- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.461
Tamm canım inşallah en kısa zamanda alacam tşk ederimBence kendin al eczaneden kullan canım, mutlaka yumurtalara çok faydası oluyodur
İnşallah canım dualarım seninleeTabi yine adete kadar bi umut olur içimde ama bakalım canım inşallah çok silik bile olsa yarın çıksın
Yaa öyle mi dersin12.gunde erken gebelikte bile cikmaz zaten canim.bosuna kendini üzüyorsun.14 günde bile bir cogunun idrar testinde cikmiyor. Hem öncedende dedigim gibi su gibi akinti gebelik belirtisi. Cok sabirsizlaniyorsan yarin kanda cikar.
Bozma canım moralini bunu bende bugün negatifi görmüş biri olarak söylüyorum ümidimizi bırakmayalım ben iğne günüm ayın 20 si gece 23 tü bu ayı kapattım ben adetimi beklicemYaa öyle mi dersingerçekten bi umut serptin içime.. kupkuru bir insandım baya baya akıntım var kasık ağrım var tek belirti diyebileceğim de bu zaten.. 14'üncü gün zaten ctesi kan testi yaptıracağıma pazar günü sabah regl ile uyanmayı beklerim inşallah olmam tabii ama .. negatif test sonucu aşırı moralimi bozdu yine
Keşke elimde olsa eşim bana zaten hassas davranırdı şimdi sanki hamileymişim gibi moda girdi sürekli gün içinde arıyor evde beni yormamak için çay bile istemiyorBozma canım moralini bunu bende bugün negatifi görmüş biri olarak söylüyorum ümidimizi bırakmayalım ben iğne günüm ayın 20 si gece 23 tü bu ayı kapattım ben adetimi beklicem
İyi ki de canım, başkasına anlatsan da anlamıyor zaten :)Evet burda bir aile gibi olduk kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz üzüntü secinç iyiki varsınız
Bana da öyle dedi. Hap bittikten sonra 10 gün içinde dedi. Bünyeye göre değişiyor o demek kiErken gelmiş canım doktor hap bittikten bir hafta sonra
Regl günün ne zamandıBozma canım moralini bunu bende bugün negatifi görmüş biri olarak söylüyorum ümidimizi bırakmayalım ben iğne günüm ayın 20 si gece 23 tü bu ayı kapattım ben adetimi beklicem
Öyleymiş demek ki canım beklicem bir an önce adet olmak istiyorum artık yeni bir tedavi sürecine başlamak istiyorumBana da öyle dedi. Hap bittikten sonra 10 gün içinde dedi. Bünyeye göre değişiyor o demek ki
Canım olsun üzülme o günlerde gelecek inşallah sabırla bekle bende duygusallaştım iyice oturdum ağlıyorum ne olcak halimizKeşke elimde olsa eşim bana zaten hassas davranırdı şimdi sanki hamileymişim gibi moda girdi sürekli gün içinde arıyor evde beni yormamak için çay bile istemiyorAllah'ım
Canım senin belirtiler var gibi, inşallah güzel sonuç alırsın. İdrar için erken olabilir ama 4/5 gün öncesi. Kan mı versenKızlar bugün 2 tane test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam birini. Yarından sonra adete 4-5 gün kalmış oluyo. Aslında büyük ihtimalle negatif çıkıcak sonuç biliyorum ama şansımı deniycem hayırlısı artık. Dua edin benim için. Yarın eşimin doğum günü, onun iyi kalbi için bari artık pozitifi görsek keşke
Aynen canım anlamazlar zaten doğru diyosun iyiki burası varİyi ki de canım, başkasına anlatsan da anlamıyor zaten :)
Takvimde 5 ocak görünüyor canım adetlerim düzensiz iğne de oldum emin olamiyorum ...ama sancıya bakılırsa sanırm bugün yarın olcamRegl günün ne zamandı
Evet canım ovulasyon testiyle çok hamile kalan var, etkili bi yöntemÇok kararsızım şimdi adet bekle sabırsızca bekleyede bilirim belki bilmiyorum
Kızlar ovulasyon takip grupları da sürekli hamile çıkarıyor gene biri yazmış maşallah hamile
Valla
Allah razı olsun kuzum benimInsallah canim dua edicem bu aksam sana
Normal bat gününde geliyo adet canım. 2 kez iğne kullandım ikisinde de günümde adet oldum birinde 17.gün birinde 14.günKızlar adet sancım başladı bitti sanırım bu ayki serüveniğneden kaç gün sonra adet olunuyor ilk iğnem olduğu için bilmiyorum
Sağ olasın kuzum Allah razı olsunİnşallah canım dualarım seninlee
Hmmm tamam canım sağol benimde bugün yarın olcak ozamanNormal bat gününde geliyo adet canım. 2 kez iğne kullandım ikisinde de günümde adet oldum birinde 17.gün birinde 14.gün
Evet belirti var gibi ama gebelik belirtisi olmayabilir bunlar canım ondan korkuyorum üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum. Sık idrara çıkıyorum, bugün 3.gün midem belli belirsiz bulantı var ama kuscak gibi değil, mide bulantısı için çok erken gibi. Sabah göğüslerimde baya bi ağrı vardı ama şu an ancak elleyince ağrı hissediyorum, beyaz hafif sarı kremsi akıntım var. Bakalım ne olucak sonuç. Şimdilik bi idrar testi deniyim bakalım canım şu an ancak ona cesaret ediyorum :)Canım senin belirtiler var gibi, inşallah güzel sonuç alırsın. İdrar için erken olabilir ama 4/5 gün öncesi. Kan mı versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?