Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A AloeeVeraa hadi canım hayırlısı olsun inşallah sende belirti var mı ne durumdasın
Belirti mi bilmiyorum canım üşütmüş de olabilirim. Sık idrara çıkıyorum, midemde belli belirsiz bulantı var (ama bunun için çok çok erken), beyaz hafif sarı kremsi kıvamda bi akıntım var. Bugün göğüs ağrım vardı sabah hissedilir derecede, şimdi ellemezsem hissetmiyorum ( o da adete yakın olabilir) yani hiçbir belirtim kesin hamileliği gösteren şeyler değil canım

Hadi insallah canim belirtiler güzel yarin sabah halay cekeriz sayende

Takvimde 5 ocak görünüyor canım adetlerim düzensiz iğne de oldum emin olamiyorum ...ama sancıya bakılırsa sanırm bugün yarın olcam

Canim bende catlama ignesi oldugum aylarda 17. 18.günlerde regli oldum.sanirim igne gecikme yapmiyor ama genelde gunünde oluyor

Hımm belirtisiz insanlar da var bakalım nasip inşallah sürpriz bir pozitif çıkar

Oyyy rabbim hersey in hayırlısını versin bu kan cıvıltısı ilaçlar yapabiliyor beyin kanamasi

Hayırlısı olsun canım, öyle de devam etsin inşallah. Benim yumurtalar 10 mm kalmış. Büyümediler

Kızlar bu gaz ve sinirle yarın infertilite Osman şevket bey Bezmialem randevu aldım bakalım ne diyecek
Hayırlısı olsun canım, şifanın nerden geleceği belli olmaz, belki yeni doktorun çözer bu sorunu

Kizlar bu kimyasal gebelik neden oluyor biliyormusunuz bana doktor rahimden kaynakli olabilir demisti rahim filmi cekildim temiz cikti yine boyle olunca icime kurt düstü acaba rahim filmine düzgün bakamadimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…