebegemi uzulsem her dogum gününde annesinin ölümüyle yüzlesecek ve anne sevgisini tadamiyscak, anneyemi üzülsem bebegini kimbilir ne umutlarla büyüttü karninda göremedi bile.bebegin babasina mi üzülsem annesiz bir cocuk büyütecek ki sorumlulugu agir..yoksa kadinin ailesinemi üzülsem torun sevinciyle evlat acisini ayni anda yasiyacaklar. Ama vardir rabbimin bir bildigi. Allah sabir versin
İnşallah kuzum ya, ben cidden öyle düşünüyorum hala olumsuz bi durum olduğunu düşünmüyorum bakalım ne çıkıcak...Evet canım çok mantıklı dediğin bence de böyle olmuştur inşllah arkadaşımızın yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?