- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.421
Bende de yumurta tembelliği var ara ilaç takviyesi alıyorum. Haklısın tabiki önce kısmet nasip inşallah tez zamanda seni bulur bebisinBence bu ilaç daha çok pko olanlara yarıyor bende sebepsiz infertilite var ve yumurtlama tembelliği de var iki kutu bitti üçe. Başladım ama sonuç yk nasip tabi
ayyy Rabbim her şeyin hayırlısını versinKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Orta okul ve mahalle arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Beyin kanaması geçirmiş. Ama sonrasında öyle bir şey öğrendimki kahretti beni. 6
Aylık hamileymiş beyin kanaması geçirdiğinde bir ay yoğun bakımda kalmış. O sürede bebeğe hiçbişey olmamış. Bebek 7 aylık olunca almışlar anneden ve anne hayatını kaybetmiş, bebek yaşıyor... İşte Rabbim herşeyin hayırlısını versin herdaim
Bende mi alsam diye düşünüyorum canım doktora da iki ayı geçti gitmiyorumBen kullanıyorum canım ağustostan beri. Normalde daha pcolulara veriliyo, benim doktorum şansı artıırmak için kaliteli yumurtlamayı sağlamak için verdi bana, pco yok yani. Ama ben etkili bi ilaç olduğuna inanıyorum
aa çok mantıklı söylediklerin canımAma tatlım bence senin 17 çıkan değerde 5-6 sı iğneden kaynaklanan hcg dir gibi geliyo bana. Hatta o zaman da erken test yapmıştın, sana demiştim iğnenin etkisi vardır ama 5 falandır demiştim. Eğer öyle düşünürsek gerçek değerin 12 gibi bi şeydir diye tahmin ediyorum yani şu an aslında ikiye katlamış olabilir, biz iğne etkisini bilmediğimiz için şu an tam anlamlandıramıyoruz durumu. İnşallah dediğim gibidir, artıcağıno hissediyorum ben kuzum ❤
çok üzüldüm yaaa allah rahmet eylesin ailesine sabır versin Anne yoğunbakımda bile bebğini yaşayabileceği aya kadar dayanmış sonra vefat etmiş ...tüylerim diken diken oldu anne her durumda annedir rabbim cennette kavuştursun onu bebeğine inşallahKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Orta okul ve mahalle arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Beyin kanaması geçirmiş. Ama sonrasında öyle bir şey öğrendimki kahretti beni. 6
Aylık hamileymiş beyin kanaması geçirdiğinde bir ay yoğun bakımda kalmış. O sürede bebeğe hiçbişey olmamış. Bebek 7 aylık olunca almışlar anneden ve anne hayatını kaybetmiş, bebek yaşıyor... İşte Rabbim herşeyin hayırlısını versin herdaim
Amiin canımayyy Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Evet inşallah dediğin gibidir bende umutluyum valla bakalım ne olcakİnşallah kuzum ya, ben cidden öyle düşünüyorum hala olumsuz bi durum olduğunu düşünmüyorum bakalım ne çıkıcak...
Sağol canım bende düşünüyorum almayı kesinlikle hepinize çok teşekkürler ben daha önce duymamistimBen kullandım canım 2 ay kesinlikle tavsiye ederim. Adetim de düzene girmişti
Bugün yaptım 22 aralıkta iğne olmuştum 12. GünBugunmu test yaptin canim ignenin kacinci gunu
Aöin canım Allah razı olsun. İnan ilk duyduğumda bende aynı şeyi düşündüm. Annelik ölürken bile evladını yaşatıyo nasıl kutsal bir şey yarabbi dedim.çok üzüldüm yaaa allah rahmet eylesin ailesine sabır versin Anne yoğunbakımda bile bebğini yaşayabileceği aya kadar dayanmış sonra vefat etmiş ...tüylerim diken diken oldu anne her durumda annedir rabbim cennette kavuştursun onu bebeğine inşallah
Üzme kendini. Ama aklında olsun diğer ay sen günleri hep değerlendir. Bazen ovulasyon testinde çıkmıyo ya da erken yumurtlama falan oluyo hep değerlendir canım. Allah bize de yaşatıcak o günleriBenim bu ayım da çöpe gitti ovulasyon testim kızarmadan bembeyaz oldu orda bile çift çizgi göremiyorum ovulasyon beklerken doğru dürüst ilişki de olmadı bu ay of of
ve ben şuan hastanedeyim Doğum yapan arkadaşımı bekliyorum öbür ayda başka bitanesi Doğuma gidecek ve ben taşıyorum hastaneye gün içinde araçla
Bana da nasip olacak inşallah
İnşallah canım hadi hayırlısı olsun umarım pozitifi görürsün güzel bir süpriz olur valla çıkmassada erken daha zatenKızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
Bence kendin al eczaneden kullan canım, mutlaka yumurtalara çok faydası oluyodurBende mi alsam diye düşünüyorum canım doktora da iki ayı geçti gitmiyorum
Inşallah güzel haberlerini alırız :)Kızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
Amin inşallah kocaman dualar göndericem sana Allah iyi haberler vermeni nasip etsin inşallahKızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
Aynen canım yaa nasıl kutsal bir görev annelik keşke herkes değerini bilseAöin canım Allah razı olsun. İnan ilk duyduğumda bende aynı şeyi düşündüm. Annelik ölürken bile evladını yaşatıyo nasıl kutsal bir şey yarabbi dedim.
hadi inşallah canımKızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
Birazdan kuran okuycam dua edicem canım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar gelecekKızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?