Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.gunde erken gebelikte bile cikmaz zaten canim.bosuna kendini üzüyorsun.14 günde bile bir cogunun idrar testinde cikmiyor. Hem öncedende dedigim gibi su gibi akinti gebelik belirtisi. Cok sabirsizlaniyorsan yarin kanda cikar.
Yaa öyle mi dersin gerçekten bi umut serptin içime.. kupkuru bir insandım baya baya akıntım var kasık ağrım var tek belirti diyebileceğim de bu zaten.. 14'üncü gün zaten ctesi kan testi yaptıracağıma pazar günü sabah regl ile uyanmayı beklerim inşallah olmam tabii ama .. negatif test sonucu aşırı moralimi bozdu yine

Bozma canım moralini bunu bende bugün negatifi görmüş biri olarak söylüyorum ümidimizi bırakmayalım ben iğne günüm ayın 20 si gece 23 tü bu ayı kapattım ben adetimi beklicem

Bozma canım moralini bunu bende bugün negatifi görmüş biri olarak söylüyorum ümidimizi bırakmayalım ben iğne günüm ayın 20 si gece 23 tü bu ayı kapattım ben adetimi beklicem
Keşke elimde olsa eşim bana zaten hassas davranırdı şimdi sanki hamileymişim gibi moda girdi sürekli gün içinde arıyor evde beni yormamak için çay bile istemiyor Allah'ım

Keşke elimde olsa eşim bana zaten hassas davranırdı şimdi sanki hamileymişim gibi moda girdi sürekli gün içinde arıyor evde beni yormamak için çay bile istemiyor Allah'ım
Canım olsun üzülme o günlerde gelecek inşallah sabırla bekle bende duygusallaştım iyice oturdum ağlıyorum ne olcak halimiz

Canım senin belirtiler var gibi, inşallah güzel sonuç alırsın. İdrar için erken olabilir ama 4/5 gün öncesi. Kan mı versen

Çok kararsızım şimdi adet bekle sabırsızca bekleyede bilirim belki bilmiyorum
Kızlar ovulasyon takip grupları da sürekli hamile çıkarıyor gene biri yazmış maşallah hamile
Valla
Evet canım ovulasyon testiyle çok hamile kalan var, etkili bi yöntem

Kızlar adet sancım başladı bitti sanırım bu ayki serüven iğneden kaç gün sonra adet olunuyor ilk iğnem olduğu için bilmiyorum
Normal bat gününde geliyo adet canım. 2 kez iğne kullandım ikisinde de günümde adet oldum birinde 17.gün birinde 14.gün

Canım senin belirtiler var gibi, inşallah güzel sonuç alırsın. İdrar için erken olabilir ama 4/5 gün öncesi. Kan mı versen
Evet belirti var gibi ama gebelik belirtisi olmayabilir bunlar canım ondan korkuyorum üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum. Sık idrara çıkıyorum, bugün 3.gün midem belli belirsiz bulantı var ama kuscak gibi değil, mide bulantısı için çok erken gibi. Sabah göğüslerimde baya bi ağrı vardı ama şu an ancak elleyince ağrı hissediyorum, beyaz hafif sarı kremsi akıntım var. Bakalım ne olucak sonuç. Şimdilik bi idrar testi deniyim bakalım canım şu an ancak ona cesaret ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…