- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #14.481
Belirti mi bilmiyorum canım üşütmüş de olabilirim. Sık idrara çıkıyorum, midemde belli belirsiz bulantı var (ama bunun için çok çok erken), beyaz hafif sarı kremsi kıvamda bi akıntım var. Bugün göğüs ağrım vardı sabah hissedilir derecede, şimdi ellemezsem hissetmiyorum ( o da adete yakın olabilir) yani hiçbir belirtim kesin hamileliği gösteren şeyler değil canımA AloeeVeraa hadi canım hayırlısı olsun inşallah sende belirti var mı ne durumdasın
Evet belirti var gibi ama gebelik belirtisi olmayabilir bunlar canım ondan korkuyorum üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum. Sık idrara çıkıyorum, bugün 3.gün midem belli belirsiz bulantı var ama kuscak gibi değil, mide bulantısı için çok erken gibi. Sabah göğüslerimde baya bi ağrı vardı ama şu an ancak elleyince ağrı hissediyorum, beyaz hafif sarı kremsi akıntım var. Bakalım ne olucak sonuç. Şimdilik bi idrar testi deniyim bakalım canım şu an ancak ona cesaret ediyorum :)
Takvimde 5 ocak görünüyor canım adetlerim düzensiz iğne de oldum emin olamiyorum ...ama sancıya bakılırsa sanırm bugün yarın olcam
Hımm belirtisiz insanlar da var bakalım nasip inşallah sürpriz bir pozitif çıkarBelirti mi bilmiyorum canım üşütmüş de olabilirim. Sık idrara çıkıyorum, midemde belli belirsiz bulantı var (ama bunun için çok çok erken), beyaz hafif sarı kremsi kıvamda bi akıntım var. Bugün göğüs ağrım vardı sabah hissedilir derecede, şimdi ellemezsem hissetmiyorum ( o da adete yakın olabilir) yani hiçbir belirtim kesin hamileliği gösteren şeyler değil canım
Oyyy rabbim hersey in hayırlısını versin bu kan cıvıltısı ilaçlar yapabiliyor beyin kanamasiKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Orta okul ve mahalle arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Beyin kanaması geçirmiş. Ama sonrasında öyle bir şey öğrendimki kahretti beni. 6
Aylık hamileymiş beyin kanaması geçirdiğinde bir ay yoğun bakımda kalmış. O sürede bebeğe hiçbişey olmamış. Bebek 7 aylık olunca almışlar anneden ve anne hayatını kaybetmiş, bebek yaşıyor... İşte Rabbim herşeyin hayırlısını versin herdaim
Hayırlısı olsun canım, öyle de devam etsin inşallah. Benim yumurtalar 10 mm kalmış. BüyümedilerEvet belirti var gibi ama gebelik belirtisi olmayabilir bunlar canım ondan korkuyorum üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum. Sık idrara çıkıyorum, bugün 3.gün midem belli belirsiz bulantı var ama kuscak gibi değil, mide bulantısı için çok erken gibi. Sabah göğüslerimde baya bi ağrı vardı ama şu an ancak elleyince ağrı hissediyorum, beyaz hafif sarı kremsi akıntım var. Bakalım ne olucak sonuç. Şimdilik bi idrar testi deniyim bakalım canım şu an ancak ona cesaret ediyorum :)
Keşke bebişten olsa bunlar da halay çeksek kuzumHadi insallah canim belirtiler güzel yarin sabah halay cekeriz sayende
İnşallah canım inşallahhHımm belirtisiz insanlar da var bakalım nasip inşallah sürpriz bir pozitif çıkar
Kaçıncı gündesin canım, belki daha zamanı vardır bi kaç güne büyürler belkiHayırlısı olsun canım, öyle de devam etsin inşallah. Benim yumurtalar 10 mm kalmış. Büyümediler
Inşallah canım yarın güzel haberi alırsın halay çekeriz çok heyecanla bekliyorumKeşke bebişten olsa bunlar da halay çeksek kuzum
İnşallah canım benim. Ben de çok heyecanlıyım inşallah vardır bebişInşallah canım yarın güzel haberi alırsın halay çekeriz çok heyecanla bekliyorum
Hayırlısı olsun canım, şifanın nerden geleceği belli olmaz, belki yeni doktorun çözer bu sorunuKızlar bu gaz ve sinirle yarın infertilite Osman şevket bey Bezmialem randevu aldım bakalım ne diyecek
Kızlar bu gaz ve sinirle yarın infertilite Osman şevket bey Bezmialem randevu aldım bakalım ne diyecek
Hayırlısı olsun canım, şifanın nerden geleceği belli olmaz, belki yeni doktorun çözer bu sorunu
Aynen nasip yorumları iyi gibi duruyor ilk defa erkek doktora da gideceğimHayırlısı olsun canım, şifanın nerden geleceği belli olmaz, belki yeni doktorun çözer bu sorunu
Evet. Canım oranın infertilits iyi dediler aşılamayı da orda düşünüyorum inşallahIstanbul bezmialem vakif gureba mi canim
10 ve üstünde yumurtan çatlamış oluyor yani iyi kabul ediliyor..Canim benim progestron 23 cikmis iyimi alt sınır ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?