Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu ilaç daha çok pko olanlara yarıyor bende sebepsiz infertilite var ve yumurtlama tembelliği de var iki kutu bitti üçe. Başladım ama sonuç yk nasip tabi
Bende de yumurta tembelliği var ara ilaç takviyesi alıyorum. Haklısın tabiki önce kısmet nasip inşallah tez zamanda seni bulur bebisin

ayyy Rabbim her şeyin hayırlısını versin

Benim bu ayım da çöpe gitti ovulasyon testim kızarmadan bembeyaz oldu orda bile çift çizgi göremiyorum ovulasyon beklerken doğru dürüst ilişki de olmadı bu ay of of
ve ben şuan hastanedeyim Doğum yapan arkadaşımı bekliyorum öbür ayda başka bitanesi Doğuma gidecek ve ben taşıyorum hastaneye gün içinde araçla
Bana da nasip olacak inşallah

Bende mi alsam diye düşünüyorum canım doktora da iki ayı geçti gitmiyorum

aa çok mantıklı söylediklerin canım

çok üzüldüm yaaa allah rahmet eylesin ailesine sabır versin Anne yoğunbakımda bile bebğini yaşayabileceği aya kadar dayanmış sonra vefat etmiş ...tüylerim diken diken oldu anne her durumda annedir rabbim cennette kavuştursun onu bebeğine inşallah

Kızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke

Aöin canım Allah razı olsun. İnan ilk duyduğumda bende aynı şeyi düşündüm. Annelik ölürken bile evladını yaşatıyo nasıl kutsal bir şey yarabbi dedim.

Üzme kendini. Ama aklında olsun diğer ay sen günleri hep değerlendir. Bazen ovulasyon testinde çıkmıyo ya da erken yumurtlama falan oluyo hep değerlendir canım. Allah bize de yaşatıcak o günleri

İnşallah canım hadi hayırlısı olsun umarım pozitifi görürsün güzel bir süpriz olur valla çıkmassada erken daha zaten

Inşallah güzel haberlerini alırız :)

Amin inşallah kocaman dualar göndericem sana Allah iyi haberler vermeni nasip etsin inşallah

hadi inşallah canım
iyi yapmışsın test almakla
inşallah da doğum günü hediyesi olur

Birazdan kuran okuycam dua edicem canım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…