Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bugunmu test yaptin canim ignenin kacinci gunu

Gecen gun acilde test yapinca poxitif olunca esim cok cok sevindi hamileyim diye.bugunde böyle olunca hic üzülmedi saglik olsun birdahaki ay olur dedi normal hayatina geri döndü.ya biz kadinlarda var bir cinslik.
Canım benim şimdi okudum tüm mesajları sen ve bizler o kadar çok dua ettik ki demek ki hayırlısı böyleymiş. Ben çok inanıyorum senden bir gün güzel haberler alıp burayı bayram yerine çevireceğimize. Bende şimdi geldim hastaneden. 3 yumurtam olmuş bu ay biri tam olgun ikisi de bir iki güne aynı boyuta gelecek dedi. Sabah iğnemi olucam. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Insallah kuzumda.diger 2 kimyasalda da aynisi oldu.157 den dusmeye basladi.pazartesi gel dedi doktor. 2.asilamayi hemen ara vermeden isticem.

Cok sevindim senin adina canim hakkimizda hayirlisi . elbet olucak beklicez

Eşlerin ümitlerine de üzülüyoruz canım hayırlısı olsun bakarsın olur ümidini kaybetme iğneyi hangi gün oldun canım

Ben kullanıyorum canım ağustostan beri. Normalde daha pcolulara veriliyo, benim doktorum şansı artıırmak için kaliteli yumurtlamayı sağlamak için verdi bana, pco yok yani. Ama ben etkili bi ilaç olduğuna inanıyorum

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Orta okul ve mahalle arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Beyin kanaması geçirmiş. Ama sonrasında öyle bir şey öğrendimki kahretti beni. 6
Aylık hamileymiş beyin kanaması geçirdiğinde bir ay yoğun bakımda kalmış. O sürede bebeğe hiçbişey olmamış. Bebek 7 aylık olunca almışlar anneden ve anne hayatını kaybetmiş, bebek yaşıyor... İşte Rabbim herşeyin hayırlısını versin herdaim

Maşallah canım yumurtaların çok güzel gelişmiş. İnşallah bu ay gelicek bebişin, dualarım seninle ❤

12. Gün aşı günü hariç

Canim ovitrellenin 12.gununde test yaptiysan cikmaz zaten ancak beta hcg sifirlanmistir 14.günde bile idrarda zor cikiyor.belirtilerin özelliklede su gibi akinti gebelik belirtisi.14 ve 15.günde testi tekrarla bence

Gözün aydın canım çok güzel gelişmiş yumurtaların inşalalh tutar canım bu ay

Insallah kuzumda.diger 2 kimyasalda da aynisi oldu.157 den dusmeye basladi.pazartesi gel dedi doktor. 2.asilamayi hemen ara vermeden isticem.
Ama tatlım bence senin 17 çıkan değerde 5-6 sı iğneden kaynaklanan hcg dir gibi geliyo bana. Hatta o zaman da erken test yapmıştın, sana demiştim iğnenin etkisi vardır ama 5 falandır demiştim. Eğer öyle düşünürsek gerçek değerin 12 gibi bi şeydir diye tahmin ediyorum yani şu an aslında ikiye katlamış olabilir, biz iğne etkisini bilmediğimiz için şu an tam anlamlandıramıyoruz durumu. İnşallah dediğim gibidir, artıcağıno hissediyorum ben kuzum ❤

Bence bu ilaç daha çok pko olanlara yarıyor bende sebepsiz infertilite var ve yumurtlama tembelliği de var iki kutu bitti üçe. Başladım ama sonuç yk nasip tabi

Ay o kadar üzüldüm ki şu an Rabbim ailesine sabır versin canım. Ne denir bilmiyorum. Allah rahmet eylesin ve Allah bebeğin hep yanında olsun. İşte anne olucakken bebeğine kavuşamadan biten bi hayat. Allah kimseye yaşatmasın

Evet canım çok mantıklı dediğin bence de böyle olmuştur inşllah arkadaşımızın yüzü güler

Valla bebegemi uzulsem her dogum gününde annesinin ölümüyle yüzlesecek ve anne sevgisini tadamiyscak, anneyemi üzülsem bebegini kimbilir ne umutlarla büyüttü karninda göremedi bile.bebegin babasina mi üzülsem annesiz bir cocuk büyütecek ki sorumlulugu agir..yoksa kadinin ailesinemi üzülsem torun sevinciyle evlat acisini ayni anda yasiyacaklar. Ama vardir rabbimin bir bildigi. Allah sabir versin

Amiin canım amin... Gerçekten kelimeler yeteriz kalıyor. Allah kimseye yaşatmasın, bizlerede hayırlısıyla en doğru zamanda nasip etsin inşallah

Amin inşallah kuzum. Çok ağır bir imtihan..

Evet canım çok mantıklı dediğin bence de böyle olmuştur inşllah arkadaşımızın yüzü güler
İnşallah kuzum ya, ben cidden öyle düşünüyorum hala olumsuz bi durum olduğunu düşünmüyorum bakalım ne çıkıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…