Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hadi hayırlısı olsun umarım pozitifi görürsün güzel bir süpriz olur valla çıkmassada erken daha zaten
Çok stresliyim canım inşallah bi mucize yaşarım yarın sabah...

Üzme kendini. Ama aklında olsun diğer ay sen günleri hep değerlendir. Bazen ovulasyon testinde çıkmıyo ya da erken yumurtlama falan oluyo hep değerlendir canım. Allah bize de yaşatıcak o günleri
İnşallah canım inşallah adet bitti başladım nerdeyse ama hiç kızarmadı ben zaten aşılama başvuracağım eşim bir ay daha bekle dedi ama yk durmak istemiyorum artık bunaldım

İnşallah kuzum çok istiyorum böyle bi sürpriz yapabilmeyi inşallah bakalım

Insallah canim erken gebelik al kesin cikar. Sonra hediye paketi yaparsin.Allah im insallah eşinde sende o mutlulugu tadarsiniz

Kuzum inşallah güzel sonuçlar alırısnız. Biz de heyecanla bekliyoruz

İnşallah canım inşallah adet bitti başladım nerdeyse ama hiç kızarmadı ben zaten aşılama başvuracağım eşim bir ay daha bekle dedi ama yk durmak istemiyorum artık bunaldım
Sen bilirsin canım istersen 1 ay daha akışına bırak bakalım belki bu arada gelir bebiş

Insallah canim erken gebelik al kesin cikar. Sonra hediye paketi yaparsin.Allah im insallah eşinde sende o mutlulugu tadarsiniz
Erken gebelik almadım bebeğim ya, bunlarda da çıkıyo sonuçta varsa çok çok silik. İnşallah Allah nasip eder kuzum

Bugün yaptım 22 aralıkta iğne olmuştum 12. Gün

12.gunde erken gebelikte bile cikmaz zaten canim.bosuna kendini üzüyorsun.14 günde bile bir cogunun idrar testinde cikmiyor. Hem öncedende dedigim gibi su gibi akinti gebelik belirtisi. Cok sabirsizlaniyorsan yarin kanda cikar.

Yok canım erken daha seninki kesin diye düşünürsen üzülürsün öyle düşünme güzel sonuçlar gelcek inşallah
Tabi yine adete kadar bi umut olur içimde ama bakalım canım inşallah çok silik bile olsa yarın çıksın

Sen bilirsin canım istersen 1 ay daha akışına bırak bakalım belki bu arada gelir bebiş
Çok kararsızım şimdi adet bekle sabırsızca bekleyede bilirim belki bilmiyorum
Kızlar ovulasyon takip grupları da sürekli hamile çıkarıyor gene biri yazmış maşallah hamile
Valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…