- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.441
Yani bana öyle geliyo canım. İnşallah da öylediraa çok mantıklı söylediklerin canım
Çok stresliyim canım inşallah bi mucize yaşarım yarın sabah...İnşallah canım hadi hayırlısı olsun umarım pozitifi görürsün güzel bir süpriz olur valla çıkmassada erken daha zaten
Ay inşallah güzel haberler verebilirim canım :)Inşallah güzel haberlerini alırız :)
Allah razı olsun kuzım ya, amiin inşallahAmin inşallah kocaman dualar göndericem sana Allah iyi haberler vermeni nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum çok istiyorum böyle bi sürpriz yapabilmeyi inşallah bakalımhadi inşallah canım
iyi yapmışsın test almakla
inşallah da doğum günü hediyesi olur
İnşallah canım inşallah adet bitti başladım nerdeyse ama hiç kızarmadı ben zaten aşılama başvuracağım eşim bir ay daha bekle dedi ama yk durmak istemiyorum artık bunaldımÜzme kendini. Ama aklında olsun diğer ay sen günleri hep değerlendir. Bazen ovulasyon testinde çıkmıyo ya da erken yumurtlama falan oluyo hep değerlendir canım. Allah bize de yaşatıcak o günleri
Ay Allah razı olsun sizlerden kuzum, çok mutlu olurum çok ihtiyacım var duayaBirazdan kuran okuycam dua edicem canım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar gelecek
İnşallah canım dua etcem sana stres yapma kesin sonuç değil sonuçta hala ümidin olcak :)Çok stresliyim canım inşallah bi mucize yaşarım yarın sabah...
İnşallah kuzum çok istiyorum böyle bi sürpriz yapabilmeyi inşallah bakalım
Kuzum inşallah güzel sonuçlar alırısnız. Biz de heyecanla bekliyoruzKızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
Sen bilirsin canım istersen 1 ay daha akışına bırak bakalım belki bu arada gelir bebişİnşallah canım inşallah adet bitti başladım nerdeyse ama hiç kızarmadı ben zaten aşılama başvuracağım eşim bir ay daha bekle dedi ama yk durmak istemiyorum artık bunaldım
Öyle ama yine de az çok kesin sonucu verir bence yarın canım bakalım üzülmiycem olmazsa daİnşallah canım dua etcem sana stres yapma kesin sonuç değil sonuçta hala ümidin olcak :)
Erken gebelik almadım bebeğim ya, bunlarda da çıkıyo sonuçta varsa çok çok silik. İnşallah Allah nasip eder kuzumInsallah canim erken gebelik al kesin cikar. Sonra hediye paketi yaparsin.Allah im insallah eşinde sende o mutlulugu tadarsiniz
Yok canım erken daha seninki kesin diye düşünürsen üzülürsün öyle düşünme güzel sonuçlar gelcek inşallahÖyle ama yine de az çok kesin sonucu verir bence yarın canım bakalım üzülmiycem olmazsa da
Amiin canım inşallahKuzum inşallah güzel sonuçlar alırısnız. Biz de heyecanla bekliyoruz
Bugün yaptım 22 aralıkta iğne olmuştum 12. Gün
Tabi yine adete kadar bi umut olur içimde ama bakalım canım inşallah çok silik bile olsa yarın çıksınYok canım erken daha seninki kesin diye düşünürsen üzülürsün öyle düşünme güzel sonuçlar gelcek inşallah
Çok kararsızım şimdi adet bekle sabırsızca bekleyede bilirim belki bilmiyorumSen bilirsin canım istersen 1 ay daha akışına bırak bakalım belki bu arada gelir bebiş
Erken gebelik almadım bebeğim ya, bunlarda da çıkıyo sonuçta varsa çok çok silik. İnşallah Allah nasip eder kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?